kızlar uzun zamandır giremedim çok canım sıkkın okadar şok oldumki anlatamam.pazartesi bir hevesle keseyi ve kalp atışlarını görmeye gittim ama malesef hiçbirşey görünmedi ve dış gebelik dediler.ameliyat olmam gerektiğini söylediler başka doktora gittim ayrıntılı ultrasona soktular.dış gebelik değilmiş ama servikal gebelikmiş yani bebek olması gereken yerde değil rahim ağzında tutunmuş.sadece 10 milyonda bir görülen şey bana denk geldi.işin kötü tarafı bugün bebişin herşeyini gördüm kalp atışlarınıda duydum.orda yaşıyo ama yanlış yerde.gelişimi okadar normalki dedi doktor kürtaj dedi ama en azından ameliyat olup tüpünü kaybetmeyeceksin dedi.şimdi cumartesi günü kürtaj olucam yani.işte benim durumum bu beni listeden çıkarabilirsiniz artık zaten çok uzun bir zaman tüp bebek yaptıracağımı sanmıyorum.artık çok yoruldum ve başıma gelenlerden bıktım.artık çocuk meselesini rafa kaldırıyorum.sanırım ben çok zorluyorum ve hep bir problem çıkıyo galiba Allah bana çocuk vermeyecek.daha fazla uğraşmamam için beni uyarıyo sanırım.hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum umarım tez zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.kendinize ve bebeklerinize ii bakın Allaha emanet olun.