Offff kizlar pc ve telde acikti ama gunduz is yogundu eve gelince de evde islerim ve aksam misafirim vardiii.su oldum ama bitanelerimm zeynep kyr sudenazz nisa yazmayi unuttugum yoktur unarimm canlarimm sakin morall bosmakk yok saten bosmuosunuzz.planlar yapilmis bile

Kislarr bnde varim sizle anne olmaya insaallahh.gelelim asil bni sarsan olaya dekopaammm cnmm bn ne dijem bilemiomm cok yikildim sasirdim inannamiom hala.umarim yanlislik vrdirrr lutfen allahimm.sabret dua et herseyin allahtan geldigini unutma vereckte alacakta odur hepimizii ama umarimmm kotuu dsndugumuz seyy olmayacakkkkk.kiyamam sana cnmsinnn.kislar HSGrahim filmi cektreceklerr bis op transfer derknn muayene cok oldugumuz icin bisey farketmioo bn cok korkmustum masada 15 dk susmami ve ikna etmeyi bekledilerr.baktimm hmn bitti.bnde ne agru ne siizi ne kanama hicbisicik olmadii. Sadece hsgden snra agir kaldirmijan agr is yapmicann bebisimm.dekopacimmm gonlun rahat olsunn bise iii biseyoerr yaz da icimm rahatlasin biras.senin orda cok uzuldugunu dsndikce hele bide elimden bisey gelmeyince kahroluommm sonuca o bisimmm bebeimisss allahimdann istiyorum hisi birakmasinnn