2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

biozard sen nasilsin, ucunu akn ne zaman, nasil gidiyor bakalim heycanli bekliyis?

canım valla çok zor geçiyo hatta hiç zaman geçmiyomuş gibi hissediyorum.yarın emin olmak için son testim var ultrasonada 10 gün kaldı.ay bebeğimi ve kalp atışlarını bir duysam biraz rahatlıcam.

evet canlarım evet şükürler olsun şükürrrr
duyduk gördük maaşallah bebeğimi
dr um çok iyi biriydi o da benle heycanlandı baktık beraber ben hıçkıra hıçkıra ağladım
Allahım sana milyon kere şükür
darısı bekleyen arkaşdaşlarıma

:46::46::46::49::49::64::64::62::62:

dr um çok iyi biriydi o da benle heycanlandı baktık beraber ben hıçkıra hıçkıra ağladım

çok şükür canım allah sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin :66::66::66::6:32::32::32::32:6::66::66::66::32:

Bende seni seviom canim, LOL de sesli gulmek anlaminda kullanilan bir terim yazayim bu arada, aammmn benim gibi gurbette olsan, her annler gunu bende gorumce, elti cookk coluk cosuk nasil olurdun acaba, sabreden dervis muradina ermis,, bizde muradlarimiza ercez ins. inandimiz surece, savastan vazgecmedimiz surece, hayirlisi ile ya dogal yada tup bebek, dogal gaz bebek bir sekilde rabbimin izni ile olcak, insaniz bende oyle cok olmusum, ben oyle zamanda bashceye cikiyp baiga bildim kadar bagiriyo, sonra basliyom duysusal sarkilar soylemeye, sesimde yanikdir haa, agliya agliyya sakinlesiyom, burda deniz yok ne etce... sende seni mutlu eden seyler yap... oyle canim fani dunyada hep bekliyoz yarin ne olcamizin garantsi yokki... takma sen keyfini cikar hayatinnn, ne kadar zor olsada sen kolaylastircaksin bu senin elinde, cevrende hayir bekleyene kadarrr ooooo, kendinin doktoru olcan her yondenn
lolololololololll ozmnnn cnmmmm:1:ayhh allahım sabır versınnnnn bana cnmm sende artık bu sefer cok mutlu annelr gunun olcakk loll

ayhhh ankara şükürrrrrrrrrr cnmm gerdın bebeimizzzii yhaaaaa annesiii..hayrlı olsun cnmmm

:46::46::46::49::49::64::64::62::62:[/QUO

:66::66:canııım gözün aydııııın yani gözümüz aydııın:1::1:
dün hafif lekelenmem olunca drdaydım bugün gelmişken bakalım dediler bende duydum minik pıtları ay nasıl inip çıkıyor o kalp öyle mucize buu başka şey degil ay eşimin gözleri doldu bense hiç aglayamadım gözlerim dolmadı bile gülüp durdum:1: delimiyim neyim:52::52: rabbim sonuna kadar devam ettirsin büyüsün kuzular içimizde ozamada heyecanlı olurr:16:

lolololololololll ozmnnn cnmmmm:1:ayhh allahım sabır versınnnnn bana cnmm sende artık bu sefer cok mutlu annelr gunun olcakk loll

ayhhh ankara şükürrrrrrrrrr cnmm gerdın bebeimizzzii yhaaaaa annesiii..hayrlı olsun cnmmm

canımm yaaa:14::14:
bugün sevinçten ağlıyorum yaa
şükür şükür
Rabbbbim sanada yaşatsın tezzz vekitteeeee aminnnn:49:
evet bugün anneler günümdü bugün:66:

