2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

37. hafta 16 kilo basküle çıkmak istemiyorum artık. bacaklarımve kalçalarım büyümedi göbeğin büyüdü. doğumdan sonra inşallah verebiliriz.

ben de aynen,iğrenç bi şekilde sadece üst tarafıma kilo alıyorum ve kendime sinir oluyorum.sadece göbek ve göğüs...alt tarafım zaten ince gelirdi gözüme,şimdi iyice abajur gibiyim bakalım doğumdan sonra nasıl olacak

sen sinir olmuşsun ama ben pek güldüm abajur benzetmene canım yaaa

benim maşallahım var kollar bacaklar kilo almadıgım yer kalmadı:)))

sen sinir olmuşsun ama ben pek güldüm abajur benzetmene canım yaaa

benim maşallahım var kollar bacaklar kilo almadıgım yer kalmadı:)))

gül canım gül,ben de tipimi komik buluyorum zatenya doğum yapınca tamam göbek kısmı gider de göğüs ne olacak,emzirme meselesi var...göğüslerim büyüktü zaten şimdi iyice şiştiler,düşünsene çırpı gibi bacaklar,daracık kalça ama maşallah montofon gibi göğüs...
seninki iyi işte orantılı kilo almışsın ne güzel

37+2 toplam 13,5 kilo aldim.son 3 haftada 5oogr almisim ama bebegim 800 gr almis. Bundan sonrada almam sanirim 1-2 gün icinde dogum yapacakmisim

36+4 olduk üç buçuk kilo aldım
iki buçuk kilosunu son üç haftada aldım
sürekli yatıyorum erken doğum tehlikesi yüzünden ve serum alıyordum
kızım 3 kilo
artık sancılarım daha da arttı yakında kızıma kavuşcam

49-50 gibi hamile kaldım şimdi 36+3 te 69 kiloyum 19-20 kilo aldım :)))ama şükür orantılıdr da bişey demiyor ne olcaz bilmem

Selam

Benim 3 Hamileligim

76 la hamile kaldim simdi 91 Kilodayim

Intelligender Test dieye bi sey carmis sizlerden yapan varmi ??????

Doktorum % 80 kiz dedi ama beni görenler herkes erkek seninki diyorlar,

Benim Esime dayanamadi sona dogru bu testi aldi ve erkek cikti yani koyu yesil sizlerden yapan varmi???

türkcem icin tektrar özür dilerim pek iyi degil ????

selamlar bebek 2011

55 ile hamile kaldım 1 hafta önce tartıldığımda 68i zorluyordum.hemen hemen 13 kilo aldım yani

Baslangic 65
12. Hafta 59
18. Hafta 62
22. Hafta 63
27. Hafta 65
33. Hafta 68
35. Hafta 69

bende 78 kg ıle hamılelıge başladım. şimdi 91kg'ım. bu hafta 4gunde 1 kg aldım, bu haftaya kadar son 10gundur almıyordum.. sanırım izne ayrılıp evde hateketsız olmak, bıde daha fazla yemek yemek kılo almama sebep oldu.üstelik bu hafta bebegım 50g almış...umarım artık kılo almamm.Bu arada suanda 37+6 dayım

ben cınsıyet testını bır dergıde gormustum...
2.aydan ıtıbaren cınsıyet soyluyor dıyordu.
ama ben yapmadm..zaten yenı gordum testı...
doktorlar soyluyor zaten 3-4 ayda...
ama aynılma payıda vardır..
senın % 100 dememıs doktorun..% 80 kız demıs...
en guzelı beklemen canım..kaç haftan var doguma...

dun doktorda tartıldım...
64 kılo olmusum...
54 le hamıle kaldım...
10 kılo almısım..

tammmmmmm 20 kiloooooo:))))))))))))))))))) 21 olmadan gelsin artık kızım sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…