2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Mersenemimm sira sende miiii..aman allahim bgun icim kipir kipir okudugumdan beri walla...senin kac gun kaldi;konyada mi dogumm insaallah

Mersenemimm sira sende miiii..aman allahim bgun icim kipir kipir okudugumdan beri walla...senin kac gun kaldi;konyada mi dogumm insaallah

ewt cnm sıra bende gibi görünüyor ben erken aldırmak istemiyorum dün kontrolde 37 haftalık görünüyor şuan bile alabiliriz ağrın sıklaşırsa dedi ağrılarım oluyor ama az böyle devam ederse 25 aralık gibi inşallah o zamanda 39. haftada oluyorbiraz büyüsün en güzel anne karnında büyüyormuşşş,senin minniş nasıl sezeryan mı senin de

sılacııım gözün aydın Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.. hiç kötü gününü göstermesin Rabbim..

SevgiLi Arkadaslar

Anca firsat bulup yazabildim..... Biz geldik evimizdeyiz, cok mutluyuz, cok cook heycanliyizz...

6 aralik'ta spinal anestezi ile gogusten asagim donduduldu, acayip birsey ne bacak, ne popu hic birsey hissetmiyorsun, doguma esim'de girdi... Hicbisey anlamadan esim yanimd aoturu sekilde ameliyat basladi, karnimin icinde biseyler hissediyordum ama onun disinda birseyy hisstetmedim, oglumu aldilar, ciyak ciyak bagirmasini ben duymamala, hungur hungur aglamaya basladim, hele hemsire kilosuna bakip, goz ilacini, bacagina ignesini filan vurduktan sonra gogsume biraktii... ay ben nasil anlatamam bu benim olamaz diyorum... cok cirkin bir oglum var, bakmaktan gozlerimi alamiyorum, boyle ay gibi parliyorr resmen, bembeyaz hemsireler herkes sasti kaldi,,, bebegim gogsumde, ben gozlerim yasli, doktor amcalarda dikis isini yapana kadar gogsumde, sonrada dinlemem icin odaya aldilar.. yine gogsumde hic almadilar zatan.... Kilosu 3110 dogdu, cok sukur iyiydi, nefes almasi hersey yolunda oldugu icin hep yanimda kaldi...

Arkadaslar annelik harika muhtesem, tarifi imkansiz bir duygu ben sanki oglumun dogdu gun dogdum, acayip bir yorgunlukta.. oglum gogsumu alamadi cunku sut yok, mama verildi, sonra sagmaya basladim oyle oyle ama yinede kilosu 2900 kadar dustu bende her kilo dustunde hepiniz gibi endiselendim ama cok sukur yavas yavas toparliyor... Iki gece hic ama hic uyumadim, uykusuzluktan olcem zannettim resmen ama oglumu izlemekten, nefes alip verdini kontrol etmektenn, esimle birlikte basindan hic ayrilmadik bir o optu kokladi, bir ben.... Uzun yorgunlugun ardindan 2 gun sonra evimize geldik... simdi bel agrim, dikis yerindeki agrilarim var ama cok sukur ben iyiyim... Oglumunda sagligi yerinde, 2950 cikti bugun kontrolde, sutum geliyor simdi biraz ama oglum almiyor, gogus kalkani deniycemm,,, evede makina kiraldim sutumu sagip veriyorum,,, sutumun gelmesine yardimci oluyor, git gide elhamdulilah artiyor... oglum ac kaldikca icim gidiyordu.. simdi gozumun nuru gozumun onunde uyuyor, hala inanamiyorummm

Benden simdilik bu kadar hepinzi opuyoruz teyzeleriii...
Güzel anne merhaba, yazını hem okudum , hem ağladım. Ahhh ne mutlu sana, Rabbim sonunda kavuşturdu sizi, bundan sonra da hiç ayırmasın. Oğluşum iyi demişsin, daha d aiyi olacak Allahım izniyle... Bir tek sey istedim şuan, oğluşunu derin derin bir kokla benim için, o ne güzel bir kokudur dimi??? Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu...
Kalın sağlıcakla...

slm kızlar dün kotrolüm vardı oğluşum 3000 olmuş 19 aralıkta sezeryan tarihi almaya gideceğiz inşallahh,tabi öncesi ağrılarım fazlalaşırsa o günüde bekleyemiycezzz:1:
Maşallah sana da oğluşuna da:)))
Sıra sizde anladığım kadarıyla, Rabbim sağlıkla, bir solukta kucağına nasip etsin inşallah. Öpüyorum ikinizi de...

