2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar ben çok kötüyüm nette bir sürü yer okudum benim gibi transferin ertesi gününden itibaren sancıları olanlar hep negatif hiç umutlanmıycam artık nasılsa ben de negatif olcam :43::43::43:
aman be canımm takılma bunlaraa okuma bile lütfen herkes farklı diyorum başkasının belirtisi ile olmaz bu işlerrr... olacağı varsada stresten olmayacak yapma pozitif ol canım Rabbime tevekkül et
amannn sızın agrınıza da sıvılcenıze de baslıycam sımdı heeeee bekleyın gununuzu sonra daha baska stresler cıkacak deger arttı mı dustu mu bılmem ne offffff

dekopa cnm hıc bır polıklınık bızım cevremızde yarından once vermıyor cnm ancak 15 km uzaktakı hastaneye gtmek lazım tatlım ya benım de sol bacagımda agrı oluyo o zaman bana da gecmıs olsun he ole mı sen cok mu yordun kendını bacım ya ben hala yatıyorum valla hıc bıse yapmadan anca nete takılıom ama ne yaparsak yapalımmm kader neyse o....

canım benimmm bazı tıbbi laboratuarlar var geliyorlar bir bakın belki vardır... yoksa da napalım beklicez artık tatlım.. ağrıyıda kafana takma be canım herkesin aynı olcak diye bir durum yoktur ya. benim 3 gündür akşamüstü sol bacağıma ağrı vuruyorr neden bilmiyorum. ben ona yordum çünkü ogünden beri devam ediyorr.. hala şaka gibi geliyor o kadar alışmışımki bebeğimee:96::96::96: pazartesi ilçları bıraktıktan sonra daha kolay olucak alışmak şimdi ilaçlara devam ederken hormonlardanmı ne çok gücüme gidiyor ..alışamıyorum sen sıkma canını senin bebeğin savaşçı yenilmeyecek Allahın ,zniyle sizlerin mutluluğunda mutluluk buluyoruz ... canımm dualarım seninle

cnm ben de sana sorcaktım nasılsın dıyr....
hayatım ben gebeyım dıyemıyorum kı bılıyosun degerım yerlerde surunuyo yanı allah yardımcın olsun hep dua edıyorum ama esının dusunmemesı garıp orda donmuslar var yanı onlar ne gune duruyo kı anlamadım....esını ıkna et cnm hayırlısı olsun hakkında gt konus kanaman basladı en azından bak saglıklı gelısecek her sey uzun zaman adet olmamak da var ılaclardan...dualarım senınle kesınlıkle ıkna et esını.....

canım bu gün görüştük erdal beyle muayene etti daha adet görmemişim halbuki ben gördüğümü zannettim kanamam var ama çok az rahmiminde daha çok kalın olduğunu söyledi çarşambaya kadar böyle devam ederse tam anlamıyla adet görmezsen tekrar kan ver dedi ondan sonra tekrar görüşelim dedi biklmiyorum valla ne olduğunu anlamış değilim ne yapcam onuda bilmiyorum

canım bu gün görüştük erdal beyle muayene etti daha adet görmemişim halbuki ben gördüğümü zannettim kanamam var ama çok az rahmiminde daha çok kalın olduğunu söyledi çarşambaya kadar böyle devam ederse tam anlamıyla adet görmezsen tekrar kan ver dedi ondan sonra tekrar görüşelim dedi biklmiyorum valla ne olduğunu anlamış değilim ne yapcam onuda bilmiyorum

aa canım hadi hayırlısı ne demekki bu şimdiii ilaçları ne zaman bıraktın kaç çıkmıştı test sonucun canım ay nasıl içime bir sevinç geldi acaba bebek olabilrimi ki sorsaydın doktora canım

ewt canım beklemekk zor günler geçmiyor ama rabbim sonundaa hayırlı haberlerr verir inşallahh sen nasılsınn tekarrala bencede pazartesi eğer pozitif olursa benim dr.gün aşırı tekrarlatıyor kesinlikle diğerleri öyle olmuştuu bakalımm benii nelerr bekliyorrr:18::19::19:bu arada senin demii ağrın felann yokk belirtii yanii :18:
İnşaAlah canım Rabbim hepimizi sevindirsin
testimi tekrarlamayı düşünmüyorum dr tekrarla demedi drek kontrole çağırdı şu saatten sonra çünki pazartesi zaten dr randevum var...ak mı kara mı çıkar zaten şimdi kendimi strese sokmayım ağrım fln pek yok gibi ama sanki hamilelik belirtilerim başladı gibi tatlıdan uzaklaştım sanki daha öncede böyle olmuştu

mersenem inşallah seninde pozitif olucak ne zman yaptırcan ama sende geç haber verme :56::49:

ben pazatesi akşamm yaptırırımm canımm eğerr pozitiff olursa size dönerim fazla gecikmmm en geç 9 gibii yaptırmış olurumm zaten 40 dk. da sonuçç veriyolarr ....ama negatifsee birazz zorr girerimmmm:19::19::19:

amannn sızın agrınıza da sıvılcenıze de baslıycam sımdı heeeee bekleyın gununuzu sonra daha baska stresler cıkacak deger arttı mı dustu mu bılmem ne offffff

dekopa cnm hıc bır polıklınık bızım cevremızde yarından once vermıyor cnm ancak 15 km uzaktakı hastaneye gtmek lazım tatlım ya benım de sol bacagımda agrı oluyo o zaman bana da gecmıs olsun he ole mı sen cok mu yordun kendını bacım ya ben hala yatıyorum valla hıc bıse yapmadan anca nete takılıom ama ne yaparsak yapalımmm kader neyse o....[/QUO
bekliyozz zatennnn kızzzz seninn gibii pozitifii görelimm dee ozamann daa değerr derdinee düşerizz inşallahhhhhh:61::62::62::62:

