- Konu Sahibi belinay_85
-
daha kıo almadım ınşallah uzun bı sure daha almam
67 ile kalmıştım 2. ay 68 oldum 3. ay 67 ye düştüm şu an 16+6 yım 66 ya düşmüşüm bundan sonra çıkmaya başlıcam sanırım bende..
canım niye kilo veriyorsun acaba
bulantıların bitmedimi hala.
ben 1 kilo almışım
şimdilik iyi bakalım.
:gitme: en hızlı alan benim 5 kilo aldım ne yapacam ya :gitme:
korkma canımmeraketme hiç verirsin hiç dert etme.vitamin hapı başladınmı??bana onun faydası çok olmuştu.iştahımı frenlemişti:))
buna rağmen 26 kilo almıştım ben,doğumdan sonra üçüncü ayımda hamile kalmadan öncekinden bile zayıflamıştım:))
tuza dikkat edin derim,ben gbi tuz manyağıysanız bnm gbi 26lara vurabilirsiniz,bişiy deil allah korusun bebeciklere bişiy olmasın,tuz tehlikeli..
14 haftalık hamileim,3,5 kilo aldım,en bol kotumu giyiyordum bir aydır,artık oda sıkmaya başladı daha şimdiden:))
kilo vermeye verilioda hantallaşıo insan ondan korkuorum yine çok alırsam die yaa:)
canım elevit verdi ama çok düzenli almıyorum iştahımı azaltırmı gerçekten bilgin var mı?
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla ben rekora gidiyorum ve durduramıyorum bu durumu 17. haftalık olduk ve 8 kilo aldım ne yapacağım bilmem mahvoldum bennn....
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla ben rekora gidiyorum ve durduramıyorum bu durumu 17. haftalık olduk ve 8 kilo aldım ne yapacağım bilmem mahvoldum bennn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?