Slm arkadaslar

Kizlar bebislerinizi erken dogurmak icin sabirsizlanmayin sakin, benim durum farkliydi ondan tam gunumu beklemek istemedim, karninizda kaldi hergun onlar icinde sizin icinde buyuk bir avantaj arkadasalr, bebek bakimi cokda kolay degil ama cok zevkli... cok yorucu ama bam baska bir duyguuu....

Kyr ikiz olduklari kesinlestimi canim...

Mersenem hersey yolunda giderse tam gununu bekle....

Hlycn, Ayse guzel dilekleriniz icin tesekurler allah razi olsun..

Ayse bebisin nasil canim, bazi endiselerin vardi... hepinizi opuyorum ben kacar....

Slm arkadaslar

Kizlar bebislerinizi erken dogurmak icin sabirsizlanmayin sakin, benim durum farkliydi ondan tam gunumu beklemek istemedim, karninizda kaldi hergun onlar icinde sizin icinde buyuk bir avantaj arkadasalr, bebek bakimi cokda kolay degil ama cok zevkli... cok yorucu ama bam baska bir duyguuu....

Ayse bebisin nasil canim, bazi endiselerin vardi... hepinizi opuyorum ben kacar....

ahh canııım Allah hepimize nasip etsin inşallah o güzel duyguları inşallah durabildikleri kadar uzun sağlıklı dursunlar içerde bizler bekleriz bu kadar beklemişken..
canım bebeğimin gelişimine her hafta bakacak doktor gelişimi durursa hemen alırız dedi yarın kontrolüm var bakalım bekliyorum endişeyle duayla..

Slm arkadaslar

Cnmmm Allah keyfinizi daim, mutluluğunuzu sonsuz etsin. Ben kese görmek icin bekliyorum. Senin de dediğin gibi Rabb'ime hakkımda hayırlısını bağışlasin diye dua ediyorum. Kısmetinde ikiz varsa basımın tacı ama Rabbim gönlümü biliyor tek olsa rahatlayacağım sanki. Sen de biliyorsun ki ikiz gebelik çok riskli... Hakkımızda hayırlısı, dilerim suan yaşadığın eşsiz hissi hepimiz yasarız saglikla..

Maşallah sana da oğluşuna da:)))
Sıra sizde anladığım kadarıyla, Rabbim sağlıkla, bir solukta kucağına nasip etsin inşallah. Öpüyorum ikinizi de...
saol ccn
saol cnm inşallah cümlemizii artık oturup kalkmak bile sorun oldu karnımm baya bir büyüdü gören ikiiz mi diyorr artık sağa salim kucağıma alacağım günüü bekliyorumm inşallahhh

Slm arkadaslar

slm cnm bebişine kavuştunn rabbim hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin bizimm zaten 38 bitiyor inşallah erken deil birde son günlerde kakasını yapabiliyor bu risklere bir kere girdim bir daha rabbim o günleri yaşatmaz inşallahhhanlıyacağın fazla uzatmak istemiyorumm zaten dr. 1 hafta önde demişti inşallah bizde emeğimiznn karşılığını alırızz cnmmm bebeğinii kacamann öpüyorumm o şimdii mis gibidirr bu arada sütün nezaman indi emzirmede sorun yaşadın mı

Aman aman silamm ne demek bisey deil cnmm..:nazar:Ne guzell. Annelikk dimii..sana ait bi melek tombik tombik bakar etrafa..ay artik agzimin suyu akio bebek derkennn canim cekio sefmek istiomm bebekimi insaallah sag salim saglikli dogumlarala sag salim saglikli bebeklerimizi eve getirmek nasip olur.yuce rabbim hicbir acilarini gstermesin saglikli hayirli omurler nasip etsin kzuuzlatimiza:emir_bebek:

Mersenemim sen kac kilo aldinkikk???ben 20 kilo aldimm.9 ayin sonunda kac olca bilmiorum artikinn:16:

Aman aman silamm ne demek bisey deil cnmm..:nazar:Ne guzell. Annelikk dimii..sana ait bi melek tombik tombik bakar etrafa..ay artik agzimin suyu akio bebek derkennn canim cekio sefmek istiomm bebekimi insaallah sag salim saglikli dogumlarala sag salim saglikli bebeklerimizi eve getirmek nasip olur.yuce rabbim hicbir acilarini gstermesin saglikli hayirli omurler nasip etsin kzuuzlatimiza:emir_bebek:

Mersenemim sen kac kilo aldinkikk???ben 20 kilo aldimm.9 ayin sonunda kac olca bilmiorum artikinn:16:

slm cnm ben 65 ile başladım tedaviye şuan 83 olmuşum sanırım 84 ile bitirirriimm inşallahhh

slm cnm bebişine kavuştunn rabbim hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin bizimm zaten 38 bitiyor inşallah erken deil birde son günlerde kakasını yapabiliyor bu risklere bir kere girdim bir daha rabbim o günleri yaşatmaz inşallahhhanlıyacağın fazla uzatmak istemiyorumm zaten dr. 1 hafta önde demişti inşallah bizde emeğimiznn karşılığını alırızz cnmmm bebeğinii kacamann öpüyorumm o şimdii mis gibidirr bu arada sütün nezaman indi emzirmede sorun yaşadın mı

Sagol canim allah razi olsun, darisi basina ins, yok canim erken degil biz ne haftalardan hangi haftalara geldik, bir problem olmadiktan sorna 40. haftayi beklemek bebek icinde anne icinde sayiden cok cokk daha iyi canim.... o riskelri dusundumden zaten canim 37 haftamda oldum.....

AH canim sut olayi benim en buyuk derdimm oldu bacim, ilk gun gelmedi, ikinci gun damla damla geldi ama bebek alamaiyor cunku benim gogus ucu duz, cekiyo cekiyo olmuyooo,,,, sagarak hastanede verdim sonrada sagdim makineyi eve getirdim ondan sonra silikon gogus ucu aldim sahte onunla emiyor simdi cok sukur, onla biraz emdikten sorna gogsumun ucu ciktimi oylede aliyor ama biberona alisti icin ardinda birde doyuo doymadi icin biberonla veriyorum bazen aliyor yine.... cok emmesi lazim teyzesi bugun doktora gittik hafif sarilik var dedii... cok sukur dogum kilsuna gelmek uzere hersey yolundaa....

Cok guzel bir duygu canim tahmine ttimizden dahadadaaaa guzel, bakdikca icin sizliyo ya bu benimmi sayiden diye, yanindan iki dakika ayirmak istemiyosun,,,, ins. hayirlisi ile senin kuzuda dunyaya gelcek... canim ebnde 18 kilo aldim, 7 kilsou gitti simdi geri kalanda yavas yavas ins. gitcekkk ama sezeryandan dolay hala sisim biraz, gobegim 4 yalik gibi hehehehhe hatta 5 aylik yemekten sonra....

Sagol canim allah razi olsun, darisi basina ins, yok canim erken degil biz ne haftalardan hangi haftalara geldik, bir problem olmadiktan sorna 40. haftayi beklemek bebek icinde anne icinde sayiden cok cokk daha iyi canim.... o riskelri dusundumden zaten canim 37 haftamda oldum.....

AH canim sut olayi benim en buyuk derdimm oldu bacim, ilk gun gelmedi, ikinci gun damla damla geldi ama bebek alamaiyor cunku benim gogus ucu duz, cekiyo cekiyo olmuyooo,,,, sagarak hastanede verdim sonrada sagdim makineyi eve getirdim ondan sonra silikon gogus ucu aldim sahte onunla emiyor simdi cok sukur, onla biraz emdikten sorna gogsumun ucu ciktimi oylede aliyor ama biberona alisti icin ardinda birde doyuo doymadi icin biberonla veriyorum bazen aliyor yine.... cok emmesi lazim teyzesi bugun doktora gittik hafif sarilik var dedii... cok sukur dogum kilsuna gelmek uzere hersey yolundaa....[/QUOT
zaten cuma doktora gidiyoırum cnm artık geceleri ağrımda oluyor bakalım gün verecek mi ben o risklerden dolayı fazla bekletmeyi istemiyorum netten araştırdım sezryan olacak annelerin 38 den sonra bekletmelerinin bir anlamı yokmuş bakalım hayırlısıı eli ayağı düüzgün her ağzası yerinde olsunda nasıl olsa bir gün kucağımıza alırızz inşllahhhh
silikon meme ucundan emdikçe göğüs ucun büyüme yapar cnm emsinde keşke anne sütü gibii var mıı bu arada orda var mı bilmiyorum ama türkiyede var lohusa şerbeti çok güzel kaliteli süt yapıyor bulabilirsen iç kesinliklee faydası var

SevgiLi Arkadaslar

Anca firsat bulup yazabildim..... Biz geldik evimizdeyiz, cok mutluyuz, cok cook heycanliyizz...

