2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ahanda korkular başlamış çok tanıdık geldi nedense:1:
keseye kadar acaba dış gebelik mi
kese görünür acaba kalbi atcak mı

ayy ben günlerce öldüm ölüdm dirildim vallahi
artık darısı sizlere
ınş sizlerde benim gibi bi ohhh çekersiniz ve çekceksiniz
hamile kalmakla bitmiyor iş asıl hayat şimdi başlıyormş hayatınız artık bi korku ile gidiyor
adım atsanız acaba bebeğme bişey oldu mu,gece yüz üstü yazatrınız acaba bişey olur mu...vsvs
Rabbim yinede herkese yaşatsın herkes tatsın tüm temennim bu:49:

ay canım çok güldürdün beni yaaa:60::60: ne yapalım valla başladı korkular inşallah bizde senin gibi rahatlarız canımcım...

:66::66:

canım inşallah ağrın geçmiş ve iyisindir.. ayy kızlar valla mutluluktan uyku tutmadı beni hafta sonu erkenden uyandım birde şu 18 i gelsede keseyi görseydim iyice rahatlıycammm neyse uykucular hepinize iyi hafta sonları...

canim cok sukur daha iyiyim, bu karin agrilari korkutmuyor deguk hayirlisi bakalim sabredip carsambayi bekliycez,gunler sayiden zor geciyor alllah yardimcimiz olsun

canım ağrıların sık sık ve çok oluyorsa bence doktorunu ara inşallah bir şey yoktur...

Yok canim oyle siddetyli bir agri degil karnim gurluyo,sonrada agirmaya basliyo, dus aldim disari ciktim dun, bide ustumu hep ince giyiom ondan olsa gerek, oyle ciddi bir agri olsa aninda giderimde ne bilem herseyden korkar oldum, karnimda guruldadi icin kayinvaldem usutuyon dedi, kalin corap giyiom, ustum hep kalin yien olursam persembeyi beklemiycem, bide benimde solda batma basladi yine :1:allah hayra cikarsin, bende dis gebelikten kortum icin ciddi bir akrin agrisi siddetli olsa hemen giderim rabbim korusun cumlemizi....

Heyhey:1:kizlarrr annelerrr annneler gunuzz kutlu olsunnn nice bgunlre bebisleinisle insaalahh.:71::54:

CAnim ne guzell sizlerin anneleri yAninda yada kaabirde ziyaret etcenniz Ben gurbette 7 yildir. Annular gununde yAninda degilim bunuda sukur AMA gurbetlik cok zor anneden babadan aileden uzak olmam, dilerim seneye Ben ve Benim Gibi Anne olmak isteyen herkese Anne olma sevincini nasip eder

canım kardeşlerim hepinizin anneler günü kutlu olsun rabbim minik dudaklardanda duymayı nasip etsin. 9yıl boyunca hep böyle bir gün hayal ettim karnımda bebegimle bir annneler günü :43:ne diyim rabbim sen büyüksün :49:

arkadaslar aranizda hicmi karni agiran yok, benim gidiyio geliyo, suan yine var,, normalde anormelde olabilirmis, dis gebelik belirtiside olabilirmis anmak istemiyorum ama benim kan degerleri duzenlei katlayarak ilerleiyodu, okudum herkesin cok az ilerliyodu ama bu beni rahatlamatmaya yetmiyor, doktoru arasammi aramsammi bilmiyorum, sabredip carsambaya kadar bekleseemi, ama bir yandan cidden korkmaya basladim, oyle siddetli agrim yokda, karnimda, gurlama ve agri var trasnferden beri var bu kakrin agrisi bende, rabbim hayirlara cikarsin ins. fikir verin bana gitsemmi beklesemmi, kotu bisey olurmu acaba....

