2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Haklısın söylediklerinde canım zaten o burda değildi 1 hafta Annesine gitti benim yanımda destegim yok malesef Eşime hiç kapris yapmadım inanki bütün herşeyi içime attım geldiğinde gülerek karşılıyorum evet ama gerisi yok yamek ev işi yapa mıyorum yaşadığım başka olayların etkiside var belki biraz benimle ilgilense böyle olmuycak yanlızım burda gidicek bir yerim yok dışarı tek çıkamıyorum.Eşim izinli hadi biryerlere gidelim neolursun dedim evlendiğimden beri ya üsküdara yada çamlıcaya gidiyo ii çamlıcaya gidelim dedi bende değişik biryere gidelim dedim ozaman plan yap ama paramız yok ona göre yap dedi bişey diyemedim evdeyim...Hep iş koşuşturmasında evlendiğim ilk günden berii çok yıprattı beni..Akçaabata gittik düğünümüz orda oldu burda nikah benimle hiç ilgilenmedi bile orda çok üşüdümm intahap geçirdim dolayısıyla bişey isteyemedim kıvrandığımı gördü agrıdan hastane teklifi bile etmedi bana sonuç tüplerimi tıkadı Akçaabattta düğün yapma istegi..Üzülmemin ve toparlanamamın nedeni ise yumurta yan lızca 1 tane gelişti bidahaki denemde hiç olmazsa bebeğim hiç olmıycak endişesi..Biraz karışık yazdım sanırım..Çok nedeni var aslında böyle olmamın..

canım öncelikle allah yardımcın olsun ama üzme kendini ne olursa olsun önce kendini düşün bırak başkalarını acını yaşa ama kalk silkelen sonra yeniden başla tedavilerine sen gerçekten istersen olur hepimiz yıprandık maddi manevi yapacak bi şey yok olmasa dahi hayat devam ediyo

Kızlar aslında beni çok seviyor ama iş tutkusu sanırım ne oldugunu anlayamıyorum bana bişey olsa deli oluyor kapıyı açmadım diye oturup merdivende ağlamış bana bişey oldu sanmş arkadaşımıda aglatmış çilingir çagırmış ben marketteydim...Bebegimiz olmadıgı için bu durumu bide çok sıkıntı çekmişler ailece maddi olarak sürekli bişelerin peşinde dükkan açtı gece gündüz dükkan peşinde dolandı birlikte vakit geçiremedik alışamadık birbirimize şimdi hala birbirimizi tanımıyoruz sanırım o
benimle çok ilgili oldugunu düşünüyo çiçekler alıyo bazen şöyle yapıcaktım böyleydi filan sürpriz yapacaktım ama sen gelmezsin diye yapmadım..Beni tanıyamadı bende onu sorun bu sanırım..Yoksa kendi özünde çok iyi bir insan zorda olan birini gördümü ona yardımcı olmaya çalışıyor.Ben duygularımı belli edemiyorum aile yuapımda sevgisizdi bende öyle alıştımm yapamıyorum oda sevmediğimi düşünüyo böyle davranıyo yada bilemiyorum nedenin ne oldugunu konuşamıyoruz yabancı gibiyiz birbirimize sanki..Bebeğimiz olunca eminimki çok başka olucak bebekleri çok seviyor bende öyle evinde olur hep birlikte vakit geçirmek ister...

canım ne dicemm beimde tüplerimde sorun vardır sıvı ve iltihap vardı.. ilk iki denemem negatif sonuçlandı sonra başka doktora gittim dediki bana bu sıvı ve enfeksiyon burda olduğu müddetçe tüp bebek tutmnaz dedi. bende aldırdım gerçektende tuttu devamı olmadı ama en azından tuttu.. senin eğer böyle bir problemin varsa iltihap veya sıvı bir değelendir canım benim.

Ben birsürü hastaneye dr gittim ama kimse bunu söylemedi bana normal yollada olur dediler hep klomen tedavisi gördüm..Bilemiyorum ben aldırırsam daha hiç olmuycak böyle belki olma ihtimali var azda olsa..Bende sıvı yok ama tekrar rahim filmi çekilmeyi düşünüyorum bir hastaneye gidip tüp bebekten önce bide bitkisel bişeler denemek istiyorumm inşş Rabbim daha çok aratmasın bizlei..

kızlar uzgunum gercekten zaten olduguna da ınanamıyordum bılıyosunuz demek kı hayırlısı bu degerım 45e gerılemıs 250lerde cıkması gerekırken...doktorumla konustum ılacları kesıyorum ve adet olmayı beklıyorum dekopa 2 vakasıyım hayırlı ugurlu olsun....