6 aralik'ta spinal anestezi ile gogusten asagim donduduldu, acayip birsey ne bacak, ne popu hic birsey hissetmiyorsun, doguma esim'de girdi... Hicbisey anlamadan esim yanimd aoturu sekilde ameliyat basladi, karnimin icinde biseyler hissediyordum ama onun disinda birseyy hisstetmedim, oglumu aldilar, ciyak ciyak bagirmasini ben duymamala, hungur hungur aglamaya basladim, hele hemsire kilosuna bakip, goz ilacini, bacagina ignesini filan vurduktan sonra gogsume biraktii... ay ben nasil anlatamam bu benim olamaz diyorum... cok cirkin bir oglum var, bakmaktan gozlerimi alamiyorum, boyle ay gibi parliyorr resmen, bembeyaz hemsireler herkes sasti kaldi,,, bebegim gogsumde, ben gozlerim yasli, doktor amcalarda dikis isini yapana kadar gogsumde, sonrada dinlemem icin odaya aldilar.. yine gogsumde hic almadilar zatan.... Kilosu 3110 dogdu, cok sukur iyiydi, nefes almasi hersey yolunda oldugu icin hep yanimda kaldi...

Arkadaslar annelik harika muhtesem, tarifi imkansiz bir duygu ben sanki oglumun dogdu gun dogdum, acayip bir yorgunlukta.. oglum gogsumu alamadi cunku sut yok, mama verildi, sonra sagmaya basladim oyle oyle ama yinede kilosu 2900 kadar dustu bende her kilo dustunde hepiniz gibi endiselendim ama cok sukur yavas yavas toparliyor... Iki gece hic ama hic uyumadim, uykusuzluktan olcem zannettim resmen ama oglumu izlemekten, nefes alip verdini kontrol etmektenn, esimle birlikte basindan hic ayrilmadik bir o optu kokladi, bir ben.... Uzun yorgunlugun ardindan 2 gun sonra evimize geldik... simdi bel agrim, dikis yerindeki agrilarim var ama cok sukur ben iyiyim... Oglumunda sagligi yerinde, 2950 cikti bugun kontrolde, sutum geliyor simdi biraz ama oglum almiyor, gogus kalkani deniycemm,,, evede makina kiraldim sutumu sagip veriyorum,,, sutumun gelmesine yardimci oluyor, git gide elhamdulilah artiyor... oglum ac kaldikca icim gidiyordu.. simdi gozumun nuru gozumun onunde uyuyor, hala inanamiyorummm

Benden simdilik bu kadar hepinzi opuyoruz teyzeleriii...

Canım Haydi gözün aydın inşallah darısı kıların başına hayırtlısıyla gelsin bebekler
Teyzesi yesin onu n minik totosunu :1:
İnşallah hayatı boyunca güldürür yüzünüzüü hayırlı evlatlardan kılsıun Rabbim Yavrunu
Bende onu ve senii çok Öpüyorum geçmiş olsun :54:
Darısı başıma :nazar:Önce hamiş omam lazım tabi Dua ettinmi bize canım?

Bu arada Ankarada dogum yapmış ama buraya gelmedi bile üzüldüm :50:
Neyse Allah yavrusunu ona bağışlasın inşallah sağlıcakla büyüsün Kızımız..

slmm kızlarr bu gün kontrolüm vardı iyi geçti çok şükür bebeğim biraz iriymişş 10 gün sonra geliyorr ALLAH izinn verirseee

Oooooooo:nazar:Safak 9 mersenemmmmim.evine al git tombulunu saglicaklaaa...insaallahh hersey yolunda ve guzel gecerrr..bize dua et tamam mii melegini gorunceeee...mis gibi kokla yerime nuffennn:16:

Back
X