Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ya 1 kesemiz var:)))
evet yanlış bi cümle olmuş bende sonradan farkettim![]()
ayy evet giderek daha heyecanlanıyorum alıp gelseydim eve yatsaydım yatağıma
alıp gelsen bebişleri şu belirti bu belirti gün bitmedi oooo birsürü telaşama güzel telaş
sılanaz halsizlik bendede var bide acıkınca titreme vardı bugünankara06 aa bende biranada 3sandım sılanazın sayesinde
coştuk iyice ama sılanazınki 2kiz sankiii
hepinize güzel akşamlar
![]()
aşkolsun beni sormak yok mu zeynepcim((
gulnihal, rana nasilsiniz kizlar nasil gidiyor, heycanla bekleyis devam ediyorrr
ayy evet giderek daha heyecanlanıyorum alıp gelseydim eve yatsaydım yatağıma
alıp gelsen bebişleri şu belirti bu belirti gün bitmedi oooo birsürü telaşama güzel telaş
sılanaz halsizlik bendede var bide acıkınca titreme vardı bugünankara06 aa bende biranada 3sandım sılanazın sayesinde
coştuk iyice ama sılanazınki 2kiz sankiii
hepinize güzel akşamlar
![]()
BAKALim rana, 11 mayis belli olcak hersey nasip insallahsagliklari ile, hayirlisi ile gelsinde bir iki hic farketmezz
Bacim gormedim seni, sadece 4 kisi vardi, ben , rana, gulnihal bide baska birini gosteriyodu sen olsan sormazmiyim ucuzmu diye burda dokuz dogurcaktim savincten,.... bebisler kenilerini belli ediyolar cok sukur, bugunumuzwe sukur, gribi atlattinmi?
bekliyoruz canıııım bekliyoruzbeklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır banel ama hoşuma gidiyor bu laf
ay sıyırdım evde otur otur evdeyim sürekliii kimse beni kabul etmiyor evinde otur diye aman kanama falan olmasında razıyım igrenç bir duyguuu
![]()
caya geldım optum hepınızı....
bekliyoruz canıııım bekliyoruzbeklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır banel ama hoşuma gidiyor bu laf
ay sıyırdım evde otur otur evdeyim sürekliii kimse beni kabul etmiyor evinde otur diye aman kanama falan olmasında razıyım igrenç bir duyguuu
![]()
caya geldım optum hepınızı....
canlar ne yapıyosunuz benimsonucuma saatler kaldı yerimde duramıyorum aklıma geldikçe titriyorum siz napıosunuz canlarımm:18::18:
canlar ne yapıyosunuz benimsonucuma saatler kaldı yerimde duramıyorum aklıma geldikçe titriyorum siz napıosunuz canlarımm:18::18:
aynen canım al benden de o kadr
ben ki evde duramayan bi tipim am abu bebiş eve tıktı bizi
hele hava güzel olunca evde nasıl sıkılıyorum anca balkona çıkıp denizi seyrediyorum iyi geliyor biraz
hadi hayirlisi bakalim, guzel haberlerini bekliyoz, rabbim yardimcin olsun
yarın anacım yarın kızlar inanın eşime nasıl yalvardım yok anam bu adamın bu inadı beni öldürecek sabah erkenden gideriz diyor bundada vardır bir hayır diyorum öyle işte canlar ayyy canımm ne güzel konuşuyosun sen öyle inşallah hüsran olmazsaatler kaldı derken ne zmana çıkcak canım bu akşam mı yarın mı
ayy heycanlandım bende gerçi pozitif çıkcak biliyoruz![]()