2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Slm kzilar giremiyorum onceki gibi yogun geciyor gunler, saat farki.... lekelnme bir bucuk gun surdu durdu, doktorumu aradim yarin icin randevu verdi gel bakalim ne olur olmaz diye, ins. bisey ckmaz bakalim ama ben bomba gibiyim maslalah, benim bebislerde yarin 12 hafta 6.gunluk ve 12 hafta 5.gunluk cok sukur olcaklar, benim asas randevu temmuz 6'da bende o gun umut ediyodum ogrenmeyiii

sılammmm yah kndıne dıkkat etttt.bnce senın ikis oldugu ıcın bole olooo..inşaalah da son olur ve tedırgınlıgın bıterrr.kızlarr bısey ogrendım belkı bılosunuzdurrrr..ıkılı teste beta hcg kısmı varmıs eger betanız 50nın aktındaysa erkkk 50 nın ustundeyse kız olarmıssssss.....bıeyerden okudummmm....hadi bakalımm illkkk kızzzzzzzzzzzzz gsterdı kndınııı...sıradaki ne olcak bakalımmm

Cnaim gozun aydin, hayirli ugurlu olsun, cok sevindim anam kac haftalik olduki cinsiyeti belli oldu.... , benim olcduler ikisinide cok sukur, hersey yolunda demislerdi... hayirlisi olsun canim tekrar

teşekkür ederim cinsiyet önemli değil aslında ama insan merak ediyo birşeyler almak istiyo artık kızları çok severdik eşimde bende çok mutlu olduk inşallah seninde 1 kız biri erkekdir 2 duyguyuda tadarsın..benim öğrendiğimde 12 hafta 5 günlüktü bugün tam 13 haftalık maşallah bebeğim allah herkesin yardımcısı olsun hepimizin bebeği sağlıklıdır inşallahh

sılammmm yah kndıne dıkkat etttt.bnce senın ikis oldugu ıcın bole olooo..inşaalah da son olur ve tedırgınlıgın bıterrr.kızlarr bısey ogrendım belkı bılosunuzdurrrr..ıkılı teste beta hcg kısmı varmıs eger betanız 50nın aktındaysa erkkk 50 nın ustundeyse kız olarmıssssss.....bıeyerden okudummmm....hadi bakalımm illkkk kızzzzzzzzzzzzz gsterdı kndınııı...sıradaki ne olcak bakalımmm

ölemiymiş benim 83 tü ilk öğrendiğimde ondan olsa gerek :)) senin kaç haftalık bebeğin oda büyüdü artık demii :)

bu haberinee çok sevindimmm benimkidee kızdırrrrrrrrr inşlalahhhhhhhh benimde 90 dı :66::66:

teşekkür ederim cinsiyet önemli değil aslında ama insan merak ediyo birşeyler almak istiyo artık kızları çok severdik eşimde bende çok mutlu olduk inşallah seninde 1 kız biri erkekdir 2 duyguyuda tadarsın..benim öğrendiğimde 12 hafta 5 günlüktü bugün tam 13 haftalık maşallah bebeğim allah herkesin yardımcısı olsun hepimizin bebeği sağlıklıdır inşallahh

canımm gözün aydınn prensesinn oluyormuşşşşşşş bizde kız istiyoruzz ama önemli olan sağlıklıı olsunn eşimm aşırııı kız bebekk hastasıı inşallahh rabbimm gönlüne göree verirrrrrrrr

ankara nasılsınn canımmm bebişimzz nasılllllll seninn bulantıı felann oldumuuuu benn ölüyorumm yaaaaaaaaaa

selam :32:
geldim okudum, yazmadan gitmiym dedim:42:
nasıl geçiyor bakalım gebeliğinizzz
ayyy hamile olmadan önce muhteşem yüzyıl izlerken
hürremin sürekli "gebeyim" "gebeyim" diye ortada dolaşmasına sinir olurdum
onun için hamilelik kelimesi yerine gebelik daha çok hoşuma gidiyooo:1:

selam :32:
geldim okudum, yazmadan gitmiym dedim:42:
nasıl geçiyor bakalım gebeliğinizzz
ayyy hamile olmadan önce muhteşem yüzyıl izlerken
hürremin sürekli "gebeyim" "gebeyim" diye ortada dolaşmasına sinir olurdum
onun için hamilelik kelimesi yerine gebelik daha çok hoşuma gidiyooo:1:

SELAMM KIZZZZZZZZ minikkkk anne nerelerdesinn bebişlee aranız nasıllllllll

ankara nasılsınn canımmm bebişimzz nasılllllll seninn bulantıı felann oldumuuuu benn ölüyorumm yaaaaaaaaaa

canımm teşekkür ederim iyiz çok şükür
dün 2 li testimiz vardı bizim
sonçlar slaı belli olcak
ınş kuzum sağlıklıdır
mide bulantısı hiç olmadı yani kusmadım
ama yemek yiyemedim 3 ay
daha yeni yani başlıyorum yemeye
olsun canım boşver bulansın miden güzel şeyler bunlar:)))

sonçlar slaı belli olcak
ınş kuzum sağlıklıdır
ama yemek yiyemedim 3 ay

vallaa zatennn yapacakk bir şeyy yokk bebişş hatrına katlanıyoruzzz canımm ama çokk kötüüü benimm diğerr gebeliğimdee olmamıştıı neden olmadıı dieee tasalanıyodumm hatta dr. a sordumm güldüü banaaaa:9::9:ama şimdii ALLAHHH baka bakalımm nasıll bir şeymişş dedii galibaa .........ikilii tesi yaptırmayı düşünmüyorumm canımmm bennn zaten 4 aylıkken 3. lü testt varr onuu düşünüyorumm kısmett olursaaaa

Canim cok sukur hersey yoludna bende dun doktora gittim, akinti oldum icin gel bir bakalim demisti,,,, iyikide demis benim ebbsiler cok iyi cok sukur, kipir kipir'lar saka gibi biseyler...him benim o testler ikiz oldu icin net bir sonuc vermezmis bende okumustum daha once, ikili ttestin sonucu canim senin 50'nin ustundemi cikti... rabbim saglikli sihatli versin gerisi hikaye hikay bizee... kizlar benim icimden bir kiz bir erkek geciyor ama rabbim hayirlisini nasip etsin ebn daha 5.hafta bekliycemm ogrenmek icin,,,,, acelem yokkk sadece hazirlik amacli heel benim birde ikiz lerde ne olcam mechul... onun icin simididen ne yaptim yaptim sonra, artik kayinvaldem yapar heehehhhe, dun yanimdaydi nasil hosuna gitti ikisini birden hareketli gorunce, agliuycakti nerdeyseee..... Rabbim devamini getirisn ins. hepimizi icin ahyirlisi ile kucagimiza almayai naip etsin...

Kizalr ben bebislerimin ikisininde gobek bagi kani olmasi alzim tukce Cord Blood diyolar, dondurmaya karar verdim bir yerle gorustum bile, islemlerimide bu hafta gecti haftaya yapiyorum, sizde dusunen varmi? Turkiye'de ne kadarr yaygin oldunu bilmiyorum ama burda cok yaygin.... Bebeklerim icin yapilabilcek en guzel, mantikli yatirim olduna inandim icin karar verdim esimle birlikte...

folic plus da d vitamini ve kalsiyum da varmış o yüzden onu verdi dr.ama çok kötü oluyorum o yüzden dediğin gibi folbiol kullanıyorum artık...

zaten az kaldı folbiolude keser dr un
benimkini kesti yeni 3 tane ilacım oldu
demir hapı
kan hapı
calsiyum ve magnezyum hapı
birde elevit:işte bunda hem folbiol hem folik sit birsürü bişey var istersen şimdiden başla elevite ben ilk başlarda kullanmştım

Kizalr ben bebislerimin ikisininde gobek bagi kani olmasi alzim tukce Cord Blood diyolar, dondurmaya karar verdim bir yerle gorustum bile, islemlerimide bu hafta gecti haftaya yapiyorum, sizde dusunen varmi? Turkiye'de ne kadarr yaygin oldunu bilmiyorum ama burda cok yaygin.... Bebeklerim icin yapilabilcek en guzel, mantikli yatirim olduna inandim icin karar verdim esimle birlikte...