Kızlar aslında beni çok seviyor ama iş tutkusu sanırım ne oldugunu anlayamıyorum bana bişey olsa deli oluyor kapıyı açmadım diye oturup merdivende ağlamış bana bişey oldu sanmş arkadaşımıda aglatmış çilingir çagırmış ben marketteydim...Bebegimiz olmadıgı için bu durumu bide çok sıkıntı çekmişler ailece maddi olarak sürekli bişelerin peşinde dükkan açtı gece gündüz dükkan peşinde dolandı birlikte vakit geçiremedik alışamadık birbirimize şimdi hala birbirimizi tanımıyoruz sanırım o
benimle çok ilgili oldugunu düşünüyo çiçekler alıyo bazen şöyle yapıcaktım böyleydi filan sürpriz yapacaktım ama sen gelmezsin diye yapmadım..Beni tanıyamadı bende onu sorun bu sanırım..Yoksa kendi özünde çok iyi bir insan zorda olan birini gördümü ona yardımcı olmaya çalışıyor.Ben duygularımı belli edemiyorum aile yuapımda sevgisizdi bende öyle alıştımm yapamıyorum oda sevmediğimi düşünüyo böyle davranıyo yada bilemiyorum nedenin ne oldugunu konuşamıyoruz yabancı gibiyiz birbirimize sanki..Bebeğimiz olunca eminimki çok başka olucak bebekleri çok seviyor bende öyle evinde olur hep birlikte vakit geçirmek ister...

Cnm benim bak ne güzel anlatmissin, sorun yabancılık diye. Belli ki eşini seviyor, ona kişiliğine deger veriyorsun. Bu harika sorunun çözümü için. Bak kendi eksiklerini de biliyorsun. O zaman çok zor değil yapılacaklar, biraz sen ona gideceksin biraz o sana gelecek. Anlattığın gibi biri bunu yapar eminim, sen 1 gidersen o da en az1 gelir. Ama burada çok iyi düşünmen gereken şey cocuğunuz. İletişimin çözümü o değil olamaz bence. Önce siz tanısın, kaynasın o sonra kremasi olsun iliskinizin. Her birimiz aile olmak, evlat sahibi olmak için yanıp tutuşuyoruz ama etrafını gözlemlersen cocukk sahibi olmak, onun sorumlulukları üstlenmek çok da kolay seyler değil. Oldukça zor , cetrefilli süreçleri var bir evlat büyütmenin. Bu süreçler ancak sizin sağlam olmanizla asılır bence.

kızlar uzgunum gercekten zaten olduguna da ınanamıyordum bılıyosunuz demek kı hayırlısı bu degerım 45e gerılemıs 250lerde cıkması gerekırken...doktorumla konustum ılacları kesıyorum ve adet olmayı beklıyorum dekopa 2 vakasıyım hayırlı ugurlu olsun....

:43::43::43: pes etmek yok unutma ne olur üzme kendini çok yıpratma ne olur canım....

çok üzüldüm çok ümitliydim senden ......

Ayseeee hayır yaaa... Bak bunu hic beklemiyordum. Offf allahım offf sabrımıza sabır ekle...

Cnm benim ya, kıyamam ben sana. Şimdi çok üzüleceksin eminim ama hep bizlere dediklerini duşun nolur. O senin nasibindeki evladin değilmiş. Mevlam saglikla verecek bizlere...
Seni seviyorum, hep burada yanındayım...

cok ıncındım
cok kotuyum
ne hıssedecegımı bılmıyorum
bı dus alıp kendıme gelmeye calısıcam...nasıp degılmıs...ısyan etmıyorum boynum bukuk...ama cok yoruldum gercekten....tesekkur ederim her sey ıcın tum ıyı dıleklerınız ıcın.....:59:

Canım bende senden haber bekliyodum hayırlısı olsun inşallah hakkımızda üzüldüm..İnşallah kendiliğinden olur canım..Ağlamak geliyosa içinden ağla canım sakın içine atma sonra toparlanamıyo insan..

canım ne dicemm beimde tüplerimde sorun vardır sıvı ve iltihap vardı.. ilk iki denemem negatif sonuçlandı sonra başka doktora gittim dediki bana bu sıvı ve enfeksiyon burda olduğu müddetçe tüp bebek tutmnaz dedi. bende aldırdım gerçektende tuttu devamı olmadı ama en azından tuttu.. senin eğer böyle bir problemin varsa iltihap veya sıvı bir değelendir canım benim.

Ben birsürü hastaneye dr gittim ama kimse bunu söylemedi bana normal yollada olur dediler hep klomen tedavisi gördüm..Bilemiyorum ben aldırırsam daha hiç olmuycak böyle belki olma ihtimali var azda olsa..Bende sıvı yok ama tekrar rahim filmi çekilmeyi düşünüyorum bir hastaneye gidip tüp bebekten önce bide bitkisel bişeler denemek istiyorumm inşş Rabbim daha çok aratmasın bizlei..
mutlaka benim san asöylediğimi sor canım baanda doktorlar söylemedi neden söylesinlerki söylerlerse beni nasıl sağıcaklar... sıvı veya iltihap varsa embriyonun yaşamasını engelliyor canım azda olsa şansım var diye düşünme olmuyor çünki gebeliğin ilerki haftalarınd abile ölümüne sebep olabiliyor zaten enfeksiyonlu tüpün bir faydası yok zarar ilerlediğinde yumurta kaliteni bile düşürüyor.

