2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

valla
1 nısan adetım
11 nısan opu
14 nısan tranfer

neye gore hesaplanıo adet kımı opuya gore dıo kı son adete gore
son adete gore hesaplarsam 4+1 gunluk hamıleyım suan
demek ki 3+5 ken 59.9du degerım bugun heralde 180 falan olmalı bılmıorum kı ya :59::59::59:

ben dr uma sordum son adet tarihine göre hesaplanıyo dedi yani evet 4+1 haftalık hamilesin
en son 59.9 çıktmış peki ne zman yaptın bu testi ve ne zman tekrarlıcan yine
eğer iyi giderse 3 hafta içinde kalp atışlarını falan duyarsın inş.:emir_bebek:

ben dr uma sordum son adet tarihine göre hesaplanıyo dedi yani evet 4+1 haftalık hamilesin
en son 59.9 çıktmış peki ne zman yaptın bu testi ve ne zman tekrarlıcan yine
eğer iyi giderse 3 hafta içinde kalp atışlarını falan duyarsın inş.:emir_bebek:

cnm ne cok ılgılendın benımle sagol bıtanem ya valla bu testı 3 gun once yaptrdım yanı 27 nısan tutamıyorum yarın yapsam mı bı test daha beklemek ole zor kı...yarın yapsam uzerınden 4 gun gecmıs olmalı 4 e katlamıs olmalı yok eger yapmazsam salı yapcam o zaman 8e katlamıs olmalı ıste....

cnm ne cok ılgılendın benımle sagol bıtanem ya valla bu testı 3 gun once yaptrdım yanı 27 nısan tutamıyorum yarın yapsam mı bı test daha beklemek ole zor kı...yarın yapsam uzerınden 4 gun gecmıs olmalı 4 e katlamıs olmalı yok eger yapmazsam salı yapcam o zaman 8e katlamıs olmalı ıste....

istanbuldasın sanırım dr ilgilenmiyormu şu gün yap şunu bekle falan demiyormu sana?
nerde yaptırdın merak ettim :26: ben fulyada İstanbul Cerrahi Hastanesinde yaptırdım

ilgilenmek isterim ilgilenirimde yardımcı olabileceğim bişi varsa seve sevede yaparım
bizde geçtik bu yollardan en iyi biz birbirimizi anlarız o kadar üzülüyorumki tutmayınca:14: elimden bişi gelsede yapsam diyorum hep
bence testini tekrarla ve bu arada sakın negatif olma hep iyi düşün dua et bende edicem inş. değerin kat kat yükselir
muhakkak yaz tmm sona merak ederim:29:

istanbuldasın sanırım dr ilgilenmiyormu şu gün yap şunu bekle falan demiyormu sana?
nerde yaptırdın merak ettim :26: ben fulyada İstanbul Cerrahi Hastanesinde yaptırdım

ilgilenmek isterim ilgilenirimde yardımcı olabileceğim bişi varsa seve sevede yaparım
bizde geçtik bu yollardan en iyi biz birbirimizi anlarız o kadar üzülüyorumki tutmayınca:14: elimden bişi gelsede yapsam diyorum hep
bence testini tekrarla ve bu arada sakın negatif olma hep iyi düşün dua et bende edicem inş. değerin kat kat yükselir
muhakkak yaz tmm sona merak ederim:29:

cnm cok tesekkur ederım dr ılgılenıyo bıdaha salı gunu yap dedı ıste ama ben dayanamıyorum eger salı gunu deger ıyıyse 2 hafta sonrasına kese ıcın haberlesıcez dedı....heyecan yaptım ama esım yarın ve ptesı calısacak salı gunu bos ben de sonucu tek basıma gogusleyememekten cok korkuyorum salı gunu yapmayı sıf o yuzden dusunuyorum.mutlaka sonucu soylıycem ben ivi de yaptım cnm.

senın ıcın benım de ıcım kıpır kıpır ınan kııııı....valla ıı sonuc olcak neden aksamı beklıon gunduz versene sabahtan...

yarın konyadayız canım akşama döncez hem burda hava güzel olursa pikniğe gidelimm dedikk ailecekk ancak akşamm müsaitolurummm

cnm cok tesekkur ederım dr ılgılenıyo bıdaha salı gunu yap dedı ıste ama ben dayanamıyorum eger salı gunu deger ıyıyse 2 hafta sonrasına kese ıcın haberlesıcez dedı....heyecan yaptım ama esım yarın ve ptesı calısacak salı gunu bos ben de sonucu tek basıma gogusleyememekten cok korkuyorum salı gunu yapmayı sıf o yuzden dusunuyorum.mutlaka sonucu soylıycem ben ivi de yaptım cnm.

