• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Teşekkürler kızlar daha güzelleri sizin olsun inş.onları ekledikten sonra uyuyakalmışım:))))))))))şimdi gerisini ekliyorum

ÇOK HEVESLENEREK ALDIĞIM EŞORTMAN TAKIMI HASTANEDEN EVİMİZE DÖNERKEN GİYDİRCEM KIZIMA İNŞ.

dscf4864q.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

içi yün yeleğimiz hediye:)

dscf4865j.th.jpg

Tulumumuzzzz okadar çok seviyoruzki bunu yurtdışından hediye geldi bağrımıza öle bastıkki anlatamam çok hoşumuza gitti içinde düşünemiyoruz şu anda kızımızı bunu bir dahaki kışa ancak giyer galiba.ugglarınıda tulumuna uygun olsun diye almış:))

dscf4873n.th.jpg

fotoraf0061w.th.jpg

Kızımın teyzesinin aldığı pijama takımı ki ancak seneye giyer ve uzun kollu çıtçıtlıları

dscf4859ox.th.jpg

bunu çok beğenerek aldım eldiveni şapkası mendili kısa kollu çıtçıtlısı ve ayaklı tulumu

fotoraf0056.th.jpg

fotoraf0057s.th.jpg

Battaniyelerimiz

dscf4868.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] bunu ben aldım

dscf4872o.th.jpg

fotoraf0069.th.jpg

nevresim takımımız

fotoraf0066y.th.jpg

dscf4870i.th.jpg

Havlumuz ve yıkama bezleri

dscf4875k.th.jpg

uzun kollu çıtçıtlı badimiz

fotoraf0058r.th.jpg

buda eşimin doğumgününde geldi kızımızın elbisesi:)))

fotoraf0062e.th.jpg

ayakkabılarımız :)

fotoraf0067k.th.jpg

kromozom sonuçlarını aldıktan sonra kızıma aldığım ilk hediyem

kundak ve eldiveni.

fotoraf0070t.th.jpg

fotoraf0073j.th.jpg

anneannemizin ilk torunu olacağını öğrendiğinde aldığı donu donalsın kızımın çeyizi bereketli olsun diye almış:)))yerim onu bennnn

fotoraf0074.th.jpg

patiklerimizzzz

fotoraf0075.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] anneannemiz almış

fotoraf0076x.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] arkadaşım örmüş sağolsun..çok cicilerrr

minik çoraplarımız

fotoraf0079d.th.jpg

yelek ve patik takımımız bunuda arkadaşım örmüş minicikkk yaaa kuzumm

fotoraf0080.th.jpg

kusmuk ve ağız bezlerimiz:)

fotoraf0083t.th.jpg

eldivenlerimizz

fotoraf0085.th.jpg

şapkalarımız

fotoraf0086.th.jpg

yine bir arkadaşımın ördüğü yelek ve patiğimiz

fotoraf0089.th.jpg

kadife tulumumuz:)

fotoraf0090.th.jpg

kızıma kendi diktiğim yastık kılıfı

fotoraf0091f.th.jpg

uzun kollu ve kısa kollu çıtçıtlılarımız

fotoraf0094c.th.jpg

fotoraf0096.th.jpg

KIZIMIN CİCİLERİ ŞİMDİLİK BUKADAR ARKADAŞLAR DAHADA HEDİYE OLARAK ALINAN HAZIRLANAN GELMESİ BEKLENEN BİR SÜRÜ VAR MAŞALLAH..EE BEN ŞİMDİ NE ALİM KIZIMA BİLMİYORUMKİ EŞİM BU YÜZDEN HİÇBİŞEY ALDIRMADI ALDIRMIYOR SADECE ÜÇ DÖRT PARÇA BİŞEYİNİ BİZ ALDIK. BEŞİĞİ DOLABI BİLE HEDİYE GELDİ. ŞİMDİDE EŞİM DİYORKİ ELİMİZDEKİLERE BAKTIN ŞİMDİ BİZ DAHA TEMEL İHTİYAÇLARINI ALALIM İŞTE ÇANTASI ANA KUCAĞI BAKIM SETİ GÖĞÜS POMPASI KREMİ KÜVETİ VS..GİBİ ŞELERİNİ.. BUGÜN ÇIKIP BİRAZ BAKACAĞIZ NE VAR NE YOK DİYE.

