2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ayy kızlar çok üzüldüm şimdi ben yafff. hlycn, zeynep, hevuk diğer negatif alan kızlar ya sizler ne düşünüyorsunuzz.. evet insana acı veriyor doğru bazı şeyler ama ne bilim burdaki her arkadaş ayduman silanaz. rana lahor diğer tüm amişler hepsini çok seviyorum bilmiyorum yafff

Canim bizim sanki ne olcmaiz bellidede gonuller bir olsun, sileri gormek bile hep cok arzuladim ben ins. turkiyeye geldimde sanki 40 yillik arkadasimsiniz gibi hepinizle bulusmayi dusunuyodum ama hala ayni fikirdeyim insalalh bir gun bi yerlerde buluscaz isteyerk istemiyerek LOl, hepinizi cok seviyorum cunku yaramiz ayniydi, birbirimizin yuzunu azda olsa guldurduysek ne mutlu bize, dielrim bundan sonra hersey gonlunuzce olur, guzel haberlerinizle cosariz, allaha emanet olun

dekopa sen ne dusunuyosun kardesim, sen hala ialclara devan etmiyomusun, pazartesi tekrarlanmiycakmi senin test, umdunu kaybetme guzelim, bekleyip gorcez sonuclarinizdan haberdar edin, bende sizler icin hep girdim, guzelim birbirimize morel destek oluyoduk ama agir geldi arkadaslara herhalde son yasadkilari birsey diyemiycem sanim bende o sureclerden gectim ama en dogru karari arkadaslarin vercene inanmyorum ozelden meaj nasil atiliyo kakcam simdi, burda olmasada guzel haberlerini almak isterim

canım ben sizleri çok seviyorum dert ortağı olduk taa ilk muayeneden bugünlere geldik canım.. benim yarın sabah testim var canım ilaçları henüz kesmedim ama umudum yok canım.. 282 den 95 e gerilemiş bende zaten hamilelik belirtileri de yok oldu artık.. yani formalite sonuç beklemiyorum.. evet bazen insana acı veriyor şimdilik bilmiyorum canım başka topiklerde içime sinmiyor şuan bilmiyroum canım zaman göstericek ama her zaman selam veririm hatır sorarım görürüşürüz canım

Nisa canim senle biz bu yolda ilk baslayanlar, ilk paylasanalriz keske hepinizin olsaydi ama o guc ne benim, ne sizin, yuce rabbimin elinde, eger size iyi gelecekse icinizden gledi gibi yapin canim benim, am nisan topigi degil bu yasadigimiz hayal kirikliklari, uzuntuler, sevincler hep burda yaylastik ben bile ilk defa uzun takildim burda, bende uc defa negatic sonuc aldim, ne olcagimida dorduncude allahtan baska bilen yok, sizin gibi icten insanlarla burda tanistim icin cok sevincliyim ve inaki kaybetmek istemiyorum, sanada mesaj atcaktim simdi senda girmemeyi dusunuyosun ama ozelden ben hep gorusmek isterim, unuttunmu senin ingilizce odevlerine yardimci olcaktim

ayy kızlar çok üzüldüm şimdi ben yafff. hlycn, zeynep, hevuk diğer negatif alan kızlar ya sizler ne düşünüyorsunuzz.. evet insana acı veriyor doğru bazı şeyler ama ne bilim burdaki her arkadaş ayduman silanaz. rana lahor diğer tüm amişler hepsini çok seviyorum bilmiyorum yafff

canlarım ben tamamen kopmuyorum ayşe gibi haftada 1 -2 kez yazarım özelden mesaj atarım sizlere ama biraz kafamı toplayıp bu konudan uzaklaşmam gerekli...hepinizi çok seviyorum...:71::71:

bizoard tebrikler canim tekrar, bek biz en az 66 diyoduk, bebis 66 olmus masallah benim yegenim, degerleri kat kat artsin insalllahhh

canım çok teşekkür ederim ama korkum hala geçmedi sadece biraz rahatladım.salı tekrar yaptırıcam hatta perşembe tekrar.tam düzgün ilerlediğini görmeden korkum geçmeyecek.hele şimdi bide nazeyseyi okudum öyle üzüldümki anlatamam onun değerinin yükseleceğinden emindim inanıyordum.düştüğünü görünce yıkıldım ve korkum biraz daha arttı.Allahım hayırlısını versin ne diyim.

