• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Evet canım bayram tatiline girmiş olabilirler son sevkiyatları yapıyolardı son görüştüğümde perşembe akşamı çok yoğundular bende bikaç şey istedim ama bayram sonrasına kaldı neyseki uyku setimi cibinliğimi aldım en azından
bu arada bursada bulamassan yardımcı olmaya çalışırım nakit alıcaksan bizim burda satan mağazada kuzuludan vardı mavilisinden havale-kargo olayı yapılabilir çoğu şeyimi aynı mağazadan aldım artık satıcı kadınla kanka olduk çok ilgileniyo :9:

ilgin ve söylediklerin için çok teşekkür ederim canım gerçekten çok duygulandım ve beni çok mutlu ettin benim daha vaktimm var nasılda bayramdan sonra takrar denerim şansımı ben pembelisinden istiyorum kızım olacak nasipse.Ve eğer kendileri dikiyorlarsa bikaç şeyinide değiştirecektim pembeliyi pembe mor yapmışar ben pembe kahve isteyecektim.Bak sana bebişimin takımından dolabımızı ve yatağımızı göstereyim neden bu uyku setinde direttiğimi anla:)
2864.jpg

2870.jpg

ayyy çok şekermiş manik güle güle uyusun kızın içinde kuzuların da tipleri benziyo çok sewimli olur zaten orası orta halli bi atölye diye tahmin ediyorum büyük kurumsal fln bi firmaya benzemiyo belki yaparlar bakalım
bende oda takımıyla uyku setini uydurdum ama oda takımının renginde değişiklikler yaptım seninki gibi tamamen düz beyaz, resimdeki bulut gibi süs yerleri, çekmeceleri, kulpları ve gardrobun kurdelelerini açık pembe sipariş ettim. Yani fuşya gözüken yerler açık pembe olucak, kalanı beyaz. Resimdeki kaplumbağa, kelebek ve çiçeklerde ince ahşap üzerine el boyamasıydı, onları da ayrıca istedim yapıştırmasınlar, ben kendim geçici olarak yapıştırırım çok süslü çünkü zamanla sıkılırsam sökme imkanım olsun istedim

bu oda takımımızın renkleri farklı resmi
hayal-dunyasi-hd-870-360nw-6755.jpg

bu da uyku setimiz
11511242104.jpg

evet Efellacım gerçekten çok uyumlu olmuş renkleri biraz açmaklada çok iyi yapmışsın çok şeker bir oda takımıymış buda.Ayyy şimdiden heyecanlanıyorum bu odaları kurup içinde hayaller kurduğumuzu düşünüp:) Allah bebişlerimizi içinde gülücükler atarken görmeyi nasip etsin inş:)

Elma şekeri uyku setin çok şeker bizde ilk zamanlar bakarken erkek olursa bundan alalım diyodu eşim çiflik hayatına doğaya merakı varda :9: güle güle kullanın inşallah onun cibinliği de çok güzel duruyo mağazada tam takımını görmüştük çok cici

teşekkur ederım canım,allah bebeklerımıze saglık versın..cibinliğine 80TL dedı bana pmahalı geldı onu dıktırıp yanlarını kalın kurdele yaptırayım dıyorum..avizesi felanda var cok guzel bı takım ama oyle cok masraf yaptımkıı zamanla eksıklerımı alırım artık.:49:

ay manıkcım çok hoş zarıf ve sevımlı oda takımınız.gule gule uyusun içinde...

elıf senınkıde öyle canım..çok iç açıcı takımınız..bayıldım ben..

teşekkur ederım canım,allah bebeklerımıze saglık versın..cibinliğine 80TL dedı bana pmahalı geldı onu dıktırıp yanlarını kalın kurdele yaptırayım dıyorum..avizesi felanda var cok guzel bı takım ama oyle cok masraf yaptımkıı zamanla eksıklerımı alırım artık.:49:
öyle canım sorma masraflar aldı başını gidiyor ilk çocuk ilk heves ya hastane çıkşımızı herşeyimi aldım hala gözüm hastane çıkışlarında hala ay bunumu alsaydım diyorum odanın boyanması süsü püsü derken paracıkları tükettik:)

ay manıkcım çok hoş zarıf ve sevımlı oda takımınız.gule gule uyusun içinde...