canım çok üzgünüm senin ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorumkii :14::14: Rabbimden sabır dliyorum canım.. üzülme demicem üzül acını yaşaki çabuk atlatabilesin canım duaşarım seninle inşallah yeni denemelerimizde hep beraber hayalimize kavuşucaz

cnm benı cıkarır mısın hamileler listesinden...degerım dususe gecti ve ılaclarımı dr tavsıyesıyle bırakıyorum cnm....

cnm benı cıkarır mısın hamileler listesinden...degerım dususe gecti ve ılaclarımı dr tavsıyesıyle bırakıyorum cnm....

ayşecim çok üzüldüm...zorluğunu tahmin edebiliyorum...negatif alanlardan daha güç bi durum hatta...rabbim sabır versin sana da dekopaya da ...elden gelen bir şey yok maalesef...

arkadaslar inanin degerini dusenlere cok uzuldum
rabbim sabir versin
bi okadarda bende korkuyorum
10 mayista ilk ultrasonum var
benim icin dua edin ne olur

aynı endişeleri bende yaşıyorum canım yarın randevum var bakalım ne çıkacak
ama artık belirtilerin kalmamaya başlaması da normal aslında değilmi artık tutunmaya çalışma çabası yokki yerini yurdunu tutmuş yaşıyo diye düşünmek lazım

dün karnıma sancı çok girdi düşük yapacam sandım bi an
Rabbim koruyop kayırsın mevlam dua dan başka elimizden birşey gelmiyor canım yaaa
son sat 26 mart canımm şuanda 5+1 görünüyo hesaplanada

Lahor canim ansil 5=1 oluyorki, son adet tarihinden degil de trasnfer gununden hesaplamiyolarmi, bu hesap senin hesabi yoksa doktorun? benim son adet 15 martti guzelim, 6 nisan transfer gununden saydilarmi bugun 25 gunluk bebus oluyor aman rabbim korusun dusuklerden butun anmak istemedim aksiliklerden bebklerimizi, bende dun trafik kazasi atlattim oinan cok korktum, allahtan arkaa koltuktaydim onde olsam bilemiyorum yani, cok sukur kimseye bisey olmadi

ayşecim çok üzüldüm...zorluğunu tahmin edebiliyorum...negatif alanlardan daha güç bi durum hatta...rabbim sabır versin sana da dekopaya da ...elden gelen bir şey yok maalesef...
Allah razı olsun canım . Rabbim hepimize sabır versin
arkadaslar inanin degerini dusenlere cok uzuldum
rabbim sabir versin
bi okadarda bende korkuyorum
10 mayista ilk ultrasonum var
benim icin dua edin ne olur

aynı günmüş benimde 10 mayıstı ultrasonum. senin kan tahlilleri nasıldı canım kaç kere yaptırdın.. kusura bakma hatırlayamdım.. aynı gnmüydü transferimiz benim 12 nisandı

canım ben transferden 20gün sonra keseyi gördüm şükür ama kanamam olunca tesadüf dr emin olmak için baktı ve görmüştü:1: ben bidaha 9mayısta gidicem kalp falan demedi bana ama bakılacak ultrasyonda ben öyle tahmin ediyorum inş anneler gününden önce duyarıız minik pıt pıtları :16::16:

Rana'cim cok sukur bedne kanama filan olmadi, olmazda ins. bebisleri ultrasoundda bi gorem, burda hic kese filan demediler canim, sadece ilaclara yani sadece fitil ve vitamin devam 11 mayistaki ultrasoundun yarim saat surcek dedi bana, nicin o kadar uzun diye bile sormadim:1: 11 Mayismi anneler gunu kizlar hatirlamiyom inanki, bakmam lazim benim bugun 25 gun oldu cok insallah 25 haftalik, 40 haftalik olduklari gunleride gorcez

ay geldimde ağlamaktan yazamadım.değer 66.20 olmuş.doktorum en az iki katına çıkarsa ii demişti.sanırım ii gidiyo bilmiyorumki.hala hamileyim diyemiyorum.ama yinede rahatladım ve çok sevindim.doktoruma ulaşamadım bugün pazar yarın konuşucam artık.

bizoard tebrikler canim tekrar, bek biz en az 66 diyoduk, bebis 66 olmus masallah benim yegenim, degerleri kat kat artsin insalllahhh

Rana'cim cok sukur bedne kanama filan olmadi, olmazda ins. bebisleri ultrasoundda bi gorem, burda hic kese filan demediler canim, sadece ilaclara yani sadece fitil ve vitamin devam 11 mayistaki ultrasoundun yarim saat surcek dedi bana, nicin o kadar uzun diye bile sormadim:1: 11 Mayismi anneler gunu kizlar hatirlamiyom inanki, bakmam lazim benim bugun 25 gun oldu cok insallah 25 haftalik, 40 haftalik olduklari gunleride gorcez

canım 15mayıs anneler günü sanırımm yani ogünden önce ögrenilse güzel olur dedim oh iyiymiş valla bende günde 2adet igene yiyorum hala tedaviden beri ve ilaçlarım var rabbim yardımcımız olsun :34:

Back
X