2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

niye doğurmuyorsunuz diyenlere valla denedik ama olmuyor diyorum:) bu tarz sorular çok saçma. laf olsun diye sorulan şeyler. size ne ya. insan karşısındakini düşünür belki kocası kısır, belki kadında sorun var ya da benzeri bir sürü şey. böyle cevap verince utanıyorlar. dank ediyor bazen kafalarına.

dün çok canım sıkılmıştı ama boşverdim artık görüşmeyi düşünmüyorum zaten şu anda sadece bebeğime adapte olmak istiyorum 4 günüm kaldı teste mersenem senin 2 gün kaldı değil mi canımmm

ewt canım pazartesi akşam yaptırcam ben kısmetse

mersenemcımmm alnıs kafaltııı yapmak sıtemıomm..hadıı gell banaaaaaaa kafaktıyaaaa:94:

tamamm geliyom kızzz ben daha yemedimm zaten annemgil geliyorr onlarıı beklyozz benii almaya geliyolarr yanii çokk alışmıştım konyaa yaaaa:58::58::58::58:

niye doğurmuyorsunuz diyenlere valla denedik ama olmuyor diyorum:) bu tarz sorular çok saçma. laf olsun diye sorulan şeyler. size ne ya. insan karşısındakini düşünür belki kocası kısır, belki kadında sorun var ya da benzeri bir sürü şey. böyle cevap verince utanıyorlar. dank ediyor bazen kafalarına.

benimde bazen diyesim geliyo ben doğuramıyorum benim yerime sen doğuruver diye ama malesef boğazimızda kalıyor inan oturmaya faln gitmiyorum kendimi işe verdim

benimde bazen diyesim geliyo ben doğuramıyorum benim yerime sen doğuruver diye ama malesef boğazimızda kalıyor inan oturmaya faln gitmiyorum kendimi işe verdim

demekii çocuğu olmayanların yaşadığıı hepp aynıı duyduğuu hep aynııı MALESEFFF:59::59::59:

kızlar nasılsınızz.. ben bugün yorgun uyandım.. bir boşlukta gibi yalnız olsam belki daha rahat olucak herşey ama duyanlar sürekli arıyor ve soruyor acım yenileniyor.. bir daha ki deneme bende kimseye söylemeyeceğim galiba..dünki şoktan çıktım gibi.. durumu kabullenip Rabbime tevekkül ediyorum elden ne gelir. Rabbim hepimizi isteyen herkesi bebeğine kavuştursun..Bu arada Ayduman nerelerde girmedi . SİLANAZ canım beni listeden siliebilirsin artık hamile değlim:14:

dekopa cnm nasıl adetını belırledın 24 dıosun son adetın neydı ya yumurtlamanın ustune 14 koyulmuyo mu eskı adete gore mı
canım son adet tarihime göre hesapladığım zaman 24, yumurta toplamanın üstüne 14 koyunca 23 oluyor cnım
kizlae ya ben cok korkuym

