2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

Bende 8+4 haftamdayım 59 buçuk kilo ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum 500 gr almışım toplamda şuanda iyi gidiyorum bakalım sonuna kadar ne olacak.

Son düzenleme:
Yaklasik 3 hafta once 65 tim cuma gunu doktorda 62 ciktim, hicbisey yiyp icemiyorum daha kotuye gitmez umarim :gitme:

13+2 günlüğüm ama bendede değişiklik yok 55 kg ile başladım hala aynıyım.gerçi öyle aman aman birşey yiyemiyorum.:bbo::1no2:

14 haftayı devirdik... 1 kilo almışım:) 59 dum 60 oldum.. 15 kiloya kadar izin verdim kendime:)

masallah hanimlar iyi gidiyorsunuz.Bende 62 ile basladim simdi 60,5 kiloyum.Bakalim ilerleyen zaman ne gösterecek.Ben ilk dogumumda aldigim kilolari cok cabuk vermistim.Umarim bu sefer cok almam vermesi oldukca yorucu oluyor

şu ana kadar sadece 1 kilo aldım,doktorumdan da aferini kaptım kaydirigubbakcemile3

çok moralım bozuldu yazılanları okuyunca ,ben 78 kg ile hamile kaldım şımdılık almadım cok dıkkat edıyorm fakat illakı alacam.siz hic degılse normal kılolardasınız.. ne yapsam acaba bı dıytısyenden yardım mı alsam arkadaşlar??

ben çok kiloyla başlamadım ama çok kilo almaktan korkuyorum vücudum çok müsait almaya.. bende doktoruma sordum bi diyetisyenden yardım alsam hani kilo kontrolü için diye.. sakın haaaaaaaaaa dedi... boğazından hiç birşeyi kesmeden az ve sık ye, hamurişini abartma bol su iç iş tamamdır.. :) hem sonrasında toptan veririz kiloları:)

canım hiç moralini bozma
bak bende 50 kiloyum ama en az bi 10-15 kilo alıcam,
zayıf olduğum için az kilo alma gibi bi durumum yok
ama sen doğuma kadar az bi kiloyla geçirebilirsin
diyetisyenden yardım alabilirsin tabiki
sana fazla kilo aldırmayacak ama bebeğe faydalı şeyler önerebilir
benim kuzen hamileli boyunca sağlıklı bi şekilde zayıfladı

mrb..
aranıza yeni katıldımm:))
bende ocağın ilk günlerinde bekliorum bebeğimi.
şuan 14.haftanın içindeyiz:))

kilo konusunda rekor bnde heralde:hamile olduumu öğrendikten sonra sigarayı bıraktım ve şuan 3kilo 200 gram almışlığım var(
ama normaldede zayıf olduum için göze batmıo,ama ben rahatsızım:)
ilk bebeğimdede aynı şekilde sigarayı bırakmıştım ve 26 kilo almıştım.
ama tuzluda çok yiyordum,çoğu kilo deilmiş:)))
doğumda 10 kilo verdim,geri kalan 16 kiloda ilk 2 ayda gitti:))
doğumdan sonra(sezeryan olmuştum)korse taktım vede bir ay sonra günde 15le başlayıp,günde 75e kadar mekik çekmeye başladım..karın bölgemde sertleşmişti:))
aynı şeyleri ikinci bebeğimden sonrada yapmayı düşünüorum.
çabuk verebileceğimi biliorum ama aslında ilk üç ayda sadece bir kilo alınmalıymış:!!!!!!!!!!!!(uygulayabilene))))))
sevgiler.........

selam bayanlar bende aranıza yeni katıldım kısmetse ocağın sonlarına doğru olacak doğumum diye bekliyoruz. 3,5 aylık hamileyim 57 ile hamile kaldım şu anda 60kg 400 gr:))3,5 kg almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…