Salı günü güzel haberlerini bekliyoruz o zman :emir_bebek::nazar:
ben testi yapmaya gittiğimde eşime hiç sölememiştim uyuyordu evde nasılsa negatif neden uyandırıyım die düşünmüştüm:1:

Allah tamamına erdirsin inşallahh canı gönülden istiyorum gerçekten
perşembe günü bebeğimi görcem bende:emir_bebek: çok heyecanlıyım

Salı günü güzel haberlerini bekliyoruz o zman :emir_bebek::nazar:
ben testi yapmaya gittiğimde eşime hiç sölememiştim uyuyordu evde nasılsa negatif neden uyandırıyım die düşünmüştüm:1:

Allah tamamına erdirsin inşallahh canı gönülden istiyorum gerçekten
perşembe günü bebeğimi görcem bende:emir_bebek: çok heyecanlıyım

cnmm ben de sana dua edıcem ınsallah sorunsuz olacak kontrolun ve hep paylasıcaz tecrubelerımızı bıızım bu topıc cok keyıflı kızlarla kardes gbıyız sen de bırakma bızı yanımızda kal senın gbı kesek heyecanına dusmus bırsuru arkadas var burda hepımız sırayla yasıyoruz bu heyecanları......

slm arkadaşlar. bende nisan ayında tedavi gördüm ama maalesef transfer yapılamadı. topiğiniz ilgimi çekti neredeyse 1 saattir okuyorum. inşallah herşey yolunda gider güzel haberler alırsınız bende moral bulurum. dualarım sizinle..

iyi akşamlar kızlar
ben 27 martta transfer oldum ve şimdi çok şükür hamileyim ilk tüp denemem:49:

burdaki herkese sabır diliyorum çok zor bi süreç beklemesi

mersenem ;
ben adet sancılarım başlayınca transferin 8. günü test yaptırdım tutmadı die dr adet olsanda olmasanda yaptır demişti bende o gün belim karnım ağrıyınca gittim umutsuz bi şekilde test yaptım ve 131.37 çıktı iki gün sona 373 küsürlere çıktı çok şükür kalp atışlarını duydum keseyi gördüm hala iğne jel ve ilaçları kullanıyorum
eğer sabredemiyorsan test yap muhakkak çıkar :49:

ve hiç belirtisi olmayan inadına adet olcak gibi hisseden arkadaşlar üzülmesin ben çok ağladım olmadı die ama mucize olduu benim için

Allah hepinizin göbeğini doldursun inş.:emir_bebek::nazar:
hoş geldin canım rabbimm bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın inşalla:49: benim de belirtim yok canım sadce 4 gün önce adet ağrım vardı birazda göğüslerim şişş belirti aramıyorumm ama sivilcelerim çıktıı bu benim adet belirtim:19: bende iğne kullanıyorumm seninn değer iyi çıkmış maşallahh yarınn akşamm bide ben vereyimm kann bakalımm rabbimm yardım etsinn artıkkk teşekkür edrimmm:16::16:

cnmm ben de sana dua edıcem ınsallah sorunsuz olacak kontrolun ve hep paylasıcaz tecrubelerımızı bıızım bu topıc cok keyıflı kızlarla kardes gbıyız sen de bırakma bızı yanımızda kal senın gbı kesek heyecanına dusmus bırsuru arkadas var burda hepımız sırayla yasıyoruz bu heyecanları......

