2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ben de sevıyorum hepınızı bakın bıdaha gırdım hıc gırmıycem dııl arada bakarım ama sureklı burda olamam mersenemı merak edıyorum ınsallah ıı haberlerle gelır.negatıler bence bı topıc acalım:34:

nazayse canım gerçekten çok üzüldüm inan o günü yaşadım yeniden ama inan olucak bir dahaki sfere hem belki bende yetişirim size kendine iyi bakkkkk

gözünü seveyim olur mu allah aşkına öyle bir şey. dr mikroskopla zor görüyor:) anlıyorum insan tedirgin oluyor ben de 1 saat zor bekledim ama böyle bir şey olsa doktorlar elbette söyler. bütün tedaviyi heba ederler mi? efsanevi bir bilgi vermiş bu arkadaş:) lütfen kafana takma.

canım ben ilk ikisinde iki saat kalkmadan yattım bende sürgüye yaptım tutmadı.. bunda 1 saat sonra kalktım wc ye götürdüler bak tuttu onla alakalı bişi değil. ayrıca tuvaletini yaptığı yerle rahmini ayırt edemeyen bir kadınmış kendisi tebrik ediyorum nasıl çocuk yapıyor anlamadım :1::1: ne alakası var o başka yerden geliyor çocuk rahmin içinde ayrıca orayı kalınlaştırıyorlar zaten bebek tutunsun diye öyle kalkmayla düşeydiii ooo.. çok kafana takıyorsan youtube da transfer nasıl yapılıyor izle canım ben öyle yapmıştım insanın içi rahatlıyor hem rahmini filan tanırsın düşmeyeceğini görürsün.

ben zayıf olduğum için mesane tam gözükmediğinden 10 bardak su içirdiler
transferden çıkar çıkmaz altıma ördek koydula tutamıyordum napım:17:
bir iki üç derken hemşireyi üç defa rahatsız ettim dolu dolu ördek geldi gitti:17::17:
tuvaletede 1 saat sona gittim çok sıkışıktım ama ya:122:

canım bende çok u içmişim oyüzden çok sıkıştım ama transfer sonrası sürgü getirdi hemşire ona yaptım 45 dakka dinlendikten sonra tuvelete gittim umarım yardımcı olmuşumdur

ÇOOOOOOK tşk ediyorum ayrı ayrı hepinize :71:
insan tedirgin oluyor binbir zorlukla elde ettiğin şey bi tuvalet uğruna kayıp giderse diye korkuyorsun
anlatılan herşeyin yaşanmışlık payı var diye acaba olabilir mi diyorsun
ben bayanın anlattığından hani düşmesi falan filan inandırıcı bulmadım
ama kalkmamak daha mı iyi diye merak ettim,
dekopa'cım saolsun iki farklı örnekle gayet iyi açıklamış
:68::64:

kızlar uzgunum gercekten zaten olduguna da ınanamıyordum bılıyosunuz demek kı hayırlısı bu degerım 45e gerılemıs 250lerde cıkması gerekırken...doktorumla konustum ılacları kesıyorum ve adet olmayı beklıyorum dekopa 2 vakasıyım hayırlı ugurlu olsun....

neeeeeeeeeeeeeeee?
bu gerçek olamaz Allahım :5::5::5::5::5::5::5::5:

bnm de ole...hatta nısa bız gdelım bu topıcten....yaramız kanayacak sankı durdukca....

ne yani sadece mutluluğumuzu paylaşıcaz biz bu topicte
acılarımızı birlikte sarmayacak mıyız?
ne demek gidelim biz bu topicten ...:20:

ben de sevıyorum hepınızı bakın bıdaha gırdım hıc gırmıycem dııl arada bakarım ama sureklı burda olamam mersenemı merak edıyorum ınsallah ıı haberlerle gelır.negatıler bence bı topıc acalım:34:

canım şimdi okudum çok şaşırdım ne diyeceğimi şaşırdım benim ilk gebeliğim normal olmuştu 6 haftalıkken kaybetmiştim kimyasal dendiğinde çok yıkılmıştım ama sana alışmıştım be bacım neyse sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yap canım inşallah çok çok güzel haberlerini alırız canım...

yi bende girmiym ozaman
ne hamişim ne negatif sonuç alanlardanım
ne de nisan da transferim oldu
herkes gitsin burdan, kimse girmesin bişey paylaşmasın
o kadar paylaşımımız arkadaşlığımız dostluğumuz sonra ersin:30:

beni korkutuyorsun
negatif olursa girmem demiştin
yoksa onun için mi gelmedin:18::18::18:
iyi haberlerle gel lütfennn

yi bende girmiym ozaman
ne hamişim ne negatif sonuç alanlardanım
ne de nisan da transferim oldu
herkes gitsin burdan, kimse girmesin bişey paylaşmasın
o kadar paylaşımımız arkadaşlığımız dostluğumuz sonra ersin:30:

hayatım sen daha sonuç bekliyorsun bizde arada giriyoru tabi ama allah yaşatmasın bizim durumumuzda olupta bazı şeyleri duymak acı verebiliyor cnaım ondan yenii bir sayfada nefes alıcaz yoksa arkadaşlarımızı hiç unutmayız hep buralardyız

