2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Canim HLYCn, inan soktatyim diyemem, hicde degilim boyle bir haber gelcene ben hep inanadim, rabbimin nimetleri, mucizeleri sonsuz, cok sevindim tebrikler kardesim, rabbim hayirlisi ile kucaginada almayi nasip etsin ins, simdi hep birlikte gun saycaz, cokkkkkk sevindim , sevincten simdide gozume uyku girmez,, yuce rabbim sira sira butun arkadaslara nasip etsin ins,....

Butun kupalar sana ve ayseye ananinin ak sutu gibi helal olsunn:65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:

Bu sabah sabah benim yuzumu guldurdun ya vvallahi cok sevindim kardesim allah o leyleklerden ganii gani razi olsun, butun arkadaslarin tepesinden gitmesin insallahhh

Vallahi iste cnaim mucizeler bunlar, insnaoglundaki umit hicbir zaman tukenmemeli, sana cok sukur yarabbim rabbim tamamina erdrsin, darisi ennnn ennnnn kisa zamanda HLYCN'in bASINAA insalalh, rabbim tamamania erdersin, hayirlisi ile kucaigna almai nasip etsin

Bu yaziyi aysenin mutlu haberini aldimda yazmistim cok sevinmistim, Hlycn'de mucizesine kavustu, simdi sirada DEkopa var rabbim onada en kisa zamanda mucezisine kavusmayi nasip etsin ins,,,,

DUANIN ACAMIYCA kapi yok yok, bunu bir kere daha gordukk

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif..................:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa... Ekimde bebis hazirligi ins.

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan::49::emir_bebek::nazar:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?Birdahakine ins. bebisimize kavuscaz

Pulpy..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... :49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........Bi dahaki denemede bebis gelcek ins.

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?Bir dahaki denemede bebis gelcek ins.

Kyr....26 nisan?Birhadaki denmede bebisimiz gelcek ins.

Ayduman:49::emir_bebek::nazar:

RAna:49::emir_bebek::nazar:

Lahur....... YAs 35...23 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Gulnihal:49::emir_bebek::nazar:

Ecrinemir:49::nazar::nazar:

Tahmer:49::emir_bebek::nazar:

Baro.....4 MAyis:49::emir_bebek::nazar:

Gulsum, Ayduman, Silanaz, Rana, Lahur, kardelen, Ecrinemir, Mersenem, tahmer, Baro, ayse, HLycn icin Halay'a Ikoncan'lar

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hamile KUPA OZETIMIZ:

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.:65:
Ikinci Kupamiz Ayduman'dan geldi.:65:
Ucuncu kupamiz Silanaz'dan geldi:65:
Dorduncu kupa RAna'dan geldi:65:
Besinci kupa Lahor'dan geldi:65:
Altinci kupa Kardelen'dan geldi:65:
Yedinci kupa Gulnihal'dan geldi:65:
Sekicinci kupa Ecrinemir'den geldi:65:
Dokuzuncu kupa Mersenem'den geldi:65:
Onuncu kupa Tahmer'den geldi:65:
Onbirinci kupa BAro'dan geldi:65:
Onikinci kupa Tahmer'den geldi:65:
Onucuncu kupa Pulpy'dan geldi:65:
Onikinci kupa Ayse'den geldi:65:
Onucuncu kupa HLYcn'den geldi:65:

Kese gormedini daha bildim arkadaslara iki tane koydum sans getirsin, morel olsun diyee

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Nergis

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif..................:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa... Ekimde bebis hazirligi ins.

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan::49::emir_bebek::nazar:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?Birdahakine ins. bebisimize kavuscaz

Pulpy..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... :49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........Bi dahaki denemede bebis gelcek ins.

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?Bir dahaki denemede bebis gelcek ins.