:46::46::46::49::49::64::64::62::62:[/QUO

:66::66:canııım gözün aydııııın yani gözümüz aydııın:1::1:
dün hafif lekelenmem olunca drdaydım bugün gelmişken bakalım dediler bende duydum minik pıtları ay nasıl inip çıkıyor o kalp öyle mucize buu başka şey degil ay eşimin gözleri doldu bense hiç aglayamadım gözlerim dolmadı bile gülüp durdum:1: delimiyim neyim:52::52: rabbim sonuna kadar devam ettirsin büyüsün kuzular içimizde ozamada heyecanlı olurr:16:

seninde gözün yadın canımmmm demek sende udydunnn
ayy bizde eşim duyamadı yaa
üniv hastanesi idi dr benden başka kimseyi almadı bizde sorun çıkarmadık
o ruyasında görmüştü zaten:1:
ayy canım çok güzeldi evet Rabbim herkese yaşatsın

canimsin yaaa, evet canim busurec icinde benimle kalmak istedi allah razi olsun, cok hakki var uzerimde yalniz birakmak istemedi. Yok geleli o yapiyo hep yemegi, bende bugun bahcemi temizlerken, yemekleri filan yaptim, gonlu oldu cok sevindi... bilgisayarda bi zarar gelcek diye girdimmi uzuluyo, sanki onu dinlemiyomusum gibi hissediyo bende uzuluyorum, ama cok sukur dengeyi kurmaya calsiiyom, anlattim okudum sonra biraz ikna oldu, valahi bugun hic cikmadim patliyom resmen...

SAat aksam 6 gibide uyuya kalmisim rana, bir ruya gordum o ruyasin ustune allahtan uyandim yoksa ilac zamani hepten gec olcakti, ruyamda kanama oldumu gordum, ay ansil korktum hastanye gidiyom, igne filan veriyolar yat diyolar, tuvalete gidip silip, silip duruyoom:1: gore kan geliyo emin olmak cok sukur, uyanir uyanmaz ben hemen lavaboya cok sukur bisey yok, anam bu ruyadan kurtulus yokk yokkk

ay canım senin şu yazılarından seninde onun üzerinde hakkın var görünüyor maşallah sana :16:yanında durmuş baya 9ayda durmak istemesin:1::1:
ay canım o rüyalar zaten piskolojisini bozar insanın inşşşş öyle bişey yaşamazsınn:34:

demk duydun pıtpıtlarııııı..hadı bakalım sırtın yere gelmes annesiii..........

duydum canım çok şüküüür sırtım yere gelmezmi gelirmi bilmiyorum kuzu beni çok üzüyor 2günde kanama vs rabbim bana bagışlasııın:49:
buarada darısı senin başına canım inş rabbim sanada vercek :34:

duydum canım çok şüküüür sırtım yere gelmezmi gelirmi bilmiyorum kuzu beni çok üzüyor 2günde kanama vs rabbim bana bagışlasııın:49:
buarada darısı senin başına canım inş rabbim sanada vercek :34:
ranacım ndn olurmus kanamaaaa....benım kayınvalıdem 6 ay boyunca anlamamıs bebegııııııı kanaması olmusss..ama dogmusss...hayrlııs olsun cnmm.rana bu aradahangı semtte oturuoosunuz konyada

ranacım ndn olurmus kanamaaaa....benım kayınvalıdem 6 ay boyunca anlamamıs bebegııııııı kanaması olmusss..ama dogmusss...hayrlııs olsun cnmm.rana bu aradahangı semtte oturuoosunuz konyada

canım düşükm riski olarak görürüz herzman dedi dr dikkat edicen dedi şükür çok gelmedi bugüne kadar ama devam etse ALLAH korusun düşermiş bebiş:43:
ben konyada yaka meramda oturuyorum canım sen?

canım düşükm riski olarak görürüz herzman dedi dr dikkat edicen dedi şükür çok gelmedi bugüne kadar ama devam etse ALLAH korusun düşermiş bebiş:43:
ben konyada yaka meramda oturuyorum canım sen?

hmm allah korusun cnmmmmm....bnde anka5ara yolundaaa....

Back
X