2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

ben de 5. aya girdim, şimdiye kadar 3 kilo aldım kızlar.şimdilik iyi gidiyorum bakalım , umarım sonuna kadar böyle gider.

ben dün sağlık ocağına gittim.ilk hamile kaldıımda oranın tartısı bir kilo eksik tartmış 53 kaydetmişler,dün gidince 58 geldim..hemşirede çok hızlı gidiosun dedi.ekmeği makarna pilav yağlı kızartmanın her türü tamammen kes dedi,azalt dese neyse..
offf napcam ben yaaa
içimde kurt var gbi acıkıveriorum hemen yaa (

slm kızlar ben hala hamile kaldığım kilonun altındayım dr artık kilomu yakalamam gerektiğini söyledi
geçen haftaya kadar hala çıkarıyordum
artık yiyebiliyorum
bundan sonra kilo alırım sanırım
eski kıyafetlerimi giyiyorum hamile olduğum anlaşılmıyo zaten

geçmiş olsun canım yaa
işte senn gbi istisnalarda var aramızda:))
inşallah almaya başlarsın artık,ilk üç ay kilo alamamak sorun deilmiş ama sonra vermek hatta alamamak bile ciddi bi durummuş.sen doğumdan sonrada çabucak verrsin o halde:)))maaşallah sana

merhaba kızlar 13.haftam bitmek üzere ve daha hiç kilo almadım:lepi:
benim gibi ilk hamileliğinde 26 kilo alan biri için bu bir mucize hamiliklerim arasındaki tek fark şuan canımın tatlı çekmiyor olması kızıma hamileyken tatlının dibine düşmüştümkaydirigubbakcemile3

mrb canım..aa çok şaşıdım sendemi 26 kilo almıştın ilkte.ve inanamıorum şimdi almamışsın hiç..ben oğlumdada tatlıyı sevmedim şimdide sevmiorum ama tatlıdan başka herşey yiyorum(maşallah sana yaaa
evde otur otur akşamak kadar yemesende yediğini yakamıosun a böle bn gbi olunuo sonra(CADIARZU

59 la hamile kaldım şu anda 61 kg olmuşum eyvahedigeldismile ama doktorum iyi dedi .

çok teşekkür ederim canım ama senden hiçbir farkım yok ne bulursam yiyorum hatta kızımın kalan tabaklarını bile ve ev hanımıyım tümgün evdeyim sıcaklardan dışarıda çıkamıyorum ilk hamileliğimde kafayı tatlıyla bozmuştum şimdi canım istemiyor iyikide istemiyor tatlı yesem şimdiye kesin 3kiloyu alırdımeyvahedigeldismile

50 kiloyla hamile kaldım bazen 51 bazen 50 çıkıyorum
anlamadım aldım mı almadım mı :bbo:

50 kiloyla hamile kaldım bazen 51 bazen 50 çıkıyorum
anlamadım aldım mı almadım mı :bbo:

1 kilo almış bile olsan almamış varsayabiliriz
ben 4 kilo aldım ama hamile kalmadan hemen önceki ay tiroit haplarına başlayın 1 ayda dikkat etmeme rağmen 3 kilo vermiştim ertesi ayda hamile kaldım zaten bu sırada verdiklerim geri geldi ne olacak sonu bilemiyorum klava:klava:mafoldumben

cnm kaç kiloydun ki?

ben 48 le haile kaldım 50 doktora gittik ilk kontrolde 47 dim 1 hafta sonra 50 oldum akannehir hayatımda ilk defa 50 yi gördüm kaydirigubbakcemile3
tabi sonra bulantılarım başladı ve 1 hafta sonra gittiğimizde yine 47 ye inmiştim biras sorunlu geçtiği için herhafta gidiyouk ve her gittiğimde 1 kilo vermiş oluodum en son 44 ü gördüm ve şimdi; yaşasınn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 45 oldum almaya başladımm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Allah a şükür oğluşumun gr mları iyi gamyoncuiremsu çok benciliz ihtiyacımız olan herşeyi annemizden alıyorus :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…