listeyi yenilemek katli vacit oldu, cok sevindimmm canim bende olsam csok olurdum, sayiden bambaska bir duygu anam anlamismi doktorun, ha godik doktro hic gozden kacarmi allah askina, cok sevindim canim rabim hayirlisi ile ikisinide kucagina almayi nasip etsin, senle beraber hepimizin bebeklerinide..
KAc haftalik olmuslar, aralarinda kac gun fark var, eee yazarsin artik, hayirli olsun canim
amin canımmm Rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn
9.haftam bitecek ama aralarında gün farkı varmıdır bilmiyorummm ilerleyen zamanlarda bişeyler öğrenirsem yazarımm
nasıl olduğunu ben bi anlasam canımm 10 gün önce gittim tekti şimdi çift 10 gün sonra bi daha gitsem 3 olurlarmı ki acabaaa??lahorcum nasıl iki olmuş:) doktor farketmemiş mi? ne güzel sürpriz olmuş. sağlıcakla kalın..

Kizlarrr:bizim topicten kndiliginden hamis biri varr...mucizeeeee ayse urlll o bii hamiss o bi domdomm o mucizeeenin annesii
![]()
ayyyyy vallahiiii süper bi haberrrrrrrrrrr
hayırlı olsunnnnn

Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin ayseeee
eeeee Rabbimin hikmetinden sual olunmaz diye boşuna demiyolar işteeee
benim kirmizilar kahverengiye dondu sonra ayaga kalktim iki tur attim evde pembis olduuuAnam doktorda yatmana gerek yok demisti ne ycami sasirdim ama yiyip iciyp yatiyorumm, rabbime emanet yasayip gorcez
Gulsum senin muyane yariin ohh ne kaldiki![]()
bence sen yatıp dinlen derim
burdaki dr lar yatmakta fayda var diyor leke kahverangi olunca eskiden olanın dışarı yansıması açık renk olunca yeni leke diyolar dinlenmelisin bence sanki ayakta kaldıkça daha çok artar gibime geliyooo sende ikiz gebelik var X2 dinlenecen yaniiiiii 7 ay sonra bugünleri arayacan az vakit bulsam da dinlensem diyecen vaktin bolken yat dinlen
benim bile hiç lekelenmem yokken dün gittiğim dr ikiz olduklarını görünce kendini yorma yat dinlen dedi