- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #20.141
slm kızlarrr saat 12 de kalktım sandım ama saatler çekildi 1 saat fazla uyuduk ama 11 de kalkmışım sempatiksalakcinni
neyse şimdi bişiiler yedim. hemen geldim buraya delikafadulden
kardeşimgil gece gittiler eşmde araba pazarına gitti bende ewde takılıom işte -tatlicadiarzu-
hasta olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsunnn :Saruboceq:
cici alan arkadaşlar iyigünlerde giydirin bayanssulusmile kullanınn
bakıyorum da çantalar hazırlanmaya başlanmışş hihoyyyt bana kalsa hemen hazırlamak istiyorum ağrılar oldukça korkuyorum eyvahedigeldismile inş bebişlerimis zamanında gelir :CüvCüv:
beni merak edip geçmiş olsun diyen arkadaşlara da çok teşekkür ederimm
:asigim: opuyorumnanaktan
sanırım bu kasılmalar ağrılar normall kafamçokkarıştı
yürüyüşüm bilem değişti delikafadulden ya sanırım ben zayıf olduğum için göbişim ağırlık yapınca ondan da kaynaklanıo u ağrılar ve topallamalar
bende kalsiyum ilacını içemiyorum :1no2: miğdemi bulandırıo ama bundan sonra içmeye çalışıcammm guclubacismile
neyse şimdi bişiiler yedim. hemen geldim buraya delikafadulden
kardeşimgil gece gittiler eşmde araba pazarına gitti bende ewde takılıom işte -tatlicadiarzu-
hasta olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsunnn :Saruboceq:
cici alan arkadaşlar iyigünlerde giydirin bayanssulusmile kullanınn
bakıyorum da çantalar hazırlanmaya başlanmışş hihoyyyt bana kalsa hemen hazırlamak istiyorum ağrılar oldukça korkuyorum eyvahedigeldismile inş bebişlerimis zamanında gelir :CüvCüv:
beni merak edip geçmiş olsun diyen arkadaşlara da çok teşekkür ederimm

sanırım bu kasılmalar ağrılar normall kafamçokkarıştı
yürüyüşüm bilem değişti delikafadulden ya sanırım ben zayıf olduğum için göbişim ağırlık yapınca ondan da kaynaklanıo u ağrılar ve topallamalar
bende kalsiyum ilacını içemiyorum :1no2: miğdemi bulandırıo ama bundan sonra içmeye çalışıcammm guclubacismile