2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

listede benim bebişleri 2 yapabilirsin canım
bugün merakımdan başka bi dr gittim benim bebiş tek diil iki taneymişşşş
şoklardayımmmm
şu şoku bi atlatabilsemm kendime gelip artık iki kişilik endişelenmeye başlayacam da
kendime bi gelebilsemm
:emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar:

listeyi yenilemek katli vacit oldu, cok sevindimmm canim bende olsam csok olurdum, sayiden bambaska bir duygu anam anlamismi doktorun, ha godik doktro hic gozden kacarmi allah askina, cok sevindim canim rabim hayirlisi ile ikisinide kucagina almayi nasip etsin, senle beraber hepimizin bebeklerinide..

KAc haftalik olmuslar, aralarinda kac gun fark var, eee yazarsin artik, hayirli olsun canim

selamlar benim transferim 5 nisanda oldu şimdi 10 haftalık oldum ilk önce test sonra keseyi görücekmiyim sonra kalp atışları şimdiden annelik endişeleri başladı görüyorum herkesin aynı heyecanı dünyanın en güzel hissiymiş bi parcan için endişelenmek bu günleri gördüğüm için şükürler olsun allah bide o bebeklerimizi sağlıkla kucakladığımız günü göstersin bu yaşadığımız streslerde tatlı bi anı olarak kalsın inşallah

Merhaba Atelentae, benimde 6 Nisanda oldu benimkilerde 9 hafta 5 gunluk oldular sanirsam,,,, telaslar bitmiyor haklisin ANKARALININ dedi gibi bir sonraki randevuye kadar insan kendini yiyip bitiriyo resmen, Insallah canim

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa... Ekimde bebis hazirligi ins.

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan::49::emir_bebek::nazar:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?Birdahakine ins. bebisimize kavuscaz

Pulpy..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........Bi dahaki denemede bebis gelcek ins.

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?Bir dahaki denemede bebis gelcek ins.

Kyr....26 nisan?Birhadaki denmede bebisimiz gelcek ins.

Ayduman:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

RAna:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Lahur....... YAs 35...23 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Gulnihal:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ecrinemir:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Tahmer:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Baro.....4 MAyis:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Gulsum, Ayduman, Silanaz, Rana, Lahur, kardelen, Ecrinemir, Mersenem, tahmer, Baro icin Halay'a Ikoncan'lar

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hamile KUPA OZETIMIZ:

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.:65:
Ikinci Kupamiz Ayduman'dan geldi.:65:
Ucuncu kupamiz Silanaz'dan geldi:65:
Dorduncu kupa RAna'dan geldi:65:
Besinci kupa Lahor'dan geldi:65:
Altinci kupa Kardelen'dan geldi:65:
Yedinci kupa Gulnihal'dan geldi:65:
Sekicinci kupa Ecrinemir'den geldi:65:
Dokuzuncu kupa Mersenem'den geldi:65:
Onuncu kupa Tahmer'den geldi:65:
Onbirinci kupa BAro'dan geldi:65:
Onikinci kupa Tahmer'den geldi:65:
Onucuncu kupa Pulpy'dan geldi:65:

Kese gormedini daha bildim arkadaslara iki tane koydum sans getirsin, morel olsun diyee

Kizlar benim yine kirmizlar geliyor, rabbim sonumu hayir etsin, kendimi korkutmamaya calisiyorum ama anam elde degil iki tane yavrucuk var ucunda, offff off canim daralmisti kimseciklerde yok, siz simdi misil misil uyuyosunuz, bazen dusunuyomdan su ahziran 8'e kadar uyusama o gun uyansam olmazmi? AMMANN sacmaldim herseyin hayirlisi arkadaslar, rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun,

KIZLAR CIZELGE HAKKINDA BISEY YAZMADINIZ, BU kasim aralik atinda anne olcaklarin yaptifi gibi biseydenmi bashsediyorsunuz....

MERHABA.. burada pkolu varmı?

Canim PKOLU neki?

Polikistik over =)

Polikistik Over "çok sayıda kist içeren yumurtalık" anlamına gelen bir terimdir. Polikistik over (PKO) üreme çağında olan bir kadında düzenli olarak gerçekleşmesi gereken yumurtlama işlevinin aksaması, tüylenmede artış, adet gecikmeleri, kilo alma, sivilcelenme, gebe kalamama veya zor gebe kalma gibi belirtilerle seyreden bir durumdur.

