2011 ocak anneleri hic dısarı cıktınızmı

disikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
368
32
98
Ankara
evde cok bunaldım ne zaman bebegımı dısarı cıkarabılırım alısverıs merkezıne falan ne zaman gıdeceksınız sızlerrr

hastane için sürekli çıkıyoruz malesef,sağlık sorunlarımız hiç bitmedi.ama korkuyorum bişey olursa hastalanırsa falan diye.öyle alışveriş merkezi hayali falan da kurmuyorum,baharda ancak çıkartırım,biraz düzene girelim,bi 3-4 aylık olsun diye düşünüyorum bakalım tabi nasıl olur.kış olmasa çıkartırdım ama.
kendim 10 günlükken alışverişe gittim ama dericide indirim varmış ,koşup bi çizme aldım kendime

biz doktor kontrolünün dışında 2 kez ananemize gittik , bende can atıyorum alışveriş merkezlerine gitmeye ama havalar soğuk ve zaten uyanık olduğunda sürekli emmek istiyor , emzirme odasından çıkamayız en iisi evde oturmak::)))

bizde şuan sadece ananemize gidiyoruz,başka yere gitmedik hiç.ama ben 20 günümden sonra kızımı anneme bırakıp en fazla 3 saatliğine kaçıyoruz eşimle.

vallaha bizde sadece hastaneye ve anneme gidiyoruz parka falan çıkmak istiyorum arada yada alışveriş merkezine antalyada havalar fena değil ama dediğiniz gibi uyanık olduğu her an emmek istiyo nasıl olur bilmiyorum gittiğimize pişman eder gibi geliyo bikaç ay geçse daha iyi olur gibi.

ohooo ben ne cok gezmişim yahu:) dogumdan 4 sonra yılbaşı patisine gittik.. doktora sürekli gidip geliyoruz.. geçen hafta doktora gittiğimde sordum hava 10 derecenin üzerinde oldugunda dısarı cıkabilirsiniz dedi.. alışveriş merkezlerinin tavanları cok yüksek oldugu ve havalandırma oldugu için korkmayın gidin dedi.. ev ziyaretleri daha tehlikeli hastalık kapmak için dedi.. bizde o gün bugündür geziyoruz:))) gündüzleri sahilde yürüyoruz kızımla hava güneşliyse..

bixde kontrol dışında çıkmadık ama alışveriş merkezlerinin hayalini kurmuyo değilim zaten sürekli emdiği için bi yere gitmeyide pek istemiyorum inşallah yaza düzene girdiği zaman.

1 kez kontrol icin kilo tartilmaya gittik, 3 kez babannemize gittik, dun aksam da yemege gittik bugun 19 gunluguz gobegimiz daha dun dustu..

acaba gercekten alısverıs merlezının zararı olmazmıkı benım cumartesı kontrolum var sorayım doktoruma kacıvereyım aradaaaa

acaba gercekten alısverıs merlezının zararı olmazmıkı benım cumartesı kontrolum var sorayım doktoruma kacıvereyım aradaaaa

ben tedirgin olmuştum benim doktor cıkın gidin deyince gittim valla:)))
haa bide dışarıda emzirme durumu için emzirme önlüğü aldım cok rahat bişey şimdilik genelde evde kullanıyorum herkezin yanında emzirmekten rahatsız oluyorum.. tavsiye ederim kızlar

Mycey Anne Emzirme Önlüğü - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

valla biz gün aşırı annemlere,haftada 1 gün falanda kayınvalidemlere gidiyoruz.bikaç kerede hastaneye gittik.

bende saglık ocagı ve hastaneye gıttım 4-5 kez..
1 kerede alısverıs merkezıne gıttık...

ohh internetim geldi sonunda kizlar bende araniza katilabilecem sonunda

biz sürekli disardayiz kizimla, daha 8 günlüktü babaannemizi almaya gittik havaalanina. doktorumuz ve ebemiz ( burda dogumdan sonra bebegin gelisimine bakmak ve annenin sorulari olursa die yardimci olmak icin 14 defa ebe gelir evlere) bebegi disari hava almaya götürmelisin dediler. siki giydirdikten sonra soguk havalarda da bisi olmaz dediler. Ve burasi eksi derecelerdeydi . Cocugun cigerleri iyi gelisirmis. Masallah hic hasta olmadik ve kizim temiz havayi cok sevio misil misil uyuyo.

Hem bende bunalmis olmuorum bu arada, bebegin oldugu kadar annenin de var degisiklige ihtiyaci.

bizde kızım 20 günlüklen alışveriş mekezine gittik.arabadan inmeden önce kızımı emzirdim..daha sonra uyudu.tabi ben çok gezemedim kociş gezdi ben daha çok oturdum.bi de 32 günlükken yine alışveriş merkezine gitiik.bu sefer bende gezdim.araba da hep emzirip öyle iniyorum.zaten alışveriş merkezinde çokta kalmıyoruz..en fazla 2 saat içinde dönüyoruz..ama bende şöyle uzun uzun gezmayi özledim tabi kızımla gezmeyi istiyorummm

bugun disciye gittik ardindan alisveris yaptik kizimla ilk kez :90: 21 gunluguz

ben 2010 mart annesiyim kızlar aynı şeyleri yaşadım sürekli emzirmek zorunda olmak bebeğin heran ağlama durumu rahat rahat gezememek etraftaki ay bu kadarcık çocukla dışarı çıkmış bakışları insanı tuhaf bi vicdan azabına sevkediyo beslemek altını temizlemek heran ağla krizine tutulma riskine karşın insan çıkmak istiyo işte bebişlere hiç bişeycik olmaz allahın izniyle önemli olan sizin kendinizi rahat hisetmeniz..

Son düzenleme:
ooo kizlar en cok ben cikmisim valla.Dogumdan sonraki ilk 10 gün falan 1 defa hastaneden eve gitmek icin ciktim.Sonra benim büyük oglani anaokulundan almak icin önce ben birkacgün sonrada bebisimle ciktim,o gün bugündür hergün cikiyoruz.Zaten doktora nerdeyse her hafta gittik.Hafta sonlarida buradaki yakinlarimizla bulusuyoruz.

Söylemeden edemiyecegim,burada Almanlar hergün disari cikartiyorlar bebekleri,masallah tas gibiler.Ben korkuyorum bazen burasi hep soguk .Insallah birsey olma

Bizde sadece doktora ve anneanne gittik..Ama ben sütüm çok olduğu zaman sağıyorum..dışarı çıkmam gerekirse annemler bebişe bakıyor sağdım sütlerden veriyorlar 2 saat kadar dışarda kalabiliyorum..benim kızım yarın tam 2 aylık...

ben de hanüz bebişimle dışarı çıkamadım.bir kere annemlere gittik,onun dışında hastane ve aşı için çıktık o kadar.evde çok bunalmış durumdayım ama alışveriş merkezine gittiğimde olabilecekleri hayal edince biraz daha oğlum büyüsün diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…