2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Canim ceviz ben cok yeedim osla benimkine olurdu hic bisey olmaz alahin izni ile ama ananas yeme canim tavsiye etmem kesinlikle transferden bir hafta sonra hic tuketme, icindeki bir madde cok tehlikeli olabiliyor gebelik isteyenler icin

cnm ben her gun 1 dılım ananas 1 kase kabak cekırdegı ve 1 kıvı yedım duzenlı olarakkk...kotu mu yaptım sımdı....:50:

Kizlar misafir vardi ondan gremedim, benim telde geldi cok sukur degrim 20.000 kusur olmus dua edin benim icinde arkadaslaimboyle gitsin insallah, cok korkum vardi bugun icin o akdar uzucu ahberden sorna am cok sukur bebegim benimle 24.gunum oldu, 11 mayisi bekliycem ultrasound icin insallah keselerimide gorurum, darisi tum arkadaslarimin absina ins.

cnm senı merak ettım ben de ya ohhh bayaa fazlalastı degerın bugun kacıncı gunundu son adet tarıhın neydı bı de sılacım masallah ya cok sevındım....guzel haber verdın ya..harıka ama degerın cok armıs kesenın falan gorulmeı lazım neden randevu o kdr gec cnm ya

Kizlar misafir vardi ondan gremedim, benim telde geldi cok sukur degrim 20.000 kusur olmus dua edin benim icinde arkadaslaimboyle gitsin insallah, cok korkum vardi bugun icin o akdar uzucu ahberden sorna am cok sukur bebegim benimle 24.gunum oldu, 11 mayisi bekliycem ultrasound icin insallah keselerimide gorurum, darisi tum arkadaslarimin absina ins.

sılanaz naptın bacım senn 20binde kese haydi haydi görülür dr benimki 1000 olunca gel dedi keseye bakalım ve gözüktü taa 11mayısa kadar neden beklettin toptan kese kalp atışı bebek hepsini görürsün sanırııım:1:
nazayse ah valla bu tedavim okadar heyecanlı bir okadar umutsuz karmaşık duygularla olduki son adetimi hatırlamıyoruuuum:52::52: ama dosyam varya merkezde orda başladıgım tarih vardır tedavime inş bu gidişimde ögrenecem uuuf:43:

kızlarr şeytan benii dürtirüyorr yarın 11. günümm akşama yaptırsamm mıı gidincee*:18:

sılanaz naptın bacım senn 20binde kese haydi haydi görülür dr benimki 1000 olunca gel dedi keseye bakalım ve gözüktü taa 11mayısa kadar neden beklettin toptan kese kalp atışı bebek hepsini görürsün sanırııım:1:
nazayse ah valla bu tedavim okadar heyecanlı bir okadar umutsuz karmaşık duygularla olduki son adetimi hatırlamıyoruuuum:52::52: ama dosyam varya merkezde orda başladıgım tarih vardır tedavime inş bu gidişimde ögrenecem uuuf:43:

ranacım embriyo resimi vermediler mi sana orda yazıyor sat. diye bebeğimm baksana

valla cesarett verdin nazaysee eşimle konuşuyumm gerçii o tamam derde olmazsa yaptırayımm yarınnn

cnmm benım dr 12.gun dıılm 11.gun ıstıyo tum hastalarından 9.gunun olsa bekle derdım ama 11.gun ıdeal bıtanem yaptr kurtul....ben sana guvenıyorum pozıtıf olacak...:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

cnmm benım dr 12.gun dıılm 11.gun ıstıyo tum hastalarından 9.gunun olsa bekle derdım ama 11.gun ıdeal bıtanem yaptr kurtul....ben sana guvenıyorum pozıtıf olacak...:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

sana katılıyorum canımm içim kıpır kıpır oldu valla

iyi akşamlar kızlar
ben 27 martta transfer oldum ve şimdi çok şükür hamileyim ilk tüp denemem:49:

burdaki herkese sabır diliyorum çok zor bi süreç beklemesi

mersenem ;
ben adet sancılarım başlayınca transferin 8. günü test yaptırdım tutmadı die dr adet olsanda olmasanda yaptır demişti bende o gün belim karnım ağrıyınca gittim umutsuz bi şekilde test yaptım ve 131.37 çıktı iki gün sona 373 küsürlere çıktı çok şükür kalp atışlarını duydum keseyi gördüm hala iğne jel ve ilaçları kullanıyorum
eğer sabredemiyorsan test yap muhakkak çıkar :49:

ve hiç belirtisi olmayan inadına adet olcak gibi hisseden arkadaşlar üzülmesin ben çok ağladım olmadı die ama mucize olduu benim için

