- Konu Sahibi belinay_85
-
kızlar ben 2 hafta önce gittiğimde 52,1 dim
28+4 bugün gittiğimde 52,6 geldim ama 450 gr bebek almış yani ben nerdeyse hiç almamışım
halbuki hamur işini fazla kaçırmıştımm :sm_confused: doktoruma dedim çok hamurişi yedim die iyi dedi şanslısın dedi çok güsel dedi kaydirigubbakcemile5 kıymetini bil dedi :jeyyar:
bende artık kasmıycam kendimi canımın istediği herşeyi yiyicem ama en önemlisi günde 2 bardak süt içmeye çalışıcam yoksa öldürecek bu ağrılar beni kafamçokkarıştı
kıskandımm:dilcikar: ben habire alıyorummm
32 haftadayım..7 kılo aldım..61 kılo oldum..
kızlar hepinize maşallah bende 2010 acak annesiyim tam 22 kg aldım (53 ile hamile kaldım 75 ile doğuma gittim)doğumda 8 kg gitti sonrasındada 4 kg daha hala 10 kg fazlam var dikkat edin sonra okadar kolay gitmiyo kilolar oğlum 9,5 aylık hala emziriyorum geceleri uykusuzuz haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum bi gr veremedim moralinizi bozmayayım belki benim bünyemle ilgilidir ama hep zayıf olduğum için canım sıkılyo
en önemlisi bebişilerin sağlıklı olaması ama dikkat etmektede fayda var hepinize kolay doğumlar diliyorum inş.meleklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
güzel dileklerin için cook teşekkürler.. benim en büyük korkum dogumdan sonra daha cok yeyip daha cok kilo almak:))
canım ben almadım ama veremiyorum da nedense
sende izmirdesin hangi dr gidiyorsun canım
ben simdilik 7 kilo filan aldım... bakalım doguma kadar ne olur:)) kahraman koldaya gidiyorum bu arada sizin kimdi?
bugün itibariyle 30. haftamızdayız 18 kilo aldım 62 ile hamile kaldım şuan 80 kiloyum bende hiç hoşlanmıyorum bu durumdan ama genetik bizde ablam tamı tamına 35 kilo almıştı şuan eski halinde ve şimdi 2. bebişine hamile ben kiloyu sorun etmiyorum tek bebeğim sağlıklı olsunda.
canım alınan kılolar verılır canını sıkma zaten..
bebegın ıyı olsun dedıgın gıbı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?