Gulsum, Ayduman, Silanaz, Rana, Lahur, kardelen, Ecrinemir, Mersenem, tahmer, Baro, ayse, HLycn icin Halay'a Ikoncan'lar

hamile KUPA OZETIMIZ:

Kese gormedini daha bildim arkadaslara iki tane koydum sans getirsin, morel olsun diyee
Qyhh sila.mmm ben kesinde konusmak istemiom dgerim17bin küsür.carsamba gtcem ddruma bgunonun ameliyat gunuu..daha duuu cnmx bunnun disi var blmm neyi varr.zsaglicakla herseyini grup duyalimmm umarim sagliki bi gebelktr insaallahhhzzz...
Eger oleyse kardes deloo seni n mercimeklereee:9:İnsaallahh

Bismillahirrahmanirrahim

Nergis

hamile KUPA OZETIMIZ:

gördüm gürdüüüm ben kesemi gördüm minik elma çekirdeğim tam da yerinde duruyor pıtpıtları bekliyoruz 2 hafta sonra .. 5 haftalıkmış miniğim..

..............................

inanmıyorummm mucize bu rabbim tamamına erdirsin canım :49:
tüp bebekten sonra adet oldun sonra olmadan hamiş kalsın sanırım böyle olan çoook rabbim herkeze versin hiç bişeyde anlatmamış günün geçtigini falan nasıl bildin?hani tedaviden dolayı geç kalmıştır bu ay diyemi bekledin çook merak ettimmmm??:1:

KIZLAR siz ne alemsiniz sıla ankara06 lahor bebişler ne durumda bakalım ? ben zombi gibiyim baş agrım çook agzımda tat tuz yok ve ignelerimde zorluyor artık :43:pazartesi randevüm nasıl geçecek bilmiyorum 2haftayı atlattım kaldı bir haftam inş ignemi ve igrenç jelimi keser drum
AYŞE canım keseni görmüşün maşllah inş kalp sesini duyarsın :16:
bizler ne alemiz bakalım bebişler iyimi büyüdümü herşey yani kendi adıma pazartesi belli olcakkkkkkkkk:emir_bebek:

..............................

ayyyyyy çokkkk sevindirici bi haber buuuuuuuuuuu
:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım yaaaaa
demekki vakit bu vakitmişşşş
hadi hayırlı olsunnn
önce ayşe den şimdi senden sevindirici haber aldık
darısı tüm bekleyenlerin başına hayırlısıyla inşaAllah

KIZLAR siz ne alemsiniz sıla ankara06 lahor bebişler ne durumda bakalım ? ben zombi gibiyim baş agrım çook agzımda tat tuz yok ve ignelerimde zorluyor artık :43:pazartesi randevüm nasıl geçecek bilmiyorum 2haftayı atlattım kaldı bir haftam inş ignemi ve igrenç jelimi keser drum
bizler ne alemiz bakalım bebişler iyimi büyüdümü herşey yani kendi adıma pazartesi belli olcakkkkkkkkk:emir_bebek:

ben akşamları bi şişiyorum kiiiii 5-6 aylık gibi oluyorum
onun haricinde bi sorunum yok çok şükür
aynen canım hayırlısıyla şu 12 hafta bi bitse de ilaçlarında şişkinlikleri geçse de olmam gereken göbişimi görsem
dr randevuma iki haftam var geçmiyo günlerrrr
bebişlerimi görmek istiyorummm

Lilypie - Pregnancy ticker details

ben sana üşenmeden en başından anlatıyım
ilk sayfada materniy&pregnancy yere tıkla
ordan ikinci resme tıkla days and week yazar oraya.
ordan uzun yada kısa çizelgeyi seç next e tıkla
çizelgeni seç yine next e tıkla
yukardaki ilk tarihe muhtemel doğum tarihini yaz
alttaki tarihe son adet tarihini yaz
bayrakların altındaki kutucuğa istediğin sözü yaz next e tıkla
çizelgenin altında HTML nin yanında Image URL buna tıkla
ordan The Ticker URL : altındaki adresi kopyaala kontrol paneline gir profilini düzenle ordanda çizelge kızmına yapıştırrrr
tam ayrıntılı yazmaya çalıştım inş. işine yarar canım

ELFKAYA arkadasimiza tarif etti icin cok tesekur ederiz tekrar:1:

Arkadaslar bu asagida gordunuz haftalik hamilelik cizelgesini yapmak icin... kolay gelsin

dayanamadım bende çizelgelendim sonundaaa
sürekli haftasına gününe bakmaktan iyiymişşş
teşekkürlerrrrrrrr:71::71:

Qyhh sila.mmm ben kesinde konusmak istemiom dgerim17bin küsür.carsamba gtcem ddruma bgunonun ameliyat gunuu..daha duuu cnmx bunnun disi var blmm neyi varr.zsaglicakla herseyini grup duyalimmm umarim sagliki bi gebelktr insaallahhhzzz...
Eger oleyse kardes deloo seni n mercimeklereee:9:İnsaallahh

Canim hicbirimiz kucagimiza alana kadar kesin konusamayiz unutma, endiseler hamile kalmakla bitmiyor, dilerim her sey diledindende guzel olur cnaim benim, yarin senin mutlu haberlerini gormek icin uyanir uyanmaz bakcam, degerin cok guzel, guzel dusun guzel seyler olsun, kiz bide ikizmiss oyy oyyyy. benim mercimeklerde sabirsizlikla bekliyor senin baklaciklari...:1::1:

gördüm gürdüüüm ben kesemi gördüm minik elma çekirdeğim tam da yerinde duruyor pıtpıtları bekliyoruz 2 hafta sonra .. 5 haftalıkmış miniğim..

Canim seninde elma cekirdegin hayirli olsun, gormusun icinde rahatlamis dilerim aysecim hepiiz icin hayirlisi ile evlatlarimizi kucagimiza alirizz

inanmıyorummm mucize bu rabbim tamamına erdirsin canım :49:
tüp bebekten sonra adet oldun sonra olmadan hamiş kalsın sanırım böyle olan çoook rabbim herkeze versin hiç bişeyde anlatmamış günün geçtigini falan nasıl bildin?hani tedaviden dolayı geç kalmıştır bu ay diyemi bekledin çook merak ettimmmm??:1:

Canim benim bas agrimi oluyodu ama kac gundur bulantilarimla beraber, basagrilarida gitti, hayirlara ciksin ins. benim istah yerine geldi cok sukur, evlatlarim ac kalir diye gece bile kalkip agzaima lokma atiyom inan, ama kilomada dikkat ediyorum, bebege yaramiycani sdusundum hicbirseyi yememeye calisiyorum Canim benim ignem yokma bende su fitllerden bir bitse cok sevincem 12 hazirana kadar kullancam dusuk icin, fazladan alip dort aylik olana kadar bile kullanlar varmis, arkadas dedi banada, ama doktorun dedi gun birakcam ins,

Ben cok sukur bide kanama lekelenme .4.gun oldu yok, bugun araba bile kullandim yani, canim biseyleri istiyodu hazir araba evdeyken gitim aldim, temiz havamida aldimm gel, ayy canim nasil kahve istedi, alsammi almasammi ama ALMADIm , iyi degil diye... ama aklimda kaldi belki yarin bir ara kacarsam kahve sefasina gitcem... onun disinda cok sukur cok iyiyim ben, kasiklarimda kasilmalar cok oluyo bazen doktor normal buyuolar dedi, bir iki gun sonra artik embriyoluktan cikip FETUS yani bebek olca hahahhah, ayy su randeum bir glese bir gelsee ahhha kormuyoda degilim, pitppitlarini bir duysam...

ben akşamları bi şişiyorum kiiiii 5-6 aylık gibi oluyorum
onun haricinde bi sorunum yok çok şükür
aynen canım hayırlısıyla şu 12 hafta bi bitse de ilaçlarında şişkinlikleri geçse de olmam gereken göbişimi görsem
dr randevuma iki haftam var geçmiyo günlerrrr
bebişlerimi görmek istiyorummm

Al bendedende o akdar lahor yaaa bende bebislerimi gormek istiyorumm, benim bir hafta kaldi cok sukur, anam benimkiler o zamana 11.hafta 5 gunluk olcakkk heehhee ins.

kizim benim gobis cikti sanki biraz bende karpuz yedimmi 4 aylik oluyom....

bulantilari ne alemde kiz benimkiler yok oldu ama 3 saate bir biseyler yiyorum onceden yiyemiyoduma c kaldinmida bulantin cok olurmus belki ondan azaldi.

