2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

ben 59la hamile kaldım 75 ile doğum yaptım doğumdan 3 gün sonra tartıldımm 63 kiloya düşmüşümm

hayırlısı olsun canım saglıkla alırsın inşallah bebişini kucağına.. 3-5 kilonun hiiiç önemi yok:)

tabi 3-5 kilonun önemi yok önemli olan oğlumun sağlıklı olması.
ama doğum yapan bayanların topiğini okuyunca
kilo veremeyince annecikler etkileniyor.
hayırlısı bakım.

58 kiloyla hamile kaldım 77 kiloyum ve daha var inşallah hepimiz hemen kurtulabiliriz bu kilolardan ...

Baslangic 65
12. Hafta 59
18. Hafta 62
22. Hafta 63
27. Hafta 65
33. Hafta 68
35. Hafta 69
37. Hafta 70
39. Hafta 72 :44:

Bırakın kg almayı hamileliğim boyunca 4 kg verdim son 2 haftada sadece o verdiğim 4 kg aldım eve geldiğimde hamileliğe başladığım kg an daha zayıftım.9 ay boyunca aralksız istifra ettim buna rağmen 4kg 200 gr bebeğim dünyaya geldi.Boşuna bebeği besliycem diye yeme düzeninizde fazla değişiklik yapmayın 17 gün önce doğum yapmış taze anneden taze tavsiyeler...Bu arada konuyla alakalı değil ama burada doğum yapacak anne adaylarına önemli bir tavsiye bebeğiniz doğunca emzirmeden iki nar tanesinin suyunu verin gaz problemi yaşamayın eve gelince bir iki damla suyla birlikte limon suyuda verin Allahın izniyle sarılıktan koruyun bebeğinizi.denedim ondan biliyorum...

sakın yapmayın doktorumuza sordum evet böyle bir rivayet var ama ne yazık ki yenidoğan bebeğe verilen normal insanın bile midesini yakan o zıkkım gibi nar suyu ilerki yaşamında reflü sahibi olmasından başka bir halta yaramıyor! varsın 2-3 ay gaz problemi olsun lütfen yapmayın şu hatayı!!!!

hadi yaaa.. saol cnm söledigin için ben de düşünüodumm..ama kararsızdım.. ii ldu öğrendigim..

toplamda 7 kiloyla doğuma girdim. doğumdan sonra 1 hafta sonunda 6 kilosunu verdim kaldı 1 kilo :)

Baslangic 65
12. Hafta 59
18. Hafta 62
22. Hafta 63
27. Hafta 65
33. Hafta 68
35. Hafta 69
37. Hafta 70
39. Hafta 72

doguma 75 ile girdim dogumdan 10 gun sonra 65 baslangic kiloma geri dondummmm

65 ile başladım 81 ile doğuma girdim şimdi 69 um ama burda kaldım ne zamna gider bu kilolar:84::84::84::84:

toplam 14 kilo aldım,doğumdan 10 gün sonra hepsini verdim
isteyerek olmadı,özel bi çaba falan uygulamadım,hatta o kadar vermeyi istemiyordum bile ama bi baktım gitmiş hepsişu an gayet memnunum kilomdan,eski kıyafetlerimin hepsini giyebiliyorum,sütyenlerim hariç.göğüslerim kafam kadar oldu çünkü sinirden çıldırabilirim.

CANIM ŞÜKRET BANADA DUA ET hemencecik gitsin seninkisi gibi..şişiyorum gün geçtikçe.ağlıcam artık(5:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…