Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar ankara ,doktorun ultrasonda kucuk gormesi bebegin aldigi pozisyon ve kese buyuklugune gore degisiyor canim.lBendede bir usg de normal hesaplanan haftayla bir gidiyorken diger usg de geriden geliyor diyorlardi bazende onde gidiyor diyorlardi.kafani yorma bakbir dahaki sefere hem kesen buyumus olacak hemde bebegin pozisyon degistirecek boylece farkli bir olcum alinacak bu defada 2-3 gun onden gidiyor diyebilir :) elinde ultrason ciktisi varsa en altinda olasi hafta ve +3 -3 yanilma payi isareti vardir mutlaka
evet aynen böyle ama 10 dakikadan sonra böyle olmaya başlıyo hatta bundan bile koyu diyebilirm
evet aynen böyle ama 10 dakikadan sonra böyle olmaya başlıyo hatta bundan bile koyu diyebilirm
kızlarrr merhaba yine benn.. yaa ben bu sabah yine idrar testi yaptım sondu yarın kan tahlili yaptırcaz çünki yaa sorum şu testi yapıyorum 10 dakika hiç bişey yok 10 dakika sonra 2. çizgi çıkıyor ama testte 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın diyo bu yaptığım 5. test dünden beri hepsindede aynı sonuç sizce ne yapayım dikkate alayım mı çünki yarım saat sonra iyice belli oluyor 2. çizgi ne olur bana kızmayın biliyorum sizi çok sıktım ama başka soracak kimsem yok sağlık ocağındaki hemşire 10 dakika bile beklenmez dedi ben hamile olmak istiyorum...
Kimseler yok ama ben yazayım dedimsabah ise gideceğim yazamam, bugün doktorumla konuştum. Bir dahaki adetimde dondurulmuslari deneyeceğiz. Yani benim yeni heyecan Haziran'da... Sizler İyisiniz sanırım.
Bugün pek birsey olmamış, glcnn hayırlı olsun cnm umarım 3unden biri en kaliteli sekilde istediğin gibi olur... Mersenem seni tebrik ettim mı hatirlayamadim, tebrik ederim cnm, hayırlı olsun inşallah. Lahor gelisme can sıkıcı ama sen moralini yuksek tut nolur, elinden geldigince bebegine saril ve cok dinlen, madem risk var yorma kendini. Silanazcim mesajini okudum, rahat ol sen ilk annemiz olacaksın hayirlisiyla... Sen dogumu anlatırsın bize, korkmayın söyle oluyor, böyle oluyor diye...
Şimdilik bu kadar kalın saglicakla...
kızlar ben geldim Allaha çok şükür 170.21 çıktı değerim.ay o kadar mutlu oldumki anlatamam.doktoruma gittim ilaçların hepsini bire indirdi.gayet güzel bir sorun yok dedi.ama kesin emin olmak için cumartesi bir kere daha yaptır testi dedi.16 mayıs büyük gün bebişimi görücem inşallah.ama kalp atışları duyulurmu tam bilmiyorum.
süper bi haber katlanarak devam etsin inşallah![]()
biorazd tebrikler masallah degerin cok iyi gidiyor gozun aydin haftaya keseyi gorursun insallah simdi zaman daha yavas akacak senin icin
sağol canım haftaya göremiycem malesef doktorum 16sında çağırdı ancak o zaman görebilicem.ama iki hafta daha nasıl sabredicem bilmiyorum.gereçkten artık zaman geçmeyecek sanırım.
biorazd tebrikler masallah degerin cok iyi gidiyor gozun aydin haftaya keseyi gorursun insallah simdi zaman daha yavas akacak senin icin
glcn seninde gozun aydin 2 tane dollenmis embryo cok iyi insallah hemen tutunuverir mercimek sana 9 ayda sonrada kucagina gelir persembe cok hayirli bir gun transfere girerken 3 ihlas 1 fatiha oku canim surekli besmele cek ve ardindan rabbi la tezerniy ferden ve ente hayrul varisyn de zekeriya efendimiz evlat isterken boyle dua etmis cok hayirli bir dua bu
canımmm benim çok tsk ederim
haber aldım bugün bebişlerimin 2 tanesi döllenmişler
perşembe günü transferim var![]()
canımmm benim çok tsk ederim
haber aldım bugün bebişlerimin 2 tanesi döllenmişler
perşembe günü transferim var![]()
Kese goren arkadaslarimin gozu aydin, kac tane gordunuzu yazin ona gore ikon koyam emin olmadan degisiklik yapmadim, ben iki tane koyuyuorum sans getirsin diye, insallah ikiz, biricik sagliklari ile gelsin....
biozard ozaman senin doktor hem kalp atisini hem keseyi hemde yolk u ayni anda gorecek gosterecek :)