Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ankara ya katılıyorum sılanaz çizelge yapmayacakmısın ??
YA KIZLAR NASIL OLUYO BU CIZELGE ANAM siz yapin ben sizden ogreneme hehehehhe![]()
sİLİNAZ İYİ GECELER CANIM NASILSIN ORDA SAAT KAÇ CANIM GEÇ SAATTE BURDAMISIN?
İyiyim canım sen? Ben böyle gece dolanıp güzel haberlerinizi okuyorum...napıyosun nasıl gidiyo annelik canım..
OOO Tam bana göreymiş orasıuyuyamıyorum ben ya uyku problemim var gündüz yatıyorum valla kendimde degilim yine bebekte etken ama ondan dolayı değil uykusuzluk yüzünden sanırım...pİSİKİATRİSEDE GİTTİM KONUŞMADI UYUZ DEPRESYONDASIN DEDİ İLAÇ VERDİ BENDE ALMADIM...
![]()
slmmm kızlarrr nasılsınızzzz valla bn evde sitrestenn ölüyorummm günler geçmiyor cumartesi 12. de kontrolüm varr ben daha bebeğimin hiç bir şeyini görmedimmmmm:18::18::18:benim hesabima göre şuan 8 haftanınn içindeyizzzzzzzzzzzz
canımmmm nerelerdesinnn sennn demek 8 haftalık oldunuz
ınş görürsün canım bebişini![]()
slmmm kızlarrr nasılsınızzzz valla bn evde sitrestenn ölüyorummm günler geçmiyor cumartesi 12. de kontrolüm varr ben daha bebeğimin hiç bir şeyini görmedimmmmm:18::18::18:benim hesabima göre şuan 8 haftanınn içindeyizzzzzzzzzzzz