2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

cnm nasıl oldun?
sen sıgara ıcıo muydun sıgarayı yıyorum dıyen sen mıydın cnm ya merak ettım:?

ne güzel yarın yine güzel haberler var :64::64::74::74:yaa bende test yaptırmak isitoyrum ama kociş yok diyor çıldırcam yaaa:52::52:

sen bekleeeeee senın ıcın henuz erkennnnnnnnn sen de salı yap carsamba yerıne o zaman hem salı benım de test var beraber yapalım bacım....

sen bekleeeeee senın ıcın henuz erkennnnnnnnn sen de salı yap carsamba yerıne o zaman hem salı benım de test var beraber yapalım bacım....

bacım canım duramıyorum bu arada giren keskin ağrılar var ya beni iyice umutsuzluğa sürükledi bu günden itibaren ananasıda bitirdim bacım ben neyapcam yaaa :26::26:

ben 8. günümde yaptırmıştım yarın yaptır eşine söleme bize söle olmazmı:9:

yaa 3. gün transferiya benimki sanki çıkmaz gibi geliyo ne dersiniz canlar ayrıca yarın eşim evde kaçamamki bi saniye bırakmıyo zaten sölenip duruyo kalka artık bilgisayrdan die ama ben sizi bırakamıyorum napayım:1::1::1:

ben 8. günümde yaptırmıştım yarın yaptır eşine söleme bize söle olmazmı:9:

hayıırrr benım 9.gun kanamam basladı hatta 9.gunun sonunda 6.5 cıktı mecbur yaptım bı de sakın 9 cok erke 11.gun yapabılırsın en erken uzulmenı ıstemıyorum...gercekten bak cıkmayabılır benı al gozunun onune.....

yok cnm cogunu bılıorum nerde yaptıgını ama yok o hastane ne zaman yaptrdın ne oldu sonuc?
anladımm ben orda fuat beyde transferım oldum daha once pendık tarafında bır hastanede asılama oldummm ama tutmamısıt zatende gerek yokmus doktorun ısı benı oyalamakmıs anlıcan cnm.batıbahata basladım tedavımeee SUAN ÇOK ŞÜKÜR 1 AYI BI KACGUN GECTIII HAMILEYIMMM :))):emir_bebek:

EYER TUP BEBEK OLAMAK ISTEYEN VARSA BATINAHATA FUAT ESEROL BEY tavsıye edrımmm

ALLAH kımsenın emeğini bosa cıkarmasın

hayıırrr benım 9.gun kanamam basladı hatta 9.gunun sonunda 6.5 cıktı mecbur yaptım bı de sakın 9 cok erke 11.gun yapabılırsın en erken uzulmenı ıstemıyorum...gercekten bak cıkmayabılır benı al gozunun onune.....

tamam bacım tamam bekliycem canım bu ağrılar neden oluyo yaa kafayı yiycem öle bi giriyorki ağrı bacağıma vuruyo çok kısa sürüyo sonra başka ağrı yok.

anladımm ben orda fuat beyde transferım oldum daha once pendık tarafında bır hastanede asılama oldummm ama tutmamısıt zatende gerek yokmus doktorun ısı benı oyalamakmıs anlıcan cnm.batıbahata basladım tedavımeee SUAN ÇOK ŞÜKÜR 1 AYI BI KACGUN GECTIII HAMILEYIMMM :))):emir_bebek:

EYER TUP BEBEK OLAMAK ISTEYEN VARSA BATINAHATA FUAT ESEROL BEY tavsıye edrımmm

ALLAH kımsenın emeğini bosa cıkarmasın

amınn transferın ne zamandı bı de kan degerın ne zaman kac cıktı?

tamam bacım tamam bekliycem canım bu ağrılar neden oluyo yaa kafayı yiycem öle bi giriyorki ağrı bacağıma vuruyo çok kısa sürüyo sonra başka ağrı yok.

cnm agrı ııye ısarettır her zaman keske benım de olsa...lutfen stres yapma salı gunu beraber kan verıcez senınle tamam mı sen benı tut ben senı tutayım cok erken henuz senın ıcın....

Back
X