teşekkür ederim canım bende sizinkilere bakıyorum hep bu topiğe girip bayılıyorum aldıklarınıza bebek eşyaları hep tatlı oluyor zaten bakıp bakıp gülümseyesi geliyor insanın

gunaydınnn hanımlar,,

dun cok guzel seyler aldııkk, fotolarını cekıp koyacam.Ankarada samanpazarına gıttım bı evlenırken gıtmıstım.bıde dun...ıyıkı gıtmısım. 250tl daha ucuza aldım.funnybabynın 220TL olan uyku setını ben 180e aldım. Ankarada olan veya Ankaraya gelecek olan varsa mutlaka cıkrıkcılar yokusuna gıtsın. kraft ın park yatagı 375tlimiş. gecen seneden ellerınde tek kalmıs bırde pesın alacam dıyınce 220ye bıraktı.işbirin park yataga konulan visco yatagını 30TL ye aldım.

güle güle kullanın elma şekeri..çok güzeller.. :nazar:

ilgin ve söylediklerin için çok teşekkür ederim canım gerçekten çok duygulandım ve beni çok mutlu ettin benim daha vaktimm var nasılda bayramdan sonra takrar denerim şansımı ben pembelisinden istiyorum kızım olacak nasipse.Ve eğer kendileri dikiyorlarsa bikaç şeyinide değiştirecektim pembeliyi pembe mor yapmışar ben pembe kahve isteyecektim.Bak sana bebişimin takımından dolabımızı ve yatağımızı göstereyim neden bu uyku setinde direttiğimi anla:)
2864.jpg

2870.jpg

ayy oda takımınız çok şekerrr maşallah çok beğendim sağlıklı güzel günlerde kullanın inş.. :nazar:

ayyy çok şekermiş manik güle güle uyusun kızın içinde kuzuların da tipleri benziyo çok sewimli olur zaten orası orta halli bi atölye diye tahmin ediyorum büyük kurumsal fln bi firmaya benzemiyo belki yaparlar bakalım
bende oda takımıyla uyku setini uydurdum ama oda takımının renginde değişiklikler yaptım seninki gibi tamamen düz beyaz, resimdeki bulut gibi süs yerleri, çekmeceleri, kulpları ve gardrobun kurdelelerini açık pembe sipariş ettim. Yani fuşya gözüken yerler açık pembe olucak, kalanı beyaz. Resimdeki kaplumbağa, kelebek ve çiçeklerde ince ahşap üzerine el boyamasıydı, onları da ayrıca istedim yapıştırmasınlar, ben kendim geçici olarak yapıştırırım çok süslü çünkü zamanla sıkılırsam sökme imkanım olsun istedim

bu oda takımımızın renkleri farklı resmi
hayal-dunyasi-hd-870-360nw-6755.jpg

bu da uyku setimiz
11511242104.jpg

canım oda takımınız çok güzel cıvıl cıvıl şeker gibi.. sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim inş.. uyku setinizde çok uyumlu olmuş :))

Sorma canım insan neler beğeniyo ama dediğin gibi bütçeyi de unutmamak lasım bende daha pahalı bi cibinlik düşünüyodum ama kıyamadım açıkçası 40tl ye diktirdim kendi istediğim gibi yaptılar içime sindi bende önüne kurdele yapıcam ortasına küçük nazar boncuğu takıcam kenarlarına da çiçekler düşünüyorum bulabilirsem bakalım kendim süslemek istiyorum

efella bu arada internette gezinirken bak ne buldum bu uyku setide senin mobilyalarına çok yakışır ama senin aldığın daha güzel hani ikinci bitane ararsan diye:)
Nazar Kaplumbaa Uyku Seti 70*130 | | Bebefix.com

