• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

GreenPearl , özgey , manolya, beyficey , cambazzzz ve elifcim hepinizin cicileri aldıkları çok güzel allahım sağlıklı ii günlerde kullanmayı nasiip etsin inş hepinize.

elifcim avizede abajurda çok şık ve uygun fiyatı bence..

ve aldıklarımız:

ilk olarak yan yatış yastığı,oda stickerları,humana tea,askımız ve banyo filemiz

battaniyemiz

bakım ürünlerimiz,önce sebamedinkileri almıştım,sonra çantaya ihtiyacım oldu baktım çok pahalı bakım çantaları chiccoda da indirim vardı çantalı sette,nasılsa lazım olacak hep diyip bunu da aldım,yanında da termometremiz,meme kabı,dişlik ve tırnak makası setimiz

dönencemiz

kıyafetlerimiz ve çoraplarımız

uyku tulumu şeklinde battaniyemiz bu da,içi penye ben çok beğendim

oyuncaklarımız

oyuncak sepetimiz

ateş ölçer ve bebefonumuz

mycey emzirme önlüğü

ve kendime aldığım lohusa tacım,çorabım ve hamile terliğim ben bu terlikleri hastanede de giymeyi düşünüyorum

aldıklarına bayıldım güle güle kullan ve kullansın

ve aldıklarımız:

ilk olarak yan yatış yastığı,oda stickerları,humana tea,askımız ve banyo filemiz

battaniyemiz

bakım ürünlerimiz,önce sebamedinkileri almıştım,sonra çantaya ihtiyacım oldu baktım çok pahalı bakım çantaları chiccoda da indirim vardı çantalı sette,nasılsa lazım olacak hep diyip bunu da aldım,yanında da termometremiz,meme kabı,dişlik ve tırnak makası setimiz

dönencemiz

kıyafetlerimiz ve çoraplarımız

uyku tulumu şeklinde battaniyemiz bu da,içi penye ben çok beğendim

oyuncaklarımız

oyuncak sepetimiz

ateş ölçer ve bebefonumuz

mycey emzirme önlüğü

ve kendime aldığım lohusa tacım,çorabım ve hamile terliğim ben bu terlikleri hastanede de giymeyi düşünüyorum

çok güzel canım aldıkların..pijamalarına bayıldım..

herkesin aldığı çok güzel,beycifey geceliğin çok güzel canım.
bizim eksik hiçbir şeyimiz kalmadı artık,ev poşet dolu.bir tek bezi kaldı alınacak.hafta sonu tüm eksik kalanları aldık,dünya masraf yaptık geldik,bir ara yavaş yavaş çekerim fotolarını buraya koyarım.

cambazcım seninle aynı sanırım çizelgemiz ve beklenen doğum tarihimiz..

slm.öncelikle bebeğein sağlıkla mutlu günlerde kullansın hepsini.uyku tulumu şeklindedi battaniyeye ve oyuncak sepetine bayıldım.nerden aldın acaba.

teşekkür ederim canım.uyku tulumu şeklindeki battaniyeyi internetten gördüm aldım canım,sevi bebenin ürünüymüş.oyuncak sepetini de burda bi mağazadan aldım,öyle bilindik bi yerden değil yani.:8:gerçi sen de ankaradaymışsın,ben eryamanda oturuyorum dolphin avmnin alt katında bi yer var,ordan aldım canım.pembesi de vardı,beğenmene sevindim

Son düzenleme:
benim bebeğim de inşallah 13 ocak gibi doğacak..ama ben daha alışveriş yapmadım:( çok mu geç kaldım ki kızlar...??????? annem izin vermedi önce almama daha erken dedi durdu..gerçi bebeğimizin cinsiyeti hala kesin olarak belli değil.%60 kız gibi dediler bende 27 kasımdaki kontrolüüz bekliyorum artık ondan sonra herbişeyimizi alırız inşallah..hepimizin bebeği sağlıklaa gelsin inşallah..

benim bebeğim de inşallah 13 ocak gibi doğacak..ama ben daha alışveriş yapmadım:( çok mu geç kaldım ki kızlar...??????? annem izin vermedi önce almama daha erken dedi durdu..gerçi bebeğimizin cinsiyeti hala kesin olarak belli değil.%60 kız gibi dediler bende 27 kasımdaki kontrolüüz bekliyorum artık ondan sonra herbişeyimizi alırız inşallah..hepimizin bebeği sağlıklaa gelsin inşallah..

öncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. geç kalmadın bence bende daha bişi almadım birkaç parça dışında..bayram sonrası alışverişimizi yapıcaz inş.. benim annem ve eşimde başından beri erken erken deyip aldırmadılar. sende yavaş yavaş başlayabilirsin bizi topik olarak erken doğum korkusu sardı :))))

ay ne güzel ogeceliğe girebileceksen..
ben baya büyük beden alcam herhalde...:9:
cnm benim bedenim aynı sadece karnım büyüyor kendim kilo almıyorum şimdi rahat oluyor.doğumdan sonra da rahat giyebilirim

cnm alırsın bu ay başlasan daha var zaten doğuma cinsiyetide belli olmamış gerçi cinsiyeti belli olsaydı daha rahat alışveriş yapardın

kızlarrr bir iki bişi aldım kızıma dolabıda yerleşti odaya hala şöle doya doya alışverişe başlayamadım ama en azından arada çıktıkça bir iki bişi almaya çalışıyorum inş bayram sonrasııı toplu alışverişimizi yapacağız.

kızımın dolabı kardeşimiz dediğimiz birinden hediye kendisi yapmış sağolsun yerimizde dardı tam bizim odamıza sığacak gibi olması çok iyi oldu. biraz buzdolabı gibi durdu ama olsun hehehehehe kızımın teyzeside biraz süsleyinceeee kelebeklerle daha bir güzel oldu galiba..

fotoraf0104.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

fotoraf0105.th.jpg

yine kızımın teyzesi günlüğümüzü almış çok şeker çok güzel..

fotoraf0106k.th.jpg

boynerde indirim vardı aldım kızımın kadife tulumu..

fotoraf0108t.th.jpg

ve son olarak johnson baby 3 lü set yapmış 15 tl şu anda kampanyada aslında ben sadece yağını kullanacaktım kızım için ama baktım uygun bir tane fiyatına böle 3 ürün geliyor hemen aldım. sabamed ürünlerini kullanıcam siparişi verdim görümcem avusturyada set halinde ve çok uygunmuş orda göndercek bize inş.

fotoraf0110d.th.jpg

belguncum hepsi maşşallah çok güsellerrr :16: zeynep prensesimis iyi günlerde kullansınn mis kokulu olsunn... :16:
Allah ım o günleride göstersin inşş :97:
ayy cicileri gördükçe sabırsızlanıyorumm :52: :31:

belguncum hepsi maşşallah çok güsellerrr :16: zeynep prensesimis iyi günlerde kullansınn mis kokulu olsunn... :16:
Allah ım o günleride göstersin inşş :97:

ayy cicileri gördükçe sabırsızlanıyorumm :52: :31:

ah canımcımmm amin inşşş bende böle herkes ekledikçe gördükçe sabırsızlanıyorum..

kelebek oldu mu zaten iş bitmiştir :103:

güle güle kullanın canım inşallah

canım sağol bak bu arada kelebek demişken bizim bu kelebek tutkumuz varda annem ve kızımın teyzesi dediğim kanka var işte o kelebekleri yapıştıran ikiside bana sen çok seviyorsun ama aslında kelebek ii değil dediler moralimi bozdular neden dedim kelebeklerin ömrü kısa olur dediler :52: canımı sıktılar hıh heryerimiz batıl inanç olmuş yaaaa

ah canımcımmm amin inşşş bende böle herkes ekledikçe gördükçe sabırsızlanıyorum..

canım sağol bak bu arada kelebek demişken bizim bu kelebek tutkumuz varda annem ve kızımın teyzesi dediğim kanka var işte o kelebekleri yapıştıran ikiside bana sen çok seviyorsun ama aslında kelebek ii değil dediler moralimi bozdular neden dedim kelebeklerin ömrü kısa olur dediler :52: canımı sıktılar hıh heryerimiz batıl inanç olmuş yaaaa

Benim kelebek sevgimde tam da bu noktada başlıyor işte hayat kısa anı yaşa :69:

Back
X