Allah hepinizin göbeğini doldursun inş.:emir_bebek::nazar:

iyi akşamlar kızlar
ben 27 martta transfer oldum ve şimdi çok şükür hamileyim ilk tüp denemem:49:

burdaki herkese sabır diliyorum çok zor bi süreç beklemesi

mersenem ;
ben adet sancılarım başlayınca transferin 8. günü test yaptırdım tutmadı die dr adet olsanda olmasanda yaptır demişti bende o gün belim karnım ağrıyınca gittim umutsuz bi şekilde test yaptım ve 131.37 çıktı iki gün sona 373 küsürlere çıktı çok şükür kalp atışlarını duydum keseyi gördüm hala iğne jel ve ilaçları kullanıyorum
eğer sabredemiyorsan test yap muhakkak çıkar :49:

ve hiç belirtisi olmayan inadına adet olcak gibi hisseden arkadaşlar üzülmesin ben çok ağladım olmadı die ama mucize olduu benim için

Allah hepinizin göbeğini doldursun inş.:emir_bebek::nazar:

tebrık ederım senın deger cok yuksek ve sorunsuz bız burda nelerle ugrasıyoruz nelerle......benım deger yerlerde mesela
9.gun 6.5
11.gun 26.6
13.gun 59.9

bugun 16.gunum ben bıdaha 19.gunumde test yapıcam ancak 500lere gelmıs olur saglıklı bı gebelık ıse...dılerım oyledır.....

tebrık ederım senın deger cok yuksek ve sorunsuz bız burda nelerle ugrasıyoruz nelerle......benım deger yerlerde mesela
9.gun 6.5
11.gun 26.6
13.gun 59.9

bugun 16.gunum ben bıdaha 19.gunumde test yapıcam ancak 500lere gelmıs olur saglıklı bı gebelık ıse...dılerım oyledır.....

iki kat artmış hep değerlerin düşük başlaması önemli deilki canım
önemli olan ikişer kat artması deilmi?
bebeğinle konus sıkı sıkı tutunsun sana psikolojini bozma bak o zman gör değerin tavan yapacak

iki kat artmış hep değerlerin düşük başlaması önemli deilki canım
önemli olan ikişer kat artması deilmi?
bebeğinle konus sıkı sıkı tutunsun sana psikolojini bozma bak o zman gör değerin tavan yapacak

ınsallah cnm ama genelde boyle dusuk baslayanlar en fazla 7 haftaya kdr gelmıs kalbı atmamıs kese bos cıkmıs falan hep ole okuyorum...allah buyuktur ona sıgınıyorum....

ınsallah cnm ama genelde boyle dusuk baslayanlar en fazla 7 haftaya kdr gelmıs kalbı atmamıs kese bos cıkmıs falan hep ole okuyorum...allah buyuktur ona sıgınıyorum....

moralini bozma inan Allah büyük o isterse hiçbişi olmaz bebeğine:emir_bebek:
ne zman test yapıcaksın bi daha ve keseyi ne zman görceksin şu an kaç haftalık olarak gözükü hesaplarına göre?

moralini bozma inan Allah büyük o isterse hiçbişi olmaz bebeğine:emir_bebek:
ne zman test yapıcaksın bi daha ve keseyi ne zman görceksin şu an kaç haftalık olarak gözükü hesaplarına göre?

valla
1 nısan adetım
11 nısan opu
14 nısan tranfer

neye gore hesaplanıo adet kımı opuya gore dıo kı son adete gore
son adete gore hesaplarsam 4+1 gunluk hamıleyım suan
demek ki 3+5 ken 59.9du degerım bugun heralde 180 falan olmalı bılmıorum kı ya :59::59::59:

Back
X