• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Belgün çok güzelmiş mevlüt takımın güle güle kullan canım eminönüne gitmişken böyle tam set bişey sormak hiç aklıma gelmedi gecelik-sabahlık-pijama takımı aldım mevlütte giyerim diye ama kayınvaldem .ok sade buldu ev içinde misafirlik giyersin dedi ve illa saten istiyo heves etmiş kadın. Dün biraz bakındım ama onun tarif ettiği gibi bişiy göremedim artık eminönüne gitme şansım da yok onsuz alışwerişi yasakladı kocacım çarşılarda doğurucan diye :9:
evet ben baya aldım onu annem bunu kayınvaldem şunu ben derken bol bol pijamam oldu ama bizimkilere sorarsan normal çok değil kayınvaldem özellikle ben değişik değişik giyinince çok seviyo, meraklıdır beni süslemeye :1:
uyku seti olayında 2.beğendiğimin zaten kenarları var ama mobilya beşiğe uygun hem parkyatakta hem mobilyada kullanabilirim demek istedim. Nevresim değilde bana da kardeşim ecobella dan pike takımı almış kelebekli onu hediye etti ama ince pikelerden değil pofuduk bi kumaş bide fermuarlı içine yorgan da geçirilebiliyo hem yazlık hem kışlık kullanılabilir o nedenle başka nevresim takımı almam diye düşünüyorum parkyatak için uyku setini de annem alıcak özel bi ricası var, beğenebilirsem kuzulu bişiy almamı istiyo ben bebekken beni öyle bi takımda yatırmış fotoğraflarım da var anılarını tazeliycek sanırım alt açma takımı penye battaniye fln da kuzulu bulmuş almış çocuk gibi seviniyodu canım benim :9: beğendiğim kuzulu uyku setinin nevresim takımı da yokmuş cibinliği de aynı firmaya siparişle yaptırıyorum kelebeklerle süslüyolar bunda da öbür uyku setinde de kelebeklerim var, avize için de ek olarak aynı kelebeklerden sipariş verdim firmaya hepsi takım gibi olucak becerebilirsem :9:
bunun pembelisi
19154202107.jpg

bak senin yatağına uygun da var süslü portbebe nevresim takımı
22215043105.jpg

canım kuzlu nevresimine BAYILDIM... çünkü ben kuzulu bir oda takımı aldım bebişim için acaba takımı kaça aldığını öğrenebilir miyim birde perdesinide yaparlar mı acaba? Büyük bir merakla cevabını bekliyorum.Birde çok sordum ama sen internetten mi sipariş verdin yani görüp dokundunmu diye soruyorum kalitesi duruşu nasıl?

kızlar hepiniz cicilerinizi güle güle kullanın.
ben hastane için gecelik almayı düşünmüyorum 2 tane pijama takımı koyacağım çıkarken üstüne giymek içinde güzel bir ceket ayarlarım tamam:77:

kızlar aldıklarınız çok güzel nevresin takımına bayıldın

hastane için bende 3 lü pijama takımı arıyorum. koyduğunuz resimdeki takım çok güzelmiş güle güle kullanın

canım kuzlu nevresimine BAYILDIM... çünkü ben kuzulu bir oda takımı aldım bebişim için acaba takımı kaça aldığını öğrenebilir miyim birde perdesinide yaparlar mı acaba? Büyük bir merakla cevabını bekliyorum.Birde çok sordum ama sen internetten mi sipariş verdin yani görüp dokundunmu diye soruyorum kalitesi duruşu nasıl?

yok canım internetten sipariş vermedim ama ilk firmayı netten buldum sonra arayıp bulunduğum yerde satışları olup olmadığını sordum bildiğim bi bebek mağazası satıyomuş gidip baktım ve iki uyku setini beğendim kalite olarak çok güzel bence yumuşacık benim çok içime sindi 160 tl 10 taksit yapabiliyo benim aldığım yer cibinlik de demiriyle 55 tl ye tarifime göre diktiler. Perdesini de özel siparişle yapıyolar ama fiyat olarak ne kadara patlar bilmem internetteki kataloglarına koymamışlar perdeleri ben fuarda çekilmiş resimlerinden ilk aldığım kelebekli uyku setinin perdesini gördüm resimde geride kalmış biraz ama fikir olur sana
firma istanbul şirinevlerde Şevval bebe evvalbebe - bebek eyizi ve tekstil

