2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

yabanguluuuu ne dıosun yanı bı umıt olabılır ole mı sen bırakmamıstın dımı ılacları alla alla o adet dılse ne pekı benım de su gbı akıntılarım var sımdı hayırlara gtsın....

ben pazartesi günü bıraktım ilaçları sonucum zaten 1 di 1 den yükselmeside artık herhalde mucize olur ama bilmiyorum allah büyüktür iki üç güne kadar tamamen sökülmezsem tekrar test yaptırıcam
canım ilaçları kullanırken benimde su gibi akıntım oluyodo yani o kullandığımız fitil yapıyor olabilir

doktorlar sitesinde tesadüfen bir soru gördüm..bakın bakalım :7::7::7:

bayan: 8 yıllık evliyim. 2. kez tüp bebek denemesinde hamile kaldım. Transfer 1 Nisan'da yapıldı. Transferin 12. günü hcg değerim 5,30 du. 14. günü 38,10'a çıktı. 20. günü 1003 ve 22. günü 1933. Transferin 22. günü 1 adet kese göründü. Hcg değerim çok düşük başladığı için endişelerim var. Değerin düşükten başlaması ileride bir düşük yapabileceğim anlamına mı gelir? Ya da düşük hcg değeriyle başlayıp sağlıklı bebek dünyaya getirme şansım nedir? Teşekkür ederim...

cevap: Şu an tedirgin olacak bir şey yok. Gayet yolunda giden bir gebeliğiniz var ancak normal gebelikde bile %20 düşük riski var sizinde bu kadar riskiniz var. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

eeee canımm tahlill yaptırsaydınn bu günnn

yaptırmadım canım ya ben hamile değilim diye ertesi gün bütün evi temizledim koltukları felan çektim camları sildim akşamada misafir ağırladım ondan sonra zaten lekelenme oldu ikigündürde az kanamam var bakalım ne olacak bu kadar bekledim yeniden umutlanmak istemiyorum sonra sonucum negatif çıkınca çok üzülüyorum o yüzde beklemek istiyorum

canım nasılsın ... ne yapmayı düşünüyorsun nasıl oldun canım

valla nediyim bomboşum sankiii...yarın akşam bodrum a evime dönüyorum...beni 1,5 aydır bekleyen evimi temizliğe nerden başlasam diye planlar yapmaya başladım...eee tabi bide sürekli soru soracaklara cevaplar hazırlıyorum :41::41:

bidaki kasımda donmuşları deneyeceğim

Son düzenleme:
valla nediyim bomboşum sankiii...yarın akşam bodrum a evime dönüyorum...beni 1,5 aydır bekleyen evimi temizliğe nerden başlasam diye planlar yapmaya başladım...eee tabi bide sürekli soru soracaklara cevaplar hazırlıyorum :41::41:

bidaki kasımda donmuşları deneyeceğim

sorma canım yaa o en kötüsü beni hala tebrik için arayanlar oluyor... içim bir daha bir daha yanıyor böyle olunca tam toparlıyorum biri soruyorr:59::59: kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarınaa

dekopa senin planlar ne? donmuşun varmıydı?

4 tane vardı.. en erken 3 ay sonra yaptırabilirim herhalde.. ama şimdiden korkuyorum savaştan çıkmış harap bir şehir gibiyim önce yaralarımı sarayım sonra donmuşlarla yola devam inşallahh. daha vücudum normale dönmedi ilaçlara devam eidyrum pazartesi kesicem ondan sonra herhalde kanamam başlarr

doktorlar sitesinde tesadüfen bir soru gördüm..bakın bakalım :7::7::7:

bayan: 8 yıllık evliyim. 2. kez tüp bebek denemesinde hamile kaldım. Transfer 1 Nisan'da yapıldı. Transferin 12. günü hcg değerim 5,30 du. 14. günü 38,10'a çıktı. 20. günü 1003 ve 22. günü 1933. Transferin 22. günü 1 adet kese göründü. Hcg değerim çok düşük başladığı için endişelerim var. Değerin düşükten başlaması ileride bir düşük yapabileceğim anlamına mı gelir? Ya da düşük hcg değeriyle başlayıp sağlıklı bebek dünyaya getirme şansım nedir? Teşekkür ederim...

cevap: Şu an tedirgin olacak bir şey yok. Gayet yolunda giden bir gebeliğiniz var ancak normal gebelikde bile %20 düşük riski var sizinde bu kadar riskiniz var. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

sude cnm bıraktın kendı derdını bızım ısle ugrasıyosun cnm bnm sana kıyamam ya..... alah razı olsun bunu ben de bı okudum sakı o bunalımlı aksamda hatta kayınvalıdeme gosterdım dedımkı 400sonucta sadece 1 tanesı bole o da bıze denk gelmez bı baktım deger yukselmeye basladı ınanamadım bılmıyorum kı test yapmam lazım benım bır daha ama cok korkuyorum degerım dusmustur dıye ne yapıcam bılmıyorum....

sude cnm bıraktın kendı derdını bızım ısle ugrasıyosun cnm bnm sana kıyamam ya..... alah razı olsun bunu ben de bı okudum sakı o bunalımlı aksamda hatta kayınvalıdeme gosterdım dedımkı 400sonucta sadece 1 tanesı bole o da bıze denk gelmez bı baktım deger yukselmeye basladı ınanamadım bılmıyorum kı test yapmam lazım benım bır daha ama cok korkuyorum degerım dusmustur dıye ne yapıcam bılmıyorum....