çok doğru bişey yapıyorsun canım maaşallah valla
dediğin gibi mal mülk insana hasta olunca fayda vermiyor
bizde bi araştıralım baklaım bunu
ama bu bebiş doğunca olcak olan bişey değil mi
şimdiden yapılcak bişey yok

çok doğru bişey yapıyorsun canım maaşallah valla
dediğin gibi mal mülk insana hasta olunca fayda vermiyor
bizde bi araştıralım baklaım bunu
ama bu bebiş doğunca olcak olan bişey değil mi
şimdiden yapılcak bişey yok

kızlar slm bebişler görülmüş bakıyorumda bayram havası var sankii:nazar::nazar:benim kontrol pazartesii yazarım inş güzel sonuçlarla gelirim bebegim saglıklıdır:emir_bebek: bu anlattıgınız olayı hiç duymadım ne oluyor sılanaz ne bagı gerçekten anlamadım çok merak ettim biriniz anlatsın ? güzel hafta sonları hepinize:54::54:

sonçlar slaı belli olcak
ınş kuzum sağlıklıdır
ama yemek yiyemedim 3 ay

test sonuçu neden o kadar geç çıkıyo ankara bende bugün yaptırıyorum 3 saat sonra alabilirsin sonuçu dediler merakla bekliyorum ense ölçümü yapıldı allaha çok şükür normalmiş inşallah test sonuçlarıda normal çıkar içimiz rahat eder.. bugün sabah doktora gitmeden çikolata yedim sen tavsiye etmiştinya gerçekten kıpır kıpır dı bebeğim doktor kıpırtaması çok güzel herşey normal artık büyümeyi bekle dedi allahım nazarlardan korusun hepimizin bebeklerini olmayanlarıda tez zamanda bu duyguyu yaşatsın çok güzel bir şey.. bu arada karnında kıpırtaları hisseden varmı ben daha hissedemiyorum arada damar atması gibi bişey oluyo doktorda 16 haftadan önce hissedemessin dedi..

kızlar slm nasılsınız? bakalım biliyorsunuz bugün dr kontrolüm vardı herşey yolunda şükür bebegimin ense ölçümü yapıldı çok şükür iyi amniyontez istemedim drumda 2li testlerede gerek yok ozaman dedi
buarada cinsiyetimiz belli olduuu

oglum olacak teyzeleri :nazar:çok mutluyum :66::66:
kan sulandırıcı ignemi kesti drum igrnç jele 1hatfa daha dedi nasıl dayancam bilmiyorum dayancam bir hafta daha bidahaki kontrolü 1ay sonraya verdi bekliycez mecbuur saglıklı sıhatli olsunda gerisi boş :emir_bebek::emir_bebek:

kızlar slm nasılsınız? bakalım biliyorsunuz bugün dr kontrolüm vardı herşey yolunda şükür bebegimin ense ölçümü yapıldı çok şükür iyi amniyontez istemedim drumda 2li testlerede gerek yok ozaman dedi
buarada cinsiyetimiz belli olduuu

oglum olacak teyzeleri :nazar:çok mutluyum :66::66:
kan sulandırıcı ignemi kesti drum igrnç jele 1hatfa daha dedi nasıl dayancam bilmiyorum dayancam bir hafta daha bidahaki kontrolü 1ay sonraya verdi bekliycez mecbuur saglıklı sıhatli olsunda gerisi boş :emir_bebek::emir_bebek:

gözün aydın 2.ci cinsyet öğrenensin galiba bu arada kaç haftalık sende erken öğrendin sanırım 2 li teste amniyontez isteyincemi gerek var benim doktorum hiç öyle birşey demedi ense ölçümünün tek başına yeterli olmadığını testi yptırmamı söyledi bence sende yaptır rana insanın içi rahat ediyo sonuçumu biraz önce öğrendim herşey yolundaymış çok mutlu oldum.. zaten 3 adet tarama testi var ben bütün hamilelere öneririm yaptırmalarını..

Back
X