mersenem nerdesin canım merakla seni bekliyorum.gulcınn sende gitme lütfen hepiniz beni yalnız bırakıyorsunuz demekkki ben acımı yada sevincimi sizinle paylaşamıycam zaten çok kötüyüm eşimle çok kötü kavga ettik ve ben çok ağladım o kavgadan sonra ağrı falan hiç bişey kalmadı bebeğime bişey oldumu diye korkuyorum ama size söyleyemedim bile neden böle oldu anlamadım oysa aklım hep burda sizdeydi ama şimdi herkes gidiyorrr:43::43::43:

mersenem nerdesin canım merakla seni bekliyorum.gulcınn sende gitme lütfen hepiniz beni yalnız bırakıyorsunuz demekkki ben acımı yada sevincimi sizinle paylaşamıycam zaten çok kötüyüm eşimle çok kötü kavga ettik ve ben çok ağladım o kavgadan sonra ağrı falan hiç bişey kalmadı bebeğime bişey oldumu diye korkuyorum ama size söyleyemedim bile neden böle oldu anlamadım oysa aklım hep burda sizdeydi ama şimdi herkes gidiyorrr:43::43::43:

cnm bnm ınsallah bızım topıce gelmezsın yalnız da kalsan bebegın senınle olacakkkk...ama bızı de anla nolur......

inanmıyorum sana tahmer bugn senın en guzel gunun:26:
sonuca bi adım daha yaklaştın silik de olsa çizgiyi görmedin mi tadını çıkarmak dururken
bu kavga da nerden çıktı?
bi yere gitmiyorum ben burda başladım ' hamileeeeyyyimmm' diye burda yazıcam inşallah
benim gidiym ozaman dememin sebebi gidişlerini doğru bulmadığımdandı.:74:

inanmıyorum sana tahmer bugn senın en guzel gunun:26:
sonuca bi adım daha yaklaştın silik de olsa çizgiyi görmedin mi tadını çıkarmak dururken
bu kavga da nerden çıktı?
bi yere gitmiyorum ben burda başladım ' hamileeeeyyyimmm' diye burda yazıcam inşallah
benim gidiym ozaman dememin sebebi gidişlerini doğru bulmadığımdandı.:74:

evet canım hatta bir daha yaptık test ama onda karnım toktu onda biraz daha hafif çıktı ama çıktı da ben sevinemiyorum hiç ağrım falan kalmadıya yaa sizleri gerçekten çok seviyorum ve size çok güveniyordum sonucum negatif olsa bile sizin sayenizde aşabileceğimi düşünüyordum ne bileyim alıştım size yaaa:43::2::2:

evet canım hatta bir daha yaptık test ama onda karnım toktu onda biraz daha hafif çıktı ama çıktı da ben sevinemiyorum hiç ağrım falan kalmadıya yaa sizleri gerçekten çok seviyorum ve size çok güveniyordum sonucum negatif olsa bile sizin sayenizde aşabileceğimi düşünüyordum ne bileyim alıştım size yaaa:43::2::2:

hepimiz birbirimize çok alıştık hangi sayfada olduğunun bi önemi yok orda veya burda bi şekilde decvam eder dostluğumuz sen hiç meraklanma ;)
bebişini düşünnn, yüzüne bir gülümseme içine bir huzur gelsin
:69:

hepimiz birbirimize çok alıştık hangi sayfada olduğunun bi önemi yok orda veya burda bi şekilde decvam eder dostluğumuz sen hiç meraklanma ;)
bebişini düşünnn, yüzüne bir gülümseme içine bir huzur gelsin
:69:

tamam canım teşekkürler bebeğimi düşünüyorumda bu gün biraz fazla yıprattım kendimi bişey oldumu diye korkuyorum yoksa bebeğim hep aklımda.inşallah dostluğumuz daha sağlam olur canım :93::93:

tamam canım teşekkürler bebeğimi düşünüyorumda bu gün biraz fazla yıprattım kendimi bişey oldumu diye korkuyorum yoksa bebeğim hep aklımda.inşallah dostluğumuz daha sağlam olur canım :93::93:

şöyle düşün eğer tüp değil de normal bie gebelik olsa dahafarkında bile olmayacaktın bebeğinin
normal hamileliklerde 1 aysonra fark ediliyor ve o dönemde neler neler yapıyor insanlar
ne tartışmalar ne üzülmeler gerginlikler
ağır kaldırmalar v.s. Rabbim onu koruyordur içini ferah tut:32:

:79:iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın opu var
dinleneyim bana dua edin olurmu tatlı tatlı kaliteli yumoşların olsun güzel güzel döllensinler :)
mersenemi çok merak ederek çıkıyorum hayırlı haberlerle gelir inşallah
:79:

şöyle düşün eğer tüp değil de normal bie gebelik olsa dahafarkında bile olmayacaktın bebeğinin
normal hamileliklerde 1 aysonra fark ediliyor ve o dönemde neler neler yapıyor insanlar
ne tartışmalar ne üzülmeler gerginlikler
ağır kaldırmalar v.s. Rabbim onu koruyordur içini ferah tut:32:

ayy canım nasıl rahatlattın beni:66::66: eşimle hala küsüm:63::63: yarın kan testi yaptırmama izin vermiyor yaa bende yine idrar yapcam işte:63::63: sen ne durumdasın canım toplama işlemini
yarın yaptıracaktın değil mi?

Son düzenleme:
Back
X