Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun canım bir kaç günden bi şey olmaz senn içinii ferahh tuttt nazayseyee bakk odaa maşallahhhh![]()
bıozard cnm senı cok ıı anlıyorum ben 3 testte daha emın olamamısken sen ne durumdasındır ama saglıklı bır yorum ıcın en az yarınkı testını beklıycez umarım degerın katlanarak artar.....
böyle şeylere takılma canım yaa çok fazlaa.... ceviz ayrıca çok faydalı ben hergün yedim ama tutundu yani bunlar ilgisi yokama bana önceki doktorumun dediği tek şey çok fazla nane,maydaonoz , adaçayından uzak dur dedi.. oturup tabak tabak yick halimiz yoktu yaa. herşeyi ölçülü ye bişicek olmazkızlar bişey sorcam ben yine duramadımşimdi eşim bana her gün ananas bir bardak süt ve akşamları ceviz badem antep fıstığı yediriyo bir yerde okudum cevz falan yemeyn diyor bişey olmuşmudur yaaa
:18:
ecrinemirrrrrrrrrbebekkkinnden naber annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
huhhuhhhh grmeden yazmıstımmmm cnmmmmm süper bi degerrrrrrrrr amanınnn yenı bi annemıs olduuu darısı olmayan herkesın basınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucumu aldım 114,60 :))))))))))))))) hamileyim
doktorumu aradım hayırlı olsun dedi p.tesi tekrar test yapıcam
darısı bekleyenlerin başına
labaratuardaki kıza sarılıp ağladım ayyyyyyyyyyyyyyyyy
nerdesinn ecrinemirr........giden gelmiyorrrrrrrrrrr![]()
huhhuhhhh grmeden yazmıstımmmm cnmmmmm süper bi degerrrrrrrrr amanınnn yenı bi annemıs olduuu darısı olmayan herkesın basınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamaşaallah allah tamamına erdrsın cnmm....anam kocana nasıı sprız hazırladınn catlıcammm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bıozard cnm yarın esımı ıkna edebılrsem ben de test yapmak ıstıyorum ama bakalım hastaneye kdr bnı goturup sarsmak ıstemıyo ya ya okudukca fenalasıyorum kımyasal gebelıklerı pat dıye deger dusuyo ya......enın son adet neydı
ağrın hala yokk demii bu gün kaçıncı gününn