ben de sevıyorum hepınızı bakın bıdaha gırdım hıc gırmıycem dııl arada bakarım ama sureklı burda olamam mersenemı merak edıyorum ınsallah ıı haberlerle gelır.negatıler bence bı topıc acalım:34:

canım ben sizleri çok seviyorum dert ortağı olduk taa ilk muayeneden bugünlere geldik canım.. benim yarın sabah testim var canım ilaçları henüz kesmedim ama umudum yok canım.. 282 den 95 e gerilemiş bende zaten hamilelik belirtileri de yok oldu artık.. yani formalite sonuç beklemiyorum.. evet bazen insana acı veriyor şimdilik bilmiyorum canım başka topiklerde içime sinmiyor şuan bilmiyroum canım zaman göstericek ama her zaman selam veririm hatır sorarım görürüşürüz canım

Zaman herseyin ilaci, siz oldunuz surece ebdne burdayim, siz gittinizmi bende yokum:1: ben can ciger dostlarimla paylsamadikalrimi, kimselerel paylasamadikalrimi hep sizinle paylastim inanki, ondan olsa gerk bu sayfa 500'leri buldu cunku butun arkadaslar benim gibi acik oldu birbirine, ben hic baska topige inanki fikir almak lazim oldumu tabiki girdim, hamileik belitisi bendede yok be cnaim, goguslerim ayni, lol hamur gibi bazen, hic belli olmaz, mucizler gelir kapiyi yarin tiklar belki lol, bekleyip gorcez nasip hersey canim, benden iyi inanki kimse bunu bilememz, ben bile hala ianmiyorum onca yasadim seyden sonra bugun bu noktada olmak, benim esim oldu, geri geldi inanki, ben yasadiklarimi yazsam su 24 yasimda herkes yani ne bilem, beterin beteri var ben hep onu dusundum, dua etttim, butun arkadalsariminda dualari birgun kabul olur insalalh yuvalari evlat civiltilari iel dolar

ben de sevıyorum hepınızı bakın bıdaha gırdım hıc gırmıycem dııl arada bakarım ama sureklı burda olamam mersenemı merak edıyorum ınsallah ıı haberlerle gelır.negatıler bence bı topıc acalım:34:
bende mersenemi çok merak ediyorum .. topik açma fikri banada sıcak geliyor çünkü sizlerden yrılmak istemiyroum hadi o zaman :1::1:

ben dusundum tasındım bu topıcten ayrılmaya karar verdım hepınızı cok sevıyorum ama ben bole bılgısayar basında oturdukca daha da fenalasıcam bılıyorum o yuzden belkı baska bı zaman baska bı topıcte bulusuruz dıyorum.hamıs arkadaslar allah tamamına erdırsın.sonuc bekleyenlere de allah sabırlar versın ınsallh ıı sonuclar alsınlar sonucu negatıf olanlara da yapılacak cok bısey yok...hoscakalın

canım ya ben çok üzüldüm inan.ne söylenir nasıl teselli edilir bilmiyorumki.aslında hiçbir söz teselli etmeye yetmez onu biliyorum.bende ilk negatif aldığımda senin gibiydim ama eminim senin acın daha büyüktür çünkü sen bulupta kaybettin o daha zor.Allah sana sabır versin.senin burdan ayrılmanı inan hiç istemem ama bir süre kafanı dinle biraz uzaklaş belki gelirsin yine.
dondurulmuşun yokmuydu canım senin?benim yokda ondan korkum iki kat daha artıyor.bide seni duyunca dahada korktum.

tekrar selam

biozard yanlis yazmadim insallah tebrik ederim degerin cok iyi bence kafana takma benimde kizimda
12. gun degerim 65.7 cikmisti.Gunune gore degerin cok iyi.

biz hastaneden geldik ultrasonda birsey yok normal olarak.KAnama rahimden geliyor ama idrar testi negatif kan testi yapmiyorlar hastaneye yatis yapmadigim icin .sizler turkiyede cennettesiniz inanin bana burada hic oyle istedigin zaman kanima baktirayim ,ilac alayim recetesiz yok illa doktor izni olacak beklicez gorecegiz kan testi zamanim gelince ama sanmiyorum olmadi kesin .tuvalet harici yataktan kalkmak yasak sadece bunu dediler:20: :43:

teşekkür ederim canım.benim korkum blast olduğu için yani 5.gün transferiydi benimki çok kaliteliydi yani ondan değerin düşük çıkmaması gerekiyordu.geç tutunma ihtimali yok çünkü.rabbim bebeğimi korur inşallah.bende çoğu zamanımı yatarak geçiriyorum sadece iğneye gidiyorum hastaneye.gerektiği kadar kalkıyorum sadece.ama tutunmayacaksa naparsan yap tutunmuyor işte.inşallah devamınıda görürüm.