Bende bunu sonradan gördüm canım canım bu da çok cici ikinci uyku seti olarak anneme kuzuluyu aldırıcaktım ama yenidoğum yapan bi arkadaşım vazgeçirdi 2.yi parkyatağım için istiyodum annemlerde kalıcam ilk haftalar oraya mobilya beşiği kurma derdi olmasın diye ve yazları da yazlığa,arada anneme kayınvaldeme kalmaya gittiğimiz için taşınabilir bi yatak şarttı arkadaşım da dedi bebekler zaten yorganla örtünemiyo battaniye kullanıcaksın o uyku seti süs amaçlı oluyo yorgan kullanacağı zmaan zaten biraz büyümüş olucak belki çizgifilm karakterli fln bişey ister kendisine seçtirirsin dedi mantıklı geldi banada sonradan zaten benim bi pike takımım da var kardeşim aldı battaniye desen birsürü... Anneme giderken de kelebekli uyku setimi götürürüm doğum için hem cibinliğimi de götürürüm takım olur oraya gelen akrabalar evime gelemeyecek
Anneme söyledim sen bilirsin ozaman onun yerine başka bişey alıcam torunuma dedi dönencede karar kıldık

Bende bunu sonradan gördüm canım canım bu da çok cici ikinci uyku seti olarak anneme kuzuluyu aldırıcaktım ama yenidoğum yapan bi arkadaşım vazgeçirdi 2.yi parkyatağım için istiyodum annemlerde kalıcam ilk haftalar oraya mobilya beşiği kurma derdi olmasın diye ve yazları da yazlığa,arada anneme kayınvaldeme kalmaya gittiğimiz için taşınabilir bi yatak şarttı arkadaşım da dedi bebekler zaten yorganla örtünemiyo battaniye kullanıcaksın o uyku seti süs amaçlı oluyo yorgan kullanacağı zmaan zaten biraz büyümüş olucak belki çizgifilm karakterli fln bişey ister kendisine seçtirirsin dedi mantıklı geldi banada sonradan zaten benim bi pike takımım da var kardeşim aldı battaniye desen birsürü... Anneme giderken de kelebekli uyku setimi götürürüm doğum için hem cibinliğimi de götürürüm takım olur oraya gelen akrabalar evime gelemeyecek
Anneme söyledim sen bilirsin ozaman onun yerine başka bişey alıcam torunuma dedi dönencede karar kıldık

evet canım doğru düşünmüşsün bencede neyse sen bulmuşsun en uygununu darısı benim başıma inş :16:

bunlardan 70 tane yapacam,tullerını,suslerını birde kapı için 7mt tül aldım.şekerlerı bu sepete koyacam hepsı toplam 65TL tuttu.içlerine de mavi beyaz badem şekeri koyacam

Eklentiler

• $DSCN6440.webp
    $DSCN6440.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSCN6442.webp
    $DSCN6442.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSCN6441.webp
    $DSCN6441.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 45
bunlarda gecelık ve pijama.pijama ve pembe geceliği 50TLye aldım.Gri-pembe gecelık ve sabahlık takımınıda 70TLye.

Eklentiler

• $DSCN6443.webp
    $DSCN6443.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $DSCN6444.webp
    $DSCN6444.webp
    18 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSCN6445.webp
    $DSCN6445.webp
    22 KB · Görüntüleme: 46
Oğlumun odası.... :)

biraz dağınık daha içlerini yerleştirmedim.bayram sonrası yıkayıp,utuleyıp yerleştirecem inşallahh

Eklentiler

• $DSCN6439.webp
    $DSCN6439.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSCN6438.webp
    $DSCN6438.webp
    5 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSCN6437.webp
    $DSCN6437.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSCN6435.webp
    $DSCN6435.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSCN6436.webp
    $DSCN6436.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 41
elma sekerı canım gecelıklerın pjamaların çok sevımlı..oda takımında sade hoş..
bebek sekerı bende sıparıs verdım..gelıcek bayramdan sonra..kayın,valıdemle beraber yapıcaz..
kapı susu ıçınde tül siparıs verdım...
oda bayram sonrası elımde...
az kaldı..yapılacaklar hızlandı..

Back
X