canım çok şükür keseyi gördüm kalp atışını duydum ama babası duymadı bu sefer oda duyacak inş.
seninde o heyecanını paylaştığını görürüm inş.
o heyecan bambaşka acaba duycammmı görcemmi sona testler iyi çıkcakmı aanaam birsürü tatlı dertleri var sağlıklı sıhhatli olsunlar inş. bebeklerimiz:emir_bebek:

cnmm cok sevındım e neden paylasmıyosun sonucunu askolsun ya sımdı bı yaz bakalım tarıhlerle degerını bak benım 9.gun 6.5
11.gun 26.6
13.gun 59.9
yarın 17.gunum olcak...

canım sonuçlar çok da iyi değil
12.gün 10.6
14.gün 20.2
15.gün 30
dilerim hekesin Allah gönlüne göre versin
:58::58:

hoş geldin canım rabbimm bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın inşalla:49: benim de belirtim yok canım sadce 4 gün önce adet ağrım vardı birazda göğüslerim şişş belirti aramıyorumm ama sivilcelerim çıktıı bu benim adet belirtim:19: bende iğne kullanıyorumm seninn değer iyi çıkmış maşallahh yarınn akşamm bide ben vereyimm kann bakalımm rabbimm yardım etsinn artıkkk teşekkür edrimmm:16::16:

benim de sivilce bel ağrısı karın ağrısı ne ararsan vardı aynı adet ağrısı ama
bütün hayallerimi yıkmıştı o ağrılar ama şükürler olsun bebeğim benimleymiş:emir_bebek:
ben haala iğne kullanıyorum bugun 40. iğnemi vurundum:18: 5 tane daha var:18:
dr devam ettiriyo işte risk almamak için bebeğin tutunsunda iğne vızz gelir pozitifi alınca hiç canın yanmıcan iğne vurunurken bak görürsün. bekleme aşamasında vururnurken boşuna vurunuyormuşum gibi geliyordu bana:1:

ayyy çok heyecanlı yarın bi bebik daha geliyo inşallahhh:emir_bebek:

slm arkadaşlar. bende nisan ayında tedavi gördüm ama maalesef transfer yapılamadı. topiğiniz ilgimi çekti neredeyse 1 saattir okuyorum. inşallah herşey yolunda gider güzel haberler alırsınız bende moral bulurum. dualarım sizinle..

hosgeldın cnm bıdahalkı ay mı yapılacak

arkadaşlar tüpbebek süreci her aşaması çok zormuş benim 2.denemem kendimi sabırlı sanırdım ama çokkkk zorrrr dilerim bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.....

benim de sivilce bel ağrısı karın ağrısı ne ararsan vardı aynı adet ağrısı ama
bütün hayallerimi yıkmıştı o ağrılar ama şükürler olsun bebeğim benimleymiş:emir_bebek:
ben haala iğne kullanıyorum bugun 40. iğnemi vurundum:18: 5 tane daha var:18:
dr devam ettiriyo işte risk almamak için bebeğin tutunsunda iğne vızz gelir pozitifi alınca hiç canın yanmıcan iğne vurunurken bak görürsün. bekleme aşamasında vururnurken boşuna vurunuyormuşum gibi geliyordu bana:1:

ayyy çok heyecanlı yarın bi bebik daha geliyo inşallahhh:emir_bebek:

inşallahh canımm ,sankii benii anlatıyosunn bende çok umtsuzumm burdakii kızlarr iyi bilirlerr hep negatifimm ama yarınn akşamm gerçeklerle yüzleşme zamanıı artık kısmet diyorumm rabbime sığınıyorumm o herşeye kadir

inşallahh canımm ,sankii benii anlatıyosunn bende çok umtsuzumm burdakii kızlarr iyi bilirlerr hep negatifimm ama yarınn akşamm gerçeklerle yüzleşme zamanıı artık kısmet diyorumm rabbime sığınıyorumm o herşeye kadir

inş. hayırlısı olsun hakkında yarın erken yap bak bizi bekletme tmm mı çat die çatlarım ben :52:

kız mersenem yırtcam senı bakkkkkk agggg yarın test yapcan azcık sevındırık ol nolur yaaaa.....

Back
X