2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

39+4 haftadayım 18 kg aldım nereye aldım o kadar kiloyu diyorum aynaya bakarak bebekte iriymiş gerçi ama etim sıkı galiba ,doğum yapan arkadaşlar doğumda kaç kilo gidiyor çok merak ediyorum ?

39+4 haftadayım 18 kg aldım nereye aldım o kadar kiloyu diyorum aynaya bakarak bebekte iriymiş gerçi ama etim sıkı galiba ,doğum yapan arkadaşlar doğumda kaç kilo gidiyor çok merak ediyorum ?

ben toplamda 12 kilo ile gittim doğuma ... eve geldiğimde sadace 2,5 kilo gitmişti ki bebişim 3.160 gr dogdu nasıl oldu anlamadım ben hep 5-6 kilo gidicek diye duymuştum bende olmadı öyle belki sezeryan diye bilmiyorum.. ama şimdi 1 hafta oldu doguralı 6 kilo gitmiş... kaldı bana 6 kilo

bende 74.3 ile hamile kaldim 1 aydir hala 81 kiloyum 6 kilo 700 gram aldim bebek simdi 38+3 3600 gr bakalim bizdede kac kilo gider kac kilo kalir

toplamda 7 kg almışım cuma günü doğum ocak allahın izniyle dua etyom çoğu doğumda gider inş

Son düzenleme:
37.haftada 8kilo aldım 2haftam kaldı bakalım kaç kilo ile gideceğim doğuma.ilkinde 27kilo almıştım gerçi hepsini verdim sonra ama bu daha iyi gidiyor.

uff çok az gitmişya bendede öyle olursa yandımm
şuan 15 kilo almışım ama nerde bu kilolar ya.
nasıl aldımm ya.
ben eski ben değilimmmm :):)):

koskoca topikte bendeb daha fazla kilo alana rastlamadım be kendime ne yapmışım böyleee ya şimdi daha iyi anlıyourm 30 kiloyu geçtim ben 50 ile gebe kaldım 82 kiloyum

uff çok az gitmişya bendede öyle olursa yandımm
şuan 15 kilo almışım ama nerde bu kilolar ya.
nasıl aldımm ya.
ben eski ben değilimmmm :):)):

canım hiç takma kafanaa benim dogumda bişey gitmedi ama dogumdan sonra jet hızıyla gitti:)) bugun kızım 10 günlük ben tam 10 kilo vermişim.. kaldı geriye birkaç kilo ve sarkık bir göbek

canım hiç takma kafanaa benim dogumda bişey gitmedi ama dogumdan sonra jet hızıyla gitti:)) bugun kızım 10 günlük ben tam 10 kilo vermişim.. kaldı geriye birkaç kilo ve sarkık bir göbek

inş. sıbush dedğin gibi olur.
buğün öğrendim 4 gün sonra inş.doğum yapacagım
inş. bu 4 gündede kilo almazsa.
iyi olacak.

Bence heyecandan alamazsın kilo canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu doğumun kolay olur inşallah .Bence almaktan korkma güçlü güçlü yeki doğumda güçlü ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…