2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

sılaa bebeimm sen daha kndın cücükken 2 tane cücük sahıbımı oluonnn.ohohoh miss gibi ıkı mlek gelıiomuşş.hayrlısıyla kucagına al cnm...sağlıcakla hamişlikler si:nazar:ze kızlarr

sılaa bebeimm sen daha kndın cücükken 2 tane cücük sahıbımı oluonnn.ohohoh miss gibi ıkı mlek gelıiomuşş.hayrlısıyla kucagına al cnm...sağlıcakla hamişlikler si:nazar:ze kızlarr

Canim benim haberi aldimda inanki ilk dua etttim isimlerden birisin, rabbim sizlerede nasip eyler ins. Cok sukur 25 oldukmu annede olcaz canim, benim dogum gunu Aralik 20, bebekleriminde rabbim nasip edrse ins. aralaik 23.

Canim benim durumum imkansiz gozukurken goruyosun bugunleride gorduk cok sukur, hep deneme ayri bir huzun, ayri bir baslangic oldu benim icin ama cok sukur, sabredip rabbim yuzume guldu, insallah boylede devam eder inanki canim olmaz diye birsey yok sadece gonulden inan, dua et rabbim hikmetleri sonsuz, sizlerinde guzel haberlinin bekliyicisiyim, Sadece inan ve sabret vallahi oluyo allahin izni ile...

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa... Ekimde bebis hazirligi ins.

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan::49::emir_bebek::nazar:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?Birdahakine ins. bebisimize kavuscaz

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........Bi dahaki denemede bebis gelcek ins.

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?Bir dahaki denemede bebis gelcek ins.

Kyr....26 nisan?Birhadaki denmede bebisimiz gelcek ins.

Serap:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ayduman:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

RAna:49::emir_bebek::nazar:

Lahur....... YAs 35...23 nisan:49::emir_bebek::nazar:

Gulnihal:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ecrinemir:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Tahmer:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Baro.....4 MAyis:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, kardelen, Biozard, Ecrinemir, Mersenem, tahmer, Baro icin Halay'a Ikoncan'lar

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
hamile KUPA OZETIMIZ:

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.:65:
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.:65:
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi:65:
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi:65:
Besinci kupa Rana'dan geldi:65:
Altinci kupa LAhur'dan geldi:65:
Yedinci kupa Kardelen'dan geldi:65:
Sekicinci kupa Gulnihal'den geldi:65:
Dokuzuncu kupa Biozard'den geldi:65:
Onuncu kupa Ecrinemir'den geldi:65:
Onbirinci kupa Mersenem'dan geldi:65:
Onikinci kupa Tahmer'den geldi:65:
Onucuncu kupa Baro'dan geldi:65:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kese gormedini daha bildim arkadaslara iki tane koydum sans getirsin, morel olsun diyee:49:

Son düzenleme:
Canim benim haberi aldimda inanki ilk dua etttim isimlerden birisin, rabbim sizlerede nasip eyler ins. Cok sukur 25 oldukmu annede olcaz canim, benim dogum gunu Aralik 20, bebekleriminde rabbim nasip edrse ins. aralaik 23.

Canim benim durumum imkansiz gozukurken goruyosun bugunleride gorduk cok sukur, hep deneme ayri bir huzun, ayri bir baslangic oldu benim icin ama cok sukur, sabredip rabbim yuzume guldu, insallah boylede devam eder inanki canim olmaz diye birsey yok sadece gonulden inan, dua et rabbim hikmetleri sonsuz, sizlerinde guzel haberlinin bekliyicisiyim, Sadece inan ve sabret vallahi oluyo allahin izni ile...

Bitanem saolasin insaallah bise de guler kader ve bnde hamis kalip anne olurummm.ayy ne guzel dgunuu ayni olur blkii senlee.yasiik kocan 3hediye ayni anda seccek alcakk insallah.2

kızlar birşey sorucam doğum kontrol hapım bitti aynı zamanda lucrin kullanıyorum. adet gecikmesi olabilir diye duydum. bilginiz varmı?

slm kızlar evet bugün yeni yaşımda melegimleyim çok şükür :49:önce rabbime sonra beni bırakmadıgı için yavruma çook teşekkür ederim:43:
bugün azcık dışarda işim vardı hava güzeldi millet dışarda bende hava almış oldum azcık bıyıklanmışımda:60::60:
sizler nasılsınız bakalım?