nazayse sende bu kadarr sitrese girmee artmasa başta artmazdııı devamıı gelirr ALLAH ın izniylee diyecekksinn ozamannn artmışş diyeeee:66:

ne resmi canım bilgi bile vermediler sadece 13 yumurta toplandığını biliyordum bende sevinmiştim çok olmuş diye çok tecrübesizdim anlayacağın sen nasılsın aklımda tutamıyorum hangi aşamadasın sorun neydi ben şimdi bahçeci fulyada tedaviye başladım

ben pozitif sonucumu aldım şimdi kese görecem diye beklemedeyim canım...hakkımızdA HAYIRlısını versin mevlam hepimizi sevindirsinnnn

İnşaAlah canım Rabbim hepimizi sevindirsin
testimi tekrarlamayı düşünmüyorum dr tekrarla demedi drek kontrole çağırdı şu saatten sonra çünki pazartesi zaten dr randevum var...ak mı kara mı çıkar zaten şimdi kendimi strese sokmayım ağrım fln pek yok gibi ama sanki hamilelik belirtilerim başladı gibi tatlıdan uzaklaştım sanki daha öncede böyle olmuştu

belirti derkenn canımm mesala benim dönemdeykenn yanii 10. günün de nasıldınn ağrı felan durumun

kızlarr o bebeklerii nasıll koydunuzz ben uğraşıyorumm kabull etmiyorr resimleriii:18:

yabanguluuuu ne dıosun yanı bı umıt olabılır ole mı sen bırakmamıstın dımı ılacları alla alla o adet dılse ne pekı benım de su gbı akıntılarım var sımdı hayırlara gtsın....

niye doğurmuyorsunuz diyenlere valla denedik ama olmuyor diyorum:) bu tarz sorular çok saçma. laf olsun diye sorulan şeyler. size ne ya. insan karşısındakini düşünür belki kocası kısır, belki kadında sorun var ya da benzeri bir sürü şey. böyle cevap verince utanıyorlar. dank ediyor bazen kafalarına.

yok canım hiçbirşeyin kafalarına dank ettiği fln yok olmuyo deyince de hemen şehir efsaneleri başlıyor falanca vardı onunda olmuyodu şu dr gitti şunu yedi içti ......fln fln fln.....idrak edemedikleri tek bir nokta varkiiiiiiiiiiiiii Rabbim ol diyeecek ki olsunnn dünyaya gelecek can varsa yazılmışsa gelir yoksa tıp dünyası birleşse fayda vermezzzzzzz
bir tane olur sonra da ikinci yok mu tek çocuk olu mu aaaaaaa zamanı gelmişşş ..............
yaşanmış tecrübeye sabittirrrrr

belirti derkenn canımm mesala benim dönemdeykenn yanii 10. günün de nasıldınn ağrı felan durumun

arada adat olacakmış hissi oluyordu ,burkulma gibi olup gelip gidiyodu bazen hiç bişey hissetmiyodumm yani canım kısa caaaaaaa belirti aramak yanlış mışşşş aramamak lazımmış senin 10. gün test yaptırmayacakmısın yoksa bekleyecekmisin ben dayanamamıştımmm sevindirici haberler bekliyoruzzzz

ecrinemirrrrr

tebrikler canım :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

şanssızlığı kırdın sen inşallah peşindeki bekleyen herkesinde pozitif olurrrrr :49::49::49:

Son düzenleme:
aa canım hadi hayırlısı ne demekki bu şimdiii ilaçları ne zaman bıraktın kaç çıkmıştı test sonucun canım ay nasıl içime bir sevinç geldi acaba bebek olabilrimi ki sorsaydın doktora canım

canım ilaçları pazartesi bıraktım değerimde 1 di o hastanedeki doktorda karnımdan ultrasyonla bakmıştı rahmimim ince olduğunu bu şekilde olmucanı söyledi yinede bi test yapın dedi şimdi bugün kendi doktorumda rahimin hala kalın tam anlamıyla adet görmemişsin dedi valla şaşırdım kaldım kime güvencem bilemedim bakalım bekleyip görecez en iyisi mevlam bilir ondan gelene boynumz kıldan ince

arada adat olacakmış hissi oluyordu ,burkulma gibi olup gelip gidiyodu bazen hiç bişey hissetmiyodumm yani canım kısa caaaaaaa belirti aramak yanlış mışşşş aramamak lazımmış senin 10. gün test yaptırmayacakmısın yoksa bekleyecekmisin ben dayanamamıştımmm sevindirici haberler bekliyoruzzzz

yok canım benim tarih salı normalde ben acil de yaptırıyorumm onuniçinn akşamm yaptırcamm pazartesii salı gündüz de yaptırırımm ama hem sabah hem öğlen gittem lazımm onun içinn akşam yaptırcamm ordaa beklemesii çokk kötüü oluyorr başımdann çokk geçtiği içinn iyi biliyorumm bakalım bu seferr ne yapcammm:19:

canım ilaçları pazartesi bıraktım değerimde 1 di o hastanedeki doktorda karnımdan ultrasyonla bakmıştı rahmimim ince olduğunu bu şekilde olmucanı söyledi yinede bi test yapın dedi şimdi bugün kendi doktorumda rahimin hala kalın tam anlamıyla adet görmemişsin dedi valla şaşırdım kaldım kime güvencem bilemedim bakalım bekleyip görecez en iyisi mevlam bilir ondan gelene boynumz kıldan ince

eeee canımm tahlill yaptırsaydınn bu günnn

Back
X