canım korkma nazayse senin bebişin seninle inşallahh... Yarabbim onu ve bütün bebekleri korusun canım .. korkma canım

canım korkma nazayse senin bebişin seninle inşallahh... Yarabbim onu ve bütün bebekleri korusun canım .. korkma canım

ınsallah cnm dekopa cok korkuyorum ya ınan kı senın de goguslerın sısmıs mıydı benımkıler sıs bıraz yanı olduklarından daha buyuk hıc leken de yoktu yanı anlamıyorum anlam veremıyorum ya nasıl dıye dıye yedım kendımı keke bı test de bugun yapsaydın belkı hatalı.bu arada testlerı aynı yerde mı yaptın bu da cok onemlıymıs....

ınsallah cnm dekopa cok korkuyorum ya ınan kı senın de goguslerın sısmıs mıydı benımkıler sıs bıraz yanı olduklarından daha buyuk hıc leken de yoktu yanı anlamıyorum anlam veremıyorum ya nasıl dıye dıye yedım kendımı keke bı test de bugun yapsaydın belkı hatalı.bu arada testlerı aynı yerde mı yaptın bu da cok onemlıymıs....

inşallahhh çıkcaaakk değerinn canım yarınn yaptırma imkanınn varsaa yaptırr sitrsee girmeeee

canım rabbim tamamına erdirsin mutlu haber duyabildim dekopa canım dualarım seninle inş biran önce atlatırsın bu içinde bulundugun durumu :58::58:
ooof bende hala şöylemi böylemi derken düşüncelerimle başbaşayım kalp atışını duymak istiyorum bebegimin hamilelige dair çok önemli bir belirtim yokya böylemi olur anlamadım:26:
kızlar siz nasılsınız hamişler nasıl gidiyorr bekleyişşşş:44:

inşallahhh çıkcaaakk değerinn canım yarınn yaptırma imkanınn varsaa yaptırr sitrsee girmeeee

evt cok streslı oluyo ınsan bn yarn yaptrayım dıorum kıslar valla mersenem bu daha bı stres ya sonuc beklemek gbı de dııl ne bılıımmm ya...karar da veremedım....

canım rabbim tamamına erdirsin mutlu haber duyabildim dekopa canım dualarım seninle inş biran önce atlatırsın bu içinde bulundugun durumu :58::58:
ooof bende hala şöylemi böylemi derken düşüncelerimle başbaşayım kalp atışını duymak istiyorum bebegimin hamilelige dair çok önemli bir belirtim yokya böylemi olur anlamadım:26:
kızlar siz nasılsınız hamişler nasıl gidiyorr bekleyişşşş:44:

ranaaaa cnm son adet neydı bıtanem senın?

canım benim göğüsler de şişlik vardı tabi normal hamilelik belirtileri vardı gece tuvalete çok giiyordum... ama iki gündür belirtilerim geriledi hatta bişi kalmadı sadece göğüslerim acıyorum o kadar.. canım pazartei tekrar yapıcam test doktor istedi ama sıfırlandığını görmek için cnım bir umudumuz yok. bende zaten hissediyorum canım bebek yaşarken ki tokluk yok rahmimde. inmeye başladı... napalım canım kaderr.. :59: ama sen test yaptır canım strese girme madem bu kadar tedirginsin hayıorlısı canım

canım benim göğüsler de şişlik vardı tabi normal hamilelik belirtileri vardı gece tuvalete çok giiyordum... ama iki gündür belirtilerim geriledi hatta bişi kalmadı sadece göğüslerim acıyorum o kadar.. canım pazartei tekrar yapıcam test doktor istedi ama sıfırlandığını görmek için cnım bir umudumuz yok. bende zaten hissediyorum canım bebek yaşarken ki tokluk yok rahmimde. inmeye başladı... napalım canım kaderr.. :59: ama sen test yaptır canım strese girme madem bu kadar tedirginsin hayıorlısı canım

valla bnde hala hc belrtı yok ondan anlayamıyokı evt tedrgınım sen ne yapmamı tavsıye edersın?

kızlar bişey sorcam ben yine duramadım :1::1: şimdi eşim bana her gün ananas bir bardak süt ve akşamları ceviz badem antep fıstığı yediriyo bir yerde okudum cevz falan yemeyn diyor bişey olmuşmudur yaaa:58::58::18:

Canim ceviz ben cok yeedim osla benimkine olurdu hic bisey olmaz alahin izni ile ama ananas yeme canim tavsiye etmem kesinlikle transferden bir hafta sonra hic tuketme, icindeki bir madde cok tehlikeli olabiliyor gebelik isteyenler icin

Kizlar misafir vardi ondan gremedim, benim telde geldi cok sukur degrim 20.000 kusur olmus dua edin benim icinde arkadaslaimboyle gitsin insallah, cok korkum vardi bugun icin o akdar uzucu ahberden sorna am cok sukur bebegim benimle 24.gunum oldu, 11 mayisi bekliycem ultrasound icin insallah keselerimide gorurum, darisi tum arkadaslarimin absina ins.

Back
X