slm kızlar evet bugün yeni yaşımda melegimleyim çok şükür :49:önce rabbime sonra beni bırakmadıgı için yavruma çook teşekkür ederim:43:
bugün azcık dışarda işim vardı hava güzeldi millet dışarda bende hava almış oldum azcık bıyıklanmışımda:60::60:
ayyy cnm ne mutlu sana..dogum günün kutlu olsunn.her dgununde bebiş yada bebişlerinle olsunnn....nıuce yıllara

Bitanem saolasin insaallah bise de guler kader ve bnde hamis kalip anne olurummm.ayy ne guzel dgunuu ayni olur blkii senlee.yasiik kocan 3hediye ayni anda seccek alcakk insallah.2

Ins. Canim ikiz olmasi sevindiriyo ama riskleride cok canim normal gebelikten, allah yardimcim olsun hayirlisi cnaim ins,

kızlar birşey sorucam doğum kontrol hapım bitti aynı zamanda lucrin kullanıyorum. adet gecikmesi olabilir diye duydum. bilginiz varmı?

Hayir canim bildim gibi bana adet hapi bittikten sonra iki gun icinde gelcek dediler, ve geldi bana verilern tarih ve gunde hersey yolunda gitti

merhaba Rana, dogum gunun kutlu olsun, Nice Mutlu yillara bebisinle, sevdiklerinle....

Hic birakmadan kucagimizasa gelcekler ins. iyi yaptin canim bende alisveriset gitmem lazim mutfak icin inan korkmaya basladim,,, her ne akdar araba olsada, yinede bin bur turlu sey geliyo aklina insannin ama dusunmiycem

Bende iyim cok sukur ama dun kan gelmisti azcik, ama cok sukur bebsileri gormustuk, ciddi bisey olmadini soylemislerdi yogun bir kanama oldumu dikkat etmen lazim demislerdi, dun aksam yine azcik geldi selpaga...simdi yinede tirsyiyom normal deselerde hayirlisi bakalim.... Su uc ayi bi atlatsak hayirlisi ile:1:

merhaba Rana, dogum gunun kutlu olsun, Nice Mutlu yillara bebisinle, sevdiklerinle....

Hic birakmadan kucagimizasa gelcekler ins. iyi yaptin canim bende alisveriset gitmem lazim mutfak icin inan korkmaya basladim,,, her ne akdar araba olsada, yinede bin bur turlu sey geliyo aklina insannin ama dusunmiycem

Bende iyim cok sukur ama dun kan gelmisti azcik, ama cok sukur bebsileri gormustuk, ciddi bisey olmadini soylemislerdi yogun bir kanama oldumu dikkat etmen lazim demislerdi, dun aksam yine azcik geldi selpaga...simdi yinede tirsyiyom normal deselerde hayirlisi bakalim.... Su uc ayi bi atlatsak hayirlisi ile:1:

canım çok teşekkür ederim sende özel birgünde yavrunla olursun:71:
sılanaz canım teşekkür ederim canım valla bu kanama olayını başından geçen anlar ne igrenç bir durum o korku titreme aman rabbim inş sorunsuz hamilelik geçirtsin sen yinede dikkat et canım

Ranacim, dogumgunun kutlu olsun, bu sene harika bir hediye ile kutluyorsun. Allahım seneye bebeginle gozgoze kutlamayı nasip etsin. Nice mutlu yaslara...

lahor tebrik ederim canım ses dalgası verdiler mi bana ses dalgaı vermediler daha doğrusu dr mun usg si öyle değilmiş kalbinin attığını gösterdi sadece bende duymak istiyorum aslında

ranacım doğum günün kutlu olsun canım nasılsın nasıl gidiyor

kızlar sizler nasılsınz

lahor tebrik ederim canım ses dalgası verdiler mi bana ses dalgaı vermediler daha doğrusu dr mun usg si öyle değilmiş kalbinin attığını gösterdi sadece bende duymak istiyorum aslında

ranacım doğum günün kutlu olsun canım nasılsın nasıl gidiyor

kızlar sizler nasılsınz

kalp atışlarını duyduk canımultrason kağıdında da kalp atış seslerinin ses dalgası grafiği bile var

ne mutlu size kizalr kalp atislairni duydunuz, gordunuz cok sukur

ya benim kanamam var kizlar yine cokd egil gelip gidiyo az az yine basladi, korkmaya basladim, yarin olsada bir arasam doktoru bakam ne diycekkk... dua edelim kizlar birbirimize

Back
X