:1::1:Evet silanazcım ne demek yemeğe de beklerizz :1::1:

Kızlar negatif alanlar ve nazayse ve ben,m gibi bebeklerne kavuşup kaybedenler.. NİSAN AYI HÜSRANLA SONUÇLANANLAR diye bir topik açtım isim çok arabesk oldu ama aklıma başka birşey gelmedi:1::1: gelin takılalım yeni tedavilere yelken açalım yada açmayalım.. hamiş kızlar sizleride çaya beklerizz..

negatif alan arkadaşlar sizler ne düşünüyorsunuz .. yeni bir topikmi yada hiçmi yada burdamı ne dersinizz..

arkadaşlar s,z nerdeyseniz ben ordayım ben sürekli yazmasamda sürekli takip ediyorum ama hep sizinleyim artık arkamıza bakmadan yeni ufuklara doğru yürümeli yeni güzel şeyler düşünmeli demekki hayırlısı böyleymiş üzüntümüzü yaşayalım ama fazlada kendimizi bırakmayalım yalnız kalırsak bu işin içinden çıkamayız bence birbirimize burda veya başka bir yerde destek olmaya devam edelim

:1::1:Evet silanazcım ne demek yemeğe de beklerizz :1::1:

Kızlar negatif alanlar ve nazayse ve ben,m gibi bebeklerne kavuşup kaybedenler.. NİSAN AYI HÜSRANLA SONUÇLANANLAR diye bir topik açtım isim çok arabesk oldu ama aklıma başka birşey gelmedi:1::1: gelin takılalım yeni tedavilere yelken açalım yada açmayalım.. hamiş kızlar sizleride çaya beklerizz..

kiz sen cagirmadan ben cyaa geldim, ayy hic gulcem yoktu:1:

bnm de ole...hatta nısa bız gdelım bu topıcten....yaramız kanayacak sankı durdukca....

canım üzülme demek biraz mantıksız biliyorum ama çok yıpratma kendi üzüntünü yaşa hatta istediğin kadar ağla rahatlıcaksın insan içine attıkça daha çok yıpranıyo daha kötü olyo ben çok sıktım kendimi ama dayanamadım ertesi gün boşalttım kendimi şimdi daha iyiyim toparladım biraz inanıyorum sende toparlıcaksın kendini ve aramıza geri döneceksin burda veya başka biryerde hiç farketmez herzaman yanındayım hastane ve kader arkadaşım

dekopa harıka fıkır
gelıorum hemen topıce
bıozard cnm benım donmusum yk maalesef benım dunyam benım kıymetlm benım bebegımın spermcıklerı bayaa sorunlu cıktı ve 10yumurtamın 1ı ılerlemıstı cnm...sıl bastan her sey....ama dusuk degerler cok ıc acıcı dııldı zaten gunlerdır okuyodum hazırlamıstım kendımı....

dekopa harıka fıkır
gelıorum hemen topıce
bıozard cnm benım donmusum yk maalesef benım dunyam benım kıymetlm benım bebegımın spermcıklerı bayaa sorunlu cıktı ve 10yumurtamın 1ı ılerlemıstı cnm...sıl bastan her sey....ama dusuk degerler cok ıc acıcı dııldı zaten gunlerdır okuyodum hazırlamıstım kendımı....

canım bu kadar yıpratma kendini allahtan ümit kesilmez benim donmuşum var bu sefer ama doktor çok kaliteli olmadığını söyledi benim bebişlerde bana hiç tutnmuyolar yani herkezin farklı farklı sorunu var
bak sana bişey anlatayım benim bi arkadşım var onunda çocuğu olmuyodu denemediği tedavi yaptırmadığı tüp kalmadı onunda eşinde sorun var hiç canlı spermi yoktu artık doktorlar olmaz demişler onlarda artık bırakmışlar aradan biraz zaman geçtikten sonra kendiliğnden oldu şuan bir oğlu birde kızı var allah tan hiçbirzaman ümit kesilmea üstelik onlar tüpbebek bukadar yaygın değilken bu işlerin içindeydiler daha zor şartlarda

Back
X