2.jpg

bakalım buralarda ondan bulamassam bende annemleri gönderirim eminönüne kayınvaldemle gidip baksınlar daha olmadı nasılsa benim değil onların fantazisi mevlüt takımı :9:
bu arada takım olarak ne kadara aldın canım? kayınvaldeme resmini gösteririm bakalım beğenirse bulurum elbet biyerden
bende kırmak istemiyorum annemi kırk yılda bi bişiye heveslenmiş zaten hoşuma da gitti uyku seti kendi ödiycek bana gidip sipariş vermek ve kısmetse kullanmak kalıyo
yakınsa git bence canım çok ilgilendiler telefonla görüştük biz nasıl bişey istediğimi tarif ettim tarifime göre cibinlik diktiler ve hemen de dikmişler bakalım ne zaman elimde olacak
isterseniz perde de dikeriz dediler ama ona henüz cesaret edemedim cibinlik bi gelsin de tülünü fln beğenirsem fiyatı da abartmazlarsa daha olmadı aynı tülden perde de diktiririm

canım eminönündeki adresi bilmiyorum ama telini buldum ara istersen önden. ben izmirdeki mağzanın telini internetten bulup aramıştım telde ayırtmıştım ertesi günde aldırmıştım zaten. ozaman eminönünde yeri olduğunu bilmiyordum.

Firma adı: Lara İç Giyim
Adres: Arpacılar Cad. No:12 D:14
Eminönü Merkez, Eminönü, İstanbul - Avrupa
Telefon Numarası:
+90 212 527 82 92

NUMARA DOĞRUMU BİLMİYORUM SABAH BİR AARA İSTERSEN.

+90 232 388 47 56
buda izmirdeki yerin teli ordanda eminönü mağzasının telini öğrenebilirsin yada sana en yakın mağzasının. bu arada indirimdeki fiyatı 78 tlydi. ama istersen bakırköyde çok güzel bir mağza var lohusashop diye annenler gelirse ordanda bakabilirler böle setler var ordada. bu aquanın ürününüde satıyor benim aldığımdan. bugün paylaştığım pembe gecelik sabahlık takımını ordan alcam ben teli 0 212 466 15 51 aynı zamanda internet sitesindn beğenip teldede sipariş verebiliyorsun canım :)) internet sitesi Lohusashop.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi... inş istediğin gibi bulursun cnm

bu arada senin dediğin yerde bana yakın şirinevlere gider bakarım uyku setlerine gitmişken defne kafeyede uğrarım yorgunluk kahvesi içerim :)) :16:

Not aldım canım hepsini çok sağol buralarda bu akşam kaç mağazaya sordum bana çeyizlik sexi gecelikleri fln gösterdiler :9: bu tarz bişiy bulamadım artık kısmet istanbula bakalım
bu arada çok uyguna almışsın yaa internette lohusashopta 200 küsürlerden bahsediliyo
git git hem ziyaret hem ticaret yapmış olursun :1:

kızlar bu linkteki pijama takımı nasıl ankara olupta burayı bilenler varmı acaba ürünleri nasıldır.
Pijama Dnyas

pijamalar cok guzel yerı webden okudugum kadarıyla kızılayda bulvar uzerınde kocabeyoglu pasajındaymış.ulaşımı kolay ama ben hıc gıtmedım.

been Ankara söğutözunde Armadanın yakınında bıyerden aldım.

