Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm avatar resmini koyunca degusikleri kaydet diosunn yaziyada profilimi duzenle kisminda yer var oraya yaziosunn kaydediosunn oluooo cnmmm sen profilresmini yapmisndir belki .burda grunen avatarr bacimcimmmmm
ben geldimmm
kontrole gittim geldim son yumurta büyütme iğnemi oldummm akşam da catlama iğnem var
siz de durumlar nasıl
dekopa bi haber varmı?
mersenem belki de ben opu dayken sende dayanamaz test yaparsın![]()
ben geldimmm
kontrole gittim geldim son yumurta büyütme iğnemi oldummm akşam da catlama iğnem var
siz de durumlar nasıl
dekopa bi haber varmı?
mersenem belki de ben opu dayken sende dayanamaz test yaparsın![]()
ayseee kuzuuu nasılsınnn cnmcım![]()
kızlar nasılsınız bıozard cnm nasılsınnnn heyecan cok fena dımı yarın kan vercen hayırlısıyla he...
askım bı garıbım yaaaaa
ne bılıım ole beklıyorum caresızce....cok degısık duygular ıcındeyım degerım ne oldu dekopa ıcın cok uzuldum dunden beı hıc keyfım yokkk...yanı hemen negatıf alanlardan daha cok zor onun durumu.....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
15 dakika sonra çıkıyorum işten istikamet hastane ve kan testi :)))))
karnım şiş herkes beni hamile sanıyor
bir müşteri geldi ayy canım hamilelik sana çok yakışmış dedi ağlaycaktım allah mı söyletti nedir
ay sorma canım ya heyecanlı bekleyiş sürüyo.yarın sabahtan görücez sonucu.şöyle iki katına çıktığını bir görsem hayırlısıyla çok sevinicem ve rahatlıycam.gerçi onunda bir garantisi yok biliyorum ama işte bir nebzede olsa içi ferahlar insanın.silanazın listesini gördüm şimdi beni hamile olarak yazmış ya içim bi hoş oldu duygulandım birden kendimi hamile gibi hissettim ilk defa.
sen nasılsın canım kanaman falan yok dimi?sen salıya kadar nasıl sabredicen.gerçi sen en azından arttığını gördün biraz daha rahatsındır.
hlycnn tsk ederim canım rabbim sonuna kadar güzel gitmeyi nasip etsin
yüzümüzü güldürsün inşallahh hepimizin...
nazayşe güzel annecikk napıyon bakalım?nasıl geçiyo günün. bebişinle bi konuş bakalım
rahat mı iyi mi bişeye ihtiyacı varmı bi sor![]()