bana bi cvp verirmisiniz
benim 11 gun degerim 608 cikmisti bidahada tekrar edilmedi su an ohss olmusum
acaba benimde kimyasal gebelik falan olabilirmi ya
10 mayis randevum var
ne olur bana dua edin
gogus siskinligim disindada hicbiseyim yok
canım ohss ne bilmiyorum ama tekrar kan testi yapması lazımdı bence. bir kere neden yaptıki herkes en az iki kere oluyor bu da bir garip doktorun ne diyor kan tahlilini sorduğunda
Offff kizlar pc ve telde acikti ama gunduz is yogundu eve gelince de evde islerim ve aksam misafirim vardiii.su oldum ama bitanelerimm zeynep kyr sudenazz nisa yazmayi unuttugum yoktur unarimm canlarimm sakin morall bosmakk yok saten bosmuosunuzz.planlar yapilmis bile:1:Kislarr bnde varim sizle anne olmaya insaallahh.gelelim asil bni sarsan olaya dekopaammm cnmm bn ne dijem bilemiomm cok yikildim sasirdim inannamiom hala.umarim yanlislik vrdirrr lutfen allahimm.sabret dua et herseyin allahtan geldigini unutma vereckte alacakta odur hepimizii ama umarimmm kotuu dsndugumuz seyy olmayacakkkkk.kiyamam sana cnmsinnn.kislar HSGrahim filmi cektreceklerr bis op transfer derknn muayene cok oldugumuz icin bisey farketmioo bn cok korkmustum masada 15 dk susmami ve ikna etmeyi bekledilerr.baktimm hmn bitti.bnde ne agru ne siizi ne kanama hicbisicik olmadii. Sadece hsgden snra agir kaldirmijan agr is yapmicann bebisimm.dekopacimmm gonlun rahat olsunn bise iii biseyoerr yaz da icimm rahatlasin biras.senin orda cok uzuldugunu dsndikce hele bide elimden bisey gelmeyince kahroluommm sonuca o bisimmm bebeimisss allahimdann istiyorum hisi birakmasinnn
canımmm nasıl şok etti bizi değilmi .çok sağol güzel dileklerin için .. atlatmaya ve kendimi üzmemeye çalışıyorum.. betrin beteri vr diyorum tevekkül ediyorum canım.. Rabbim yardımcımız olsun.
aaaaaaaaaa çoooook şaşırdımmmm okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm yaaaa bu kadar yaklaşmışken çookkk yıkıcııı Rabbimden sabır diliyorum canım hakkımızda en hayırlısını o bilir
bende daha öncede normal yoldan hamile kalıp düşük yapmıştım öğrendiklerimden çıkan sonuç vücut hatayı kabul etmiyor gözden kaçmadığı müddetçe yolunda gitmeyen birseyleri farkedince vücut bebeği beslemeyi bırakıyor ....demekki seninde böyle bir durum olmuş canım çook üzüldüm
Rabbim en kısa zaman da anne olmayı nasip etsin canım
kendi adımada korkmaya başladım eşimde morfoloji problemi var dr lar hamile kalabilirsin ama morfolojiden dolayı düşük de yapabilirsin demişlerdi tüp bebeğe başlamadan çook önce içimde hala tedirginlikleri var biliyosun bende keseyi görmek için gün sayıyorum ama beklerken de içim içimi yiyor .en kısa zaman da yeni bir başlangıç için maddi manevi toparlanmanı diliyorum canım
canım çok sağolbizde şok geçirdik. direk negatif almaktan daha zormuş böylesi ... rabbimden sabır diliyorum tüm arkadaşlara ve sizlerin iyi haberleri ile seviniyoruz canım...
dekopa canım nasılsın çok merak ediyorum lütfen kendini harab etme allah yardımcın olsun bir bildiğ vardır rabbimin herşeyde bir hayır vardır allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin
sağol canım iyiyim demek istiyorum iyi olmak için. Hepimiz için dua etmekten başka yapıcak bişi kalmadı
nasılsın canım lekelenmenn ne durumdaa

Mersenem canım lekelenmem azaldı yine .. ya inan bana olsa bitse daha iyi olucak şuan ilaçları kullanmayı devam etmek beni daha çok yıpratıyor canım.. ben hissediyorum içimdekinin artık yaşamadığını o sebepten normal hayatıma dönebilmem için kanamam başlasa ve ilçlardan kurtulsam daha iyi olucak canım. böylesi acı verici.sen ne acıalr çekmişsin canım seni anlamaya biraz daha yaklaştım.. ben bebeğimi hissetmiştim ve şimdi bu durum beni bu kadar yıprattıysa seni nasıl yıpratmıştır kocaman bebeğini kaybetmek tahmin edemiyorum canım.

kendi derdime düştüm sizleri unuttum mersenem canım test ne zaman şimdi pazartesimi

nazayse sen nasılsın canım kanaman durdumu test salıydı senin dimi canımm..