Son düzenleme:
Kizlar benim yine kirmizlar geliyor, rabbim sonumu hayir etsin, kendimi korkutmamaya calisiyorum ama anam elde degil iki tane yavrucuk var ucunda, offff off canim daralmisti kimseciklerde yok, siz simdi misil misil uyuyosunuz, bazen dusunuyomdan su ahziran 8'e kadar uyusama o gun uyansam olmazmi? AMMANN sacmaldim herseyin hayirlisi arkadaslar, rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun,

KIZLAR CIZELGE HAKKINDA BISEY YAZMADINIZ, BU kasim aralik atinda anne olcaklarin yaptifi gibi biseydenmi bashsediyorsunuz....
canım yine mi geliyorlar yaa kov onları gidin deee
canım şükür şimdiye kadar gittin bişey olmadı ınş olmayacaktır
demek ki biz kanamalı gebelik geçircez yeter ki bebeişler iyi olsun
canım hani alt tarafta benim var ya çizelge kaç haftalık olduğunu yazıyor onu diyorum ama şimdi naısl yapcam diye sorcaksın bende zor öğrendim ve yapalı oldu baya unuttum:17:
kasım aralık syafasında elif diye biri va rya o anlattı belki o hatrlıyordur sor istersen

listede benim bebişleri 2 yapabilirsin canım
bugün merakımdan başka bi dr gittim benim bebiş tek diil iki taneymişşşş
şoklardayımmmm
şu şoku bi atlatabilsemm kendime gelip artık iki kişilik endişelenmeye başlayacam da
kendime bi gelebilsemm
:emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar:

lahorcum nasıl iki olmuş:) doktor farketmemiş mi? ne güzel sürpriz olmuş. sağlıcakla kalın..

Kizlarrr::64::64::64: bizim topicten kndiliginden hamis biri varr...mucizeeeee ayse urlll o bii hamiss o bi domdomm o mucizeeenin annesii:66:

Kizlarrr::64::64::64: bizim topicten kndiliginden hamis biri varr...mucizeeeee ayse urlll o bii hamiss o bi domdomm o mucizeeenin annesii:66:

kıız naklen yayına mı geçtin :))))
sılacııııııııım mucizemi tüpçüler değil leylekler getirdiiiiiiiiiiiiiiii:64:

neeeeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaa
mucize resmen yaaaa
canım çok sevindim yaaaaaaaaaaaa
tebrik ederim hayırlı olsun
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:49::49::49::49::49::65::65::65::65::65::64::64::64::64::64::64::64::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

neeeeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaa
mucize resmen yaaaa
canım çok sevindim yaaaaaaaaaaaa
tebrik ederim hayırlı olsun
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:49::49::49::49::49::65::65::65::65::65::64::64::64::64::64::64::64::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin, kimseyi bu yollarda uğraştırmasın Rabbim..
Çok yoğun duygular yaşadım yorgun düştüm

Bu sabah sabah benim yuzumu guldurdun ya vvallahi cok sevindim kardesim allah o leyleklerden ganii gani razi olsun, butun arkadaslarin tepesinden gitmesin insallahhh

Vallahi iste cnaim mucizeler bunlar, insnaoglundaki umit hicbir zaman tukenmemeli, sana cok sukur yarabbim rabbim tamamina erdrsin, darisi ennnn ennnnn kisa zamanda HLYCN'in bASINAA insalalh, rabbim tamamania erdersin, hayirlisi ile kucaigna almai nasip etsin

benim kirmizilar kahverengiye dondu sonra ayaga kalktim iki tur attim evde pembis olduuu :1::1::1::1: Anam doktorda yatmana gerek yok demisti ne ycami sasirdim ama yiyip iciyp yatiyorumm, rabbime emanet yasayip gorcez

Gulsum senin muyane yariin ohh ne kaldiki:1::1:

benim kirmizilar kahverengiye dondu sonra ayaga kalktim iki tur attim evde pembis olduuu :1::1::1::1: Anam doktorda yatmana gerek yok demisti ne ycami sasirdim ama yiyip iciyp yatiyorumm, rabbime emanet yasayip gorcez

Gulsum senin muyane yariin ohh ne kaldiki:1::1:

sen gel bana sor canım nasıl sabah olcak bilmiyorum o yarım saatlik yol nasıl gidilir bilmiyorum
kalbim çok hızlı atıyor her zamanki kont öncesi şeyler işte benimkisi
ınş bi sorun olmaz duaaaa ednnn ne olur

Bu sabah sabah benim yuzumu guldurdun ya vvallahi cok sevindim kardesim allah o leyleklerden ganii gani razi olsun, butun arkadaslarin tepesinden gitmesin insallahhh

Vallahi iste cnaim mucizeler bunlar, insnaoglundaki umit hicbir zaman tukenmemeli, sana cok sukur yarabbim rabbim tamamina erdrsin, darisi ennnn ennnnn kisa zamanda HLYCN'in bASINAA insalalh, rabbim tamamania erdersin, hayirlisi ile kucaigna almai nasip etsin

Saolll bitanemm cumlemiziinn...Cnmm dikkat et kndine amannnn Pembisler gelmesinn... Yaramas olacak seninkiler silammmm

Rabbim hiçbirimizi evlat hasretiyle sınamasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin..
ben de cuma 2. testi yapıcam bakalım katlanacak mı???

Back
X