2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

şimdiye kadar 7 kilo almışım.doktorum her ay 1 kilo alabilirsin demişti umarım sınırı aşmameyvahedigeldismile

yaşasın bir haftada hiç kilo almamışım 8 kiloyla yola devam.zaten çok almıştım bundan sonra almam inşallah.bendede şeker çıkmıştı tatlıyı kestim hatta çaya şekeri az atardım şimdi atmamaya çalışıyorum.onun faydası oldu sanırım.şimdide Ekmeği kesmeye çalışıyorum inşallah fazla almam zaten kilolu başladım.

tam tamına 6 kilo almışım artık şekerli hiç bişey yok bakalım kilo nasıl devam edecek

bende 6 kılo aldım sımdıye dek..54 le basladım..60 oldum...

Aranızda en çok kilo alan benim sanırım 10 kilo aldım.Daha fazla almak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum...ohaoldumsmile

ben bu akşam tartıldım gerçi gün boyu yediklerim var ama olsun 1 kg almışım
herkesin niye kilo almıyorsun bebek zayıf olacak demesinden sıkıldım

walla 26+5 teyim werdiğim tüm kilolardan sonra 5 kg almıştım zayıflamışım geri bu zamana kadr toplamda 3 kg almışım

26+5 = 52,1 kg

48 le hamile kaldım 4 aya kadar 44 e düştüm
4-5 arası 4 kilo aldım
5. aydan sonra 2 hafta içinde 1,6 aldım
2 hafta sonra yani dün gittiğimde de 2,5 kilo almışımm ohaoldumsmile

biras hızlı alıyorumm sanırım bilmiyorumkismile ama sadece göbişim var :kedi:

30 hafta 6 kılo...
ama ıstahım bugun çok açıktı..ne geldıyse yedım..tabagı bıle yıyesım geldı..doymadım 2-3 .tabagı yedım..artık bende hızlı kılo almaya baslıycam..

26.hafta 12 kilo(((hatta 13....ağlıcammm ya....tostombik oldumm

aynıyız cnm valla ben önce şok oldum tartılınca şöle bir şok atlattım sonra kendime geldimm amann dedim napalım veririzzz kiloları:)))son üç ayı biraz kasıcam canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…