2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

şu zamana kadar 1 kilo aldım:) sonra ne olur bilemiyorum dikkat ediyorum ama belli olmaz yinede :)

son sayfaları okudum biraz kilo aldık diye hiç üzülmeyin kızlar bebekler doğduğunda hızla vereceksiniz emin olun o yüzden şimdi hamileliğin keyfini çıkarın.güzel güzel şişsin göbüşleriniz.

67 ile kalmıştım 2. ay 68 oldum 3. ay 67 ye düştüm şu an 16+6 yım 66 ya düşmüşüm bundan sonra çıkmaya başlıcam sanırım bende..

canım niye kilo veriyorsun acaba
bulantıların bitmedimi hala.

ben 1 kilo almışım
şimdilik iyi bakalım.

benim çok bulantım olmadı canım hemen herşeyide yiyodum ama sıcaklar beni çok etkiledi alışkın değilim buranın sıcaklarına meyve ve suyla besleniyorum ve aşırı terliyorum gecede uyuyamıyorum zaten sanırım kilo kaybım o yüzden oldu

ben de 52 kilo idim şimdi 54 kiloyum ama eskiden yediklerime dikkat ederdim şimdi düzenli yiyorum sanırım ondan kilo aldım ve hepside göbek şeklinde duruyo :sinifsinif:

:gitme: en hızlı alan benim 5 kilo aldım ne yapacam ya :gitme:

korkma canımmeraketme hiç verirsin hiç dert etme.vitamin hapı başladınmı??bana onun faydası çok olmuştu.iştahımı frenlemişti:))
buna rağmen 26 kilo almıştım ben,doğumdan sonra üçüncü ayımda hamile kalmadan öncekinden bile zayıflamıştım:))
tuza dikkat edin derim,ben gbi tuz manyağıysanız bnm gbi 26lara vurabilirsiniz,bişiy deil allah korusun bebeciklere bişiy olmasın,tuz tehlikeli..

14 haftalık hamileim,3,5 kilo aldım,en bol kotumu giyiyordum bir aydır,artık oda sıkmaya başladı daha şimdiden:))
kilo vermeye verilioda hantallaşıo insan ondan korkuorum yine çok alırsam die yaa:)

canım elevit verdi ama çok düzenli almıyorum iştahımı azaltırmı gerçekten bilgin var mı?

canım elevit verdi ama çok düzenli almıyorum iştahımı azaltırmı gerçekten bilgin var mı?

canım valla ilk aylarımdaydım,doktora her gidişimde +4 kaydediodu düşün..bende söledim hocam çok aşırı alıorum ne yapiim dedim o da işte o gidişimde elevit yazdı,
oymuş valla son iki ayıma kadar düzenli ve normal aldım,son iki aydada hem bebek aldıı için hemde ben çok tuzlu yiyorum o yüzden çook şişmiştim.elevitin bana faydası oldu,iştahımı frenledi valla.ben şimdide aksatmadan alıorum,ilk haftalardaki gbi deilim çok şükür yine:)düzenli kullan kendini gözet bakalım sendeede aynı etkiyi yapacakmı?şakkıdı

arkadaşlar gördüğüm kadarıyla ben rekora gidiyorum ve durduramıyorum bu durumu 17. haftalık olduk ve 8 kilo aldım ne yapacağım bilmem mahvoldum bennn....

Ben hamileliğimin öncesindede sonrasında da pilates yapıyordum.İlk ay çok iştahlıydım.1.5 kilo aldım ikinci üçüncü ay iştahım azaldı.Halsiz falan kalınca kusmalarım artınca 2. ay bıraktım pilatesi.Mide bulantılarım anca geçti iştahım yeni yeni geldi ama ilk kiloma düştüm tekrar herhalde eşim çok zayıfladığımı söylüyor.

klava:
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla ben rekora gidiyorum ve durduramıyorum bu durumu 17. haftalık olduk ve 8 kilo aldım ne yapacağım bilmem mahvoldum bennn....

canım kaç kilo ile başladın.ben 65 kilo ile başladım 70 kilo oldum 90 nı bulamsam iyi bilmiyorumkismile

KIZLAAAAR
özelliklede PATRUŞKA 24arkadaşım:
evet çok kilo almak iyi değil,en başta hantallaşıo insan ama korkmayın be yaa
ben ilk bebeğimde 26 kilo almıştım,ama hepsi uçup gitti sonra
doğumda zaten 10kilosu gitmişti
geriside oğlum 3aylık olana kadar gitti
korkmayın meraketmeyin ama tabi dikkat edebilirseniz daha iyi olur hantallaşmak zor oluo,hamişliğin bile tadını çıkaramıosun bi süre sonra
bnde 16 haftalık hamişim3,5 - 4 kilo aldım
göbüşümle kalçalarım,bel çevrem aldı (sölemesi ayıp:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…