yok canım internetten sipariş vermedim ama ilk firmayı netten buldum sonra arayıp bulunduğum yerde satışları olup olmadığını sordum bildiğim bi bebek mağazası satıyomuş gidip baktım ve iki uyku setini beğendim kalite olarak çok güzel bence yumuşacık benim çok içime sindi 160 tl 10 taksit yapabiliyo benim aldığım yer cibinlik de demiriyle 55 tl ye tarifime göre diktiler. Perdesini de özel siparişle yapıyolar ama fiyat olarak ne kadara patlar bilmem internetteki kataloglarına koymamışlar perdeleri ben fuarda çekilmiş resimlerinden ilk aldığım kelebekli uyku setinin perdesini gördüm resimde geride kalmış biraz ama fikir olur sana

2.jpg

çok teşekkür ederim canım fiyatıda uygunmuş gerçekten acaba bursada var mıdır sattıkları bi yer arayıp sorayım en iyisi bende uyku seti ve perde istiyorum kuzuludan tam takım olcak o zman mobilyasıyla heyecanlandım şimdi yarın hemen arıyorum...

Elıf canım..çok pjama almıssın...gule gule kullan..
Ben 1 takım aldım...gecelık almam belkı..kışa geldıgı için..
Gercı hastahanede en kullanıslıs gecelık olmustu benım için..
Ama emır sıcak havalarda dogmustu..
şimdı üşürüm dıye korkuyorum..

pijamalar cok guzel yerı webden okudugum kadarıyla kızılayda bulvar uzerınde kocabeyoglu pasajındaymış.ulaşımı kolay ama ben hıc gıtmedım.

been Ankara söğutözunde Armadanın yakınında bıyerden aldım.

pijamalar güzelmiş cnm

ben bayıldım canım resımdekı takıma...

elma şekeri ilin için teşekkür ederim cnm
belgun, aldemir bende beyenmiştim ama biraz ince gibi geldi sonra üşürüm diye korktum

akşam kom mağazasından bir takım aldım artık resmini ekleyeyim

Eklentiler

• $Fotoğraf-0115.webp
    $Fotoğraf-0115.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 54
gunaydınnn hanımlar,,

dun cok guzel seyler aldııkk, fotolarını cekıp koyacam.Ankarada samanpazarına gıttım bı evlenırken gıtmıstım.bıde dun...ıyıkı gıtmısım. 250tl daha ucuza aldım.funnybabynın 220TL olan uyku setını ben 180e aldım. Ankarada olan veya Ankaraya gelecek olan varsa mutlaka cıkrıkcılar yokusuna gıtsın. kraft ın park yatagı 375tlimiş. gecen seneden ellerınde tek kalmıs bırde pesın alacam dıyınce 220ye bıraktı.işbirin park yataga konulan visco yatagını 30TL ye aldım.

Eklentiler

• $kraft.webp
    $kraft.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $abajur.webp
    $abajur.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $uyku setı.webp
    $uyku setı.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 45

efella iki gündür internet sitelerindeki teli arıyorum ama açan yok sende internetteki teli aramıştın değil mi? Bende bursada satış yapan yerlerinin olup olmadığını sorucam inş.

efella iki gündür internet sitelerindeki teli arıyorum ama açan yok sende internetteki teli aramıştın değil mi? Bende bursada satış yapan yerlerinin olup olmadığını sorucam inş.

Evet canım bayram tatiline girmiş olabilirler son sevkiyatları yapıyolardı son görüştüğümde perşembe akşamı çok yoğundular bende bikaç şey istedim ama bayram sonrasına kaldı neyseki uyku setimi cibinliğimi aldım en azından
bu arada bursada bulamassan yardımcı olmaya çalışırım nakit alıcaksan bizim burda satan mağazada kuzuludan vardı mavilisinden havale-kargo olayı yapılabilir çoğu şeyimi aynı mağazadan aldım artık satıcı kadınla kanka olduk çok ilgileniyo :9:

Elma şekeri uyku setin çok şeker bizde ilk zamanlar bakarken erkek olursa bundan alalım diyodu eşim çiflik hayatına doğaya merakı varda :9: güle güle kullanın inşallah onun cibinliği de çok güzel duruyo mağazada tam takımını görmüştük çok cici

Back
X