Son düzenleme:
EEEE HEP KIZIMA HEP KIZIMA DEĞİL YA BUNLARDA BENİM:))

PATİK VE ÇORAP HASTANEYE GÖTÜRCEZ PENTİDE İNDİRİM VARDI ÇOK HOŞUMA GİTTİ

fotoraf0068w.th.jpg
[/URL][/IMG]

BUDA ANNEANNEMİN ÇEYİZİME ÖRDÜĞÜ LOHUSA HIRKAM ZAMANINDA AMANN NAPCAM BUNU DİYORDUM ŞİMDİ GÖZÜM GİBİ BAKIYORUM:) BİRDE PEMBESİ VAR ONUDA ALDIĞIM GECELİK TAKIMININ ÜZERİNE GİYİNCEM İNŞ..

fotoraf0099t.th.jpg

HASTANEDE KALIRSAK GİYECEĞİM PİJAMA TAKIMIM BİRDE GECELİK TAKIMI MEVLÜT SETİ ALDIRMIŞTIM PEMBE O DAHA GELMEDİ BAYRAMDAN SONRA GETİRCEK CİCİ ANNEANNEMİZ.. RESMİNİ DAHA ÖNCE MÜGE EKLEMİŞTİ AYNISINI.

fotoraf0103.th.jpg

buda anneannemin ayaklarım üşümesin diye hastanede yatarken giyersin diye ördüğü çetiklerim:))hastane nekadar sıcak olacak oysaki:)ama kıyamam nasılda hevesle örmüş kuzum

fotoraf0101o.th.jpg

belgün herşey çok güzel maşallah
rabbim sağlıkla huzurla giydirmeyi nasip etsin(cümlemize inşallah)
hele senin kedili çoraplar pek bi hoşuma gittikaydirigubbakcemile3

ben de bi pijamatakımı aldım yumuşacık tam kışlık içi pamuklu gibi
bizim adetlerimizde mevlüt falan yok yani var ama aile içinde olur o yüzden pek süslü bişey almadım zaten rahat da edemem ki ben öleeboshayallersmile

belgün herşey çok güzel maşallah
rabbim sağlıkla huzurla giydirmeyi nasip etsin(cümlemize inşallah)
hele senin kedili çoraplar pek bi hoşuma gittikaydirigubbakcemile3

ben de bi pijamatakımı aldım yumuşacık tam kışlık içi pamuklu gibi
bizim adetlerimizde mevlüt falan yok yani var ama aile içinde olur o yüzden pek süslü bişey almadım zaten rahat da edemem ki ben öleeboshayallersmile

teşekkürler canım rabbim hepimize sağlıkla huzurla giydirmeyi nasip etsin inş..o kedili çorapları bende görür görmez çok beğenmiştim pentide indirim vardı kampanya yapmışlardı hemen aldım. benim pijamamda pamuklu oduncu sıcacık tam kışlık. bizde 40 mevlütü var aile arasında olur bizdede birde en yakın arkadaşlarım ama bende geceliği mevlütte giyinmicemmm :2: hastanede doğumdan sonra giyinmeyi düşünüyorum terlikleri tacı falan takım içinde ... pijamayıda o gece kaldığımda giyerim gecelikle rahat yatamam diye düşündüm

herkese çok ama çok teşekkürler ...bu arada bugün eşimle bişiler bakarken zaraya uğradık indirim vardı 6lı paket uzun kollu çıtçıtlı badi 35tl tanesi 6ya geliyor.birde ikili paket ayaklı tulumlar vardı lcw ile aynı fiyattı 22.5 falandı bilginiz olsun kızlarr

belguncum nevresim takımımız ve battaniyemiz aynı:)çok şeker hepsi sağlıkla giysin inş

:)))zevklerimiz aynı demekki çok beğenerek aldım ikisinide taçta çeşit çok karar vermek zor olmuştu. hepimizin bebişleri sağlıkla kullansınlar inş..

Güle güle kullanın anne kız cicilerinizi BELGÜN..Pentideki çorap ve patikten bende aldım.Patiklerimiz benziyor,çoraplarımız aynı:)

kızım bu zeynep asya ne şanslı bir bebek böyle yaaaazemuszemus
belgüncüm kızına aldıklarına bayıldım,hele o beşik,içinde mışıl mışıl,mırıl mırıl uyusun kuzucukkaydirigubbakcemile3
hepsi çook güzel,allhım güzel günlerde giydirsin hepzemuszemus

başakcım göbiş çok güselll maşşallah sana :nazar: hem hiç de ööle kilolu durmuyosunn

belguncüm prensesin ve senin cicilerinise bayıldımmm delikafadulden Rabbim güsel günlerde kullanmayı nasip etsinnn :1rolleyes: :nazar:

Son düzenleme:
Back
X