kardelen zeynep canlar ne zaman yapıyronuz yeni tüpleri

KEŞKE BENİİ HİÇÇ ANLAMASYDINN CANIM BEBEĞİNN SENLEE OLSAYDII DAA HİÇÇ ANLAMMSAYDNN:19:ama rabbim büyüktür canımm biz cahil insanlar deilizz çok şükürr.......ewtt kızımın altını bile deiştirdim elleri ayaklarıı her şeyii gözümünn nündee ne kadar zaman geçsede eslemimm canım kzımıı unutamamm ama inşallhh rabbimm ebedi dünyamızda onunla beninn buluşturacakk.......sendee kendinii toplaa canıımm rabbim büyükk

KEŞKE BENİİ HİÇÇ ANLAMASYDINN CANIM BEBEĞİNN SENLEE OLSAYDII DAA HİÇÇ ANLAMMSAYDNN:19:ama rabbim büyüktür canımm biz cahil insanlar deilizz çok şükürr.......ewtt kızımın altını bile deiştirdim elleri ayaklarıı her şeyii gözümünn nündee ne kadar zaman geçsede eslemimm canım kzımıı unutamamm ama inşallhh rabbimm ebedi dünyamızda onunla beninn buluşturacakk.......sendee kendinii toplaa canıımm rabbim büyükk

sağol canım sayenizde daha kolay toparlıcam inşallah dışardaki insanlar sanki beni anlamıyor sizlerin yanında daha iyi hissediyorumm.. umarım bu topik hep aktif kalır ve biz bebişlerimizi bile büyütürken burda beraber oluruz

Yha mersenemcimmmm konyada sanaalismistiii bi iyi yurek daha kaznmistii konyamiss. Olsunn aksarayda yabancimis deill junior konya oda.iii dsnnn gusel olsun hayrkisi olsunnn bitanemmm kapiyi araladim sen gr olmamiiii

[
canım orda görünüyorda buraya yansımıyor nedenseee :31::31:[/QUOTE]
Cnm avatar resmini koyunca degusikleri kaydet diosunn yaziyada profilimi duzenle kisminda yer var oraya yaziosunn kaydediosunn oluooo cnmmm sen profilresmini yapmisndir belki .burda grunen avatarr bacimcimmmmm

[
canım orda görünüyorda buraya yansımıyor nedenseee :31::31:
Cnm avatar resmini koyunca degusikleri kaydet diosunn yaziyada profilimi duzenle kisminda yer var oraya yaziosunn kaydediosunn oluooo cnmmm sen profilresmini yapmisndir belki .burda grunen avatarr bacimcimmmmm[/QUOTE]

hee kızzz olduu ama kendi istediğim resmi koyamadım ağır geldi herhal neyse buda yeter şimdilikkk birde yazı yazayım şöleeeeee onu nerden yazıyorum .. ismin altında çıkıyor ya canımm

ya ben sızı ole cok sevıyorum kı valla yatarken aklımdasınız kalkarken aklımdasınız ınsallah hepmız gebelıgın keyfını surecegız cok az kaldı dıyorum hıc bırakmayalım bırbırımızı....
dekopa cnm azcık da olsa toparlandın cok memnunum
zeynep senın psıkolojıne hayran kaldım masallah cok guclusun
ayduman korkma sen garantı hamıssın cnm bole kotu dusunursen ben napayım ama ıcını ferahlatmak ıcın bı kan yap ankara gbı onun 9bıne cıkmıs masallah
mersenem bacım az kaldı dayan
tahmer ıı seyler dusun
daha sayamayacagım tum arkadaslarım nolur acmıza da dayanalım sevınclerımızı de paylasalım her sey ortak yapılınca guzel....hepınızı opuyorum....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
15 dakika sonra çıkıyorum işten istikamet hastane ve kan testi :)))))
karnım şiş herkes beni hamile sanıyor
bir müşteri geldi ayy canım hamilelik sana çok yakışmış dedi ağlaycaktım allah mı söyletti nedir

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
15 dakika sonra çıkıyorum işten istikamet hastane ve kan testi :)))))
karnım şiş herkes beni hamile sanıyor
bir müşteri geldi ayy canım hamilelik sana çok yakışmış dedi ağlaycaktım allah mı söyletti nedir

hadı hayırlı haberlerle ınsallah

Back
X