bendeniz de 8. haftadayım. ama doktor 9 haftalık dedi ölçümüne göre. bir kere sabaha karşı kustum. bir kere de metrodan kendimi dışarı zor attım. çok şükür bir daha olmadı. yemem içmem fena değil. sağlıksız şeyleri ağzıma koymuyorum. hamile olduğumu öğrendiğimden beri canım şekerleme, çikolata istemiyor çok ilginç. oysa bayılırdım. ama şeker demek zehir diyorlar. bebeğime bir faydası olmadığından yememeye çalışacağım. göbeğim benim de kimi zaman 6 aylık boyutuna ulaşıyor şişkinlikten:) ama bir kaç gündür iyi çok şükür.

kızlarrrr dra gttım mukemmell sevındıkk allahım tamamına erdırsınn olmayann ısteyen herkeşşşşlerii bebek sahıbı yapsın inşaallahh...dr dedi ultrasyondan bakalım bnde sordum alttan mıı..mnoldu dedıı ben dedım sıkıştımm ii bakalım ustten bakalım dedii...ayhh ama ben nası korkuomm hersey ruyaydıı ve dr bana sen iimisinn bişi yok burda dıjek dıeee...aman allahım korusunn..drum dedıkıı gözun aydın hulyaaaa..ayyy o anı anlatamammmm..pıtırcıgımın resmını verdı bana...teyselerıı evde olsaydım atardım burayaa..o an ıste koptumm nassı bı aglamakk delı gıbıı hem guluom hem aglıom.ablam dısardaydıı satenn hemsıre cıkıpp toplamıs herkesııı sölemıss..bi çıktım hepsı ordaaaaa hepsınıı öptum sarıldımmmm....çokkk şükürr rabbıme bgunlerı grdummm.ilkk kez hamişş kaldımm..mükemmel b i duyguu...hele o resım yok muu aynıı bıldıgın fasulyeeeee tanesiiii....hepınıse tek tekk cvp verıp yazmak ıstedıgım sey var ama evde deılımm ve yıgenımm dıger pcde oyun oynuoo arada ona bakıooomm..annemı aradım annem bana ınanmadıı wlla dıomm yok ınanamıoo ablamm aldı ozmn ınanadııı..oufffffss..dr ılac verdıı progestoren ve folbıollllll....:49::49::nazar::nazar::nazar:

bendeniz de 8. haftadayım. ama doktor 9 haftalık dedi ölçümüne göre. bir kere sabaha karşı kustum. bir kere de metrodan kendimi dışarı zor attım. çok şükür bir daha olmadı. yemem içmem fena değil. sağlıksız şeyleri ağzıma koymuyorum. hamile olduğumu öğrendiğimden beri canım şekerleme, çikolata istemiyor çok ilginç. oysa bayılırdım. ama şeker demek zehir diyorlar. bebeğime bir faydası olmadığından yememeye çalışacağım. göbeğim benim de kimi zaman 6 aylık boyutuna ulaşıyor şişkinlikten:) ama bir kaç gündür iyi çok şükür.

Canim zaten en net bilgi olcumle aliniyo bende 5.haftalik hesaplarken 7.hafta 3.gunluktu:1::1::1: buyutmusun baya bmasalllah,
EVETTT benimde ilk defa bu sabah migde bulantisina uyandim ve sari zehir gibi bir su geldi kustukca, korktum anam bu ne diye, tecrubeli kardesimi aradim, normal biseyller ye gecer dedii,,

Bende cikolata, tatli aram yok, onceden cok sevsemde yemiyorum,amaa dondurma her gun bir tane nerdeyse yiyiorum, hele birde yaz, esimde en sevdimden aliyo geliyo, gelde yemee... benim gobek cekitmmide gitmiyo birazcik ciktiii