arkadaslar aranizda hicmi karni agiran yok, benim gidiyio geliyo, suan yine var,, normalde anormelde olabilirmis, dis gebelik belirtiside olabilirmis anmak istemiyorum ama benim kan degerleri duzenlei katlayarak ilerleiyodu, okudum herkesin cok az ilerliyodu ama bu beni rahatlamatmaya yetmiyor, doktoru arasammi aramsammi bilmiyorum, sabredip carsambaya kadar bekleseemi, ama bir yandan cidden korkmaya basladim, oyle siddetli agrim yokda, karnimda, gurlama ve agri var trasnferden beri var bu kakrin agrisi bende, rabbim hayirlara cikarsin ins. fikir verin bana gitsemmi beklesemmi, kotu bisey olurmu acaba....
Canim arada aynen benimde oluyo
Bende sali ilk kontrole gidicem ama benimde uykularim kaciyo
Sen niye korkuyosu ki zaten gormedinmi sen keseyi kalp atisini
Kacinci haftadasin canim sen aplaha emanet ol
Bibirimize dua edelim

canım bende öylr sürekli bir karın ağrısı yok arada bir adet sancısı gibi giriyo o kadar oda olurmuş canım hemen kötüye yorma üşütmüş olabilirsin ama bence ihmal etme inşallah bir şey yoktur canımm

kızlarr bir haftadırr giremedimm ama o bir haftaa başıma neler nelerrrrrrr geldiii 12. günümm değerim 115 14.günüm 169 çıktıı moralimm sıfırdıı ağlamakktann gözlerimm şiştiii dr.16.tekrarla dedii yani dün tekrarr yaptırdımm umutsuzca kanıı verdimm artıkk her şeye hazırdımm ama rabbimm dualarımıı kabull etttii çokk şükürr sonucumm 417 olmuştuu artıkk tekrarrlamama gerek olmadığını söyledi dr., 23 mayıs ultrason dediii ama benn maleseff 28 de gidebilcemmm yanii kızlarr çokk kötüü günlerr yaşadımmmmm

kızlarr göznüzz aydınn rabbim sağlıklaa kucaklarınıza almayıı nasipp etsinnn çokkkkkkk sevindimmmmmmmmmmm:66::66::66::66::66::66::65::65::65::65::65::65:

diğerr keseyii kalp atışınıı duyann arkadaşşlarrr sizlerindee tekrarr gözünüzz aydınn darısıı bizlereeeeeeeee

Canim arada aynen benimde oluyo
Bende sali ilk kontrole gidicem ama benimde uykularim kaciyo
Sen niye korkuyosu ki zaten gormedinmi sen keseyi kalp atisini
Kacinci haftadasin canim sen aplaha emanet ol
Bibirimize dua edelim

Hadi nhayirlisi sali'ya bsiey kalmadi, insallah hayrli haberlerle yuzumuz guler, benimde carsamba randevum var, sabirsiklikla bekliyorum, simdi bbirazdaha iyim ama korkutuyo iste.... Yok be guzelim ne kesesi, ne kalbi daha bisey gormedik, yurtdisi turkiye gibi ilerlemiyo, sanirsam sende yurtdsindaydin,, 6 NISan trasnfer tarhim, bu tarihe randevu verdiler.... tabiki dualarimizi eksik etmeyelim rabbim hapimizin yardimcisi olsun, kac haftalik oldunu bende bilmiyom transferden saydikmi 32 gunluk iste...

kızlarr bir haftadırr giremedimm ama o bir haftaa başıma neler nelerrrrrrr geldiii 12. günümm değerim 115 14.günüm 169 çıktıı moralimm sıfırdıı ağlamakktann gözlerimm şiştiii dr.16.tekrarla dedii yani dün tekrarr yaptırdımm umutsuzca kanıı verdimm artıkk her şeye hazırdımm ama rabbimm dualarımıı kabull etttii çokk şükürr sonucumm 417 olmuştuu artıkk tekrarrlamama gerek olmadığını söyledi dr., 23 mayıs ultrason dediii ama benn maleseff 28 de gidebilcemmm yanii kızlarr çokk kötüü günlerr yaşadımmmmm

gecmis olsun cnaim, insallah boyle hayirlisi iel kat kat katlanarak devaam eder, guzel haberlerini bekliyoruz..

canımm geçti gitti o günler inşallah bebeğini de göreceksin bende diyorum benim kader arkadaşım destekcim nerde bende aynı canım kötü şeyler taşadım değerim ilk 50 çıktı ve ben yıkıldım ama iki gün sonra 139 çıktı ve bende tekrarlamadım kader arkadaşım bende keseyi görmek için bekliyorum.....üzme artık kendini ve bir daha böyle kaybolma:70:

Back
X