2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

Bende 25+1 de hamileliğim başından beri üç kilo aldım.Karnım ve popom çok büyüdü.Boyumda kısa .Hemen belli ettim kiloyu.Yarım kilo alsam yanaklarım şişer zaten benim.Bi kaç aya gıdığım falan bıgıl bıgıl olur.Çok yiyorum bu ara

aa zap zup bence senin kilon çok iyiya bende 8 yaklaşıyorumm
durdursun biri beni yaaa.

kızlar bende 45 kg ıle hamıle kaldım suan 5 bucuk aylık hamıleyım 50 kg ben oncekı gebelıgım de tam 25 kg almıstım 8 ayda yıne 43 kg dustum bakalım bu sefer ne olucak

bende 27+5 oldum ve daha 4 kilo aldım tabi bundan sonrası cok önemli heralde 8 kiloyla giderim doğuma...:lepi:

ohhh 8 kilo süper olur.. ben 30. haftada 6 kilo aldım 5 bitimine kadar 2 kilo almıştım.. inşallah hızlı gitmem...

inş canım fazla abur cubur yememeye özen göster öğünlerini atlama yeter. Zaten normal yediğinin %30 fazlasını yemen gerekiyor bebeğin yeterli beslenmesi için. Bende şeker de çıktı senin nasıl yapıldımı şeker yüklemesi...opuyorumnanaktan

hala +8le devam ediyorum ama almamam gerek ekmeğide kesmem gerek çok yiyorum tatlı ve türevlerini kestim iki haftadır almıyorum birde ekmegi kesebilsem ama olmuyoooooor olmuyoooor

selam canım. yapıldı bana şeker yüklemesi bişey cıkmadı.. cıksa ölürdüm nutellasız yasıyamıyorum:kedi: bide abur cubur olarak bi pringles yiyorum... ama ben kiloyu makarna börek ve patatesten aldım:)

selam canım. yapıldı bana şeker yüklemesi bişey cıkmadı.. cıksa ölürdüm nutellasız yasıyamıyorum:kedi: bide abur cubur olarak bi pringles yiyorum... ama ben kiloyu makarna börek ve patatesten aldım:)

a.sÇok sewindim şeker çıkmamasına yoksa nutellasız vay haline:) bende şeker çıktı artık tatlıdan uzak 3 ay yaşamak zorundayım akşamları çikolata krizine giriyorum kendimi meyvelere adadım artık.mafoldumben Ya bu bütün hamilelerdemi var bilmem ama hamur işi patates ve makarna çok yiyiyoruz...opuyorumnanaktan

kıslarrr 64,5 olmuşummm((((((((((bide dikkat etmesem nolcaktı bilmem....inşallh hıphızlı aldığım kiloyu hıphızlı veririm

25+4 ve toplam 11 kilo malesef naıl vericez bu kiloları bilmiyorum 5. ayda 4 kilo aldım bu ay 1 kilo almışım iyi ama 9 ay sonra kaç kilo kalıcak acaba???

sonunda 10 kilo limitimi doldurdum.55 ile başlamıştım 65 olmuşum.bakalım doğuma kadar kaç kilo daha alacağımdelikafadulden

ayyy ben bugün tartıldım tartılmaz olaydım:2: 2 hafta önce doktorda 64 kiloydum bugün 67 çıktım kendi tartımda ve genelde benim tartım doktorunkinden 1 kilo eksik tartıyor... olamaz 2 haftada 3-4 kilo almış olamam olmamalıyım... :2:

30 haftalığım 11 kilo almışım.dikkat etmeme rağmen.hamur işi abur cubur yemiyorum.nasıl aldım hayret ediyorum.ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım hepsini verdim.inşallah bundada veririm.

Toplamda 3 kilo almışım 20. haftamda 2 kilo verdim 27.haftamda 4 kilo almıştım şuan 28+6 dayım ve yine 1 kilo vermişim doktorum bebişimin durumunun iyi olduğunu söyledi Allah'a şükür anlayamadığım yememde iyi ama neden kilo veriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…