kızlarrrr dra gttım mukemmell sevındıkk allahım tamamına erdırsınn olmayann ısteyen herkeşşşşlerii bebek sahıbı yapsın inşaallahh...dr dedi ultrasyondan bakalım bnde sordum alttan mıı..mnoldu dedıı ben dedım sıkıştımm ii bakalım ustten bakalım dedii...ayhh ama ben nası korkuomm hersey ruyaydıı ve dr bana sen iimisinn bişi yok burda dıjek dıeee...aman allahım korusunn..drum dedıkıı gözun aydın hulyaaaa..ayyy o anı anlatamammmm..pıtırcıgımın resmını verdı bana...teyselerıı evde olsaydım atardım burayaa..o an ıste koptumm nassı bı aglamakk delı gıbıı hem guluom hem aglıom.ablam dısardaydıı satenn hemsıre cıkıpp toplamıs herkesııı sölemıss..bi çıktım hepsı ordaaaaa hepsınıı öptum sarıldımmmm....çokkk şükürr rabbıme bgunlerı grdummm.ilkk kez hamişş kaldımm..mükemmel b i duyguu...hele o resım yok muu aynıı bıldıgın fasulyeeeee tanesiiii....hepınıse tek tekk cvp verıp yazmak ıstedıgım sey var ama evde deılımm ve yıgenımm dıger pcde oyun oynuoo arada ona bakıooomm..annemı aradım annem bana ınanmadıı wlla dıomm yok ınanamıoo ablamm aldı ozmn ınanadııı..oufffffss..dr ılac verdıı progestoren ve folbıollllll....:49::49::nazar::nazar::nazar:

hlycn senin ^ hafta 6.gunluk mercimek ansil 16cm oluyo kafam karistii,benimkiler 7.hafta uc gunlukken 7cm yaziyo ultrasound kagidinda,, anam sen kac metresin:1::1::1:masallah benim arkadasimin bebeisine....rabbim hepimizin yavrusuna uzun omur versin.....tekrar tebrikler kardesim

Al bendedende o akdar lahor yaaa bende bebislerimi gormek istiyorumm, benim bir hafta kaldi cok sukur, anam benimkiler o zamana 11.hafta 5 gunluk olcakkk heehhee ins.

kizim benim gobis cikti sanki biraz bende karpuz yedimmi 4 aylik oluyom....

bulantilari ne alemde kiz benimkiler yok oldu ama 3 saate bir biseyler yiyorum onceden yiyemiyoduma c kaldinmida bulantin cok olurmus belki ondan azaldi.

amannn geçende canım çekti de 2 dilim karpuz yedim soğuk da diildi yaniii aman bi şişirdi beni sormaaa
ayakta duramadım öyle rahatsız etti beni akşama kadar yattım bi dahada ağzıma sürmedim (normalde de şişkinlik yapardı bende karpuz ama busefer çok etkiledi beni)
en başından beri kayda değer bi mide bulantım hiç olmadı zaten (çok şükür)
sabah kalkınca kahvaltım biraz geciktiği zaman ayakta duramayacak gibi oluyorum o kadar
çok şükür sıkıntım yok şimdilik rahat geçiyo yormuyo annelerini benim bebişlerimm:nazar::nazar:
annesinin kuzularıııııı:emir_bebek::emir_bebek:
dayanamadımmmm yinee cumaya başka bi dr gidecemm
bakayım bebişlerim nasılmışşş
rahatları yerindemiymişşş

hlycn senin ^ hafta 6.gunluk mercimek ansil 16cm oluyo kafam karistii,benimkiler 7.hafta uc gunlukken 7cm yaziyo ultrasound kagidinda,, anam sen kac metresin:1::1::1:masallah benim arkadasimin bebeisine....rabbim hepimizin yavrusuna uzun omur versin.....tekrar tebrikler kardesim

16 mm yazacaktır canım yanlış olmuştur yoksa yaniii şu durum da imkansızzzz
çok şükür ki ayşe de hlycn da görmüşler bebişlerini iyilermiş Rabbim sağlıkla devamını nasip eder inşaAllah hepimizeeee
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Cnm ben heycandan yanlis bakmis da olabilriimm..baktim simdii bii daha degerr vqrr 0,83 cm..blmiorum ama ilk gebe kalisim ve ilk ultrasyon kagidi yorumumm silamm..seninkiler okdrsa tabe bnmkii okdr olamas..esimde demistii okdr buyuk olmaz ama.....bnde ne bilim ole yasooo dedimm//:77:

Back
X