• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah sorunsuz tamamlarız hepimiz hamileliğimizi.ciğer geliştirici iğneyi ben vurundum haftada bir gün sabah 2 doz akşam 2 doz şeklinde toplam 3 hafta vurundum.bu sadece bir tedbir iğneyi vermesi demek illa erken doğum olacağı anlamına gelmiyor.vaktinde ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz:70:

cancer ve gelincik ikinizede geçmiş olsun umarım artık daha iyi olup bu hamileliğinizi sorunsuz atlatırsınız..allah daha kötüsünden korusun.. bebişleriniz iyi olsunda....:)):54:

bize yeni geldik hastaneden prensesimiz gayet iyi maşallah
suyumuzda normalmiş
1707 gram olmuş kızımız doğum için şuanda normal doğum dedi her şeyin yolunda dedi çok şükür
haftaya perşembe tekrar gidip rapor alacağım

Mügecim çok sevindim sizin içinde maşallah kızına :nazar:

kızlar bende yemeklerımı pastamı yaptım esımı beklıyorum dogum gunu ya bugun:21:köstebek pasta yaptım bakalım nasıloldu gorucess

ooooo :81: maşşallah kıs hazırlanmışsın bile :12: size iyi eğlenceler canım Allah mutluluğunuzu daim etsinn :nazar: :nazar: :nazar:

iyi akşamlar hanımlarrr

slm canımm hoşgeldinn :80:

suyumuzda normalmiş
1707 gram olmuş kızımız doğum için şuanda normal doğum dedi her şeyin yolunda dedi çok şükür

oy oy oyyy maşşallah prensese :81: çok sevindim canımm sizin adınısa bakalım benim paşam ne kadar oldu haftaya öğrenicem bende... :75:

suyumuzda normalmiş

massallah canım gözun aydınn tatlı bebısın buyumuss

selam kızlarrr bizde bugün doktordan geldikk:)kızım yumuk yumuk yine maşallah.1848 gr olmuşşş maşallah kızıma.şekerimde çok güzel seyredio Allaha şükür.hastaneden çıkıp bir alışveriş yaptık bir alışveriş yaptık bi görseniz.ananesinin üstüne geçiricez kızımı:)hemen hemen herşeyini o aldı saolsun.bizim annelerimiz başka oluo zaten!:)

suyumuzda normalmiş

denizcim herşeyin ii olmasına sewindim maşallah güsel kızınada:nazar: ayy bende 10 gün sonra gitcem dr bakalım bizim iiçin ne dicek dr doğum için yani ben normal istiyorm umarm olur yaaa

suyumuzda normalmiş

Canm maşallah prensese... Herşey yolundaymış ne güzel.. Allah sonun akadar böyle yapsın inş...

Kızlaar,

Biz geldik ve çook mutluyuz:nazar:

Kızımın kistleri iyileşmiş :) Çok şükür hiçbir problem yok :))

Çook mutluyuz :)

Darısı tüm annelerin başına ....

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Mügecimm çooooooooook sevindim.. Çok şükür bk sonuçlar iyi artık..Rahat bi hamilelik geçir inş artık... Bebişinde sen de huzur içinde mutlu sonu bekleyiinnn :24:

ben hamileliğin başında burda duyulmuş 2 farklı dra gidiyodum sonra baktım ikisi aynı anda olmuyo kim ne demişti karıştırıyorum.
sonra birisini seçip ona devam ettim o dra kardeşim de gitmişti onun da ikizleri oldu 3hafta erken olmalarına rağmen de hiç küvezde falan kalmadılar.
ben en son dra gidişimde bebeklerin iriliğinden şüphelenip 100mg şeker testi yapmıştı ve eğer şeker çıkarsa yüksek riskli gebelik gurubuna girersin demişti ve hamileleiğe bağlı şeker de çıktı malesef şu an diyet artı insülin kullanıyorum.bir de günde 4ilaca rağmen karaciğerimin bazı değerleri olması gerekenden 4-5 kat fazla.
sanırım bunların hepsini düşünerek son anda bi risk oluşursa sorumluluk almayıp fakülteye sevk edecek
ben de haftaya gideyim bakalım fakülte ne diyecek diyorum

vuslatcım senınle satımız aynı benımde ıkız gebelik bendede hafıf seker cıktı ama dıyetle normale dondu insüline gerek kalmadı..senın dogum ıcın doktorun ne tarıh verdi.ve sezeryan normal bellimi.

selam kızlarrr bizde bugün doktordan geldikk:)kızım yumuk yumuk yine maşallah.1848 gr olmuşşş maşallah kızıma.şekerimde çok güzel seyredio Allaha şükür.hastaneden çıkıp bir alışveriş yaptık bir alışveriş yaptık bi görseniz.ananesinin üstüne geçiricez kızımı:)hemen hemen herşeyini o aldı saolsun.bizim annelerimiz başka oluo zaten!:)

maşşallah canım bebişine :nazar: :nazar: :nazar: :81:
oh cicilerde alınmışş :16: iyigünlerde kullansın bebişinn :21:
ewet yaa ne varsa annelerimisde varr :31:

dİlek çok geçmiş olsun dikkat et kendine

tesekkur ederım canım ..

Çok geçmiş olsun Dilek ağrıların bu aylarda artması normalmiş sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla
haklısın..artık sona yklasıyoruz...

olsun canım yavaş yavaş oturduğun yerden ütülersin yorma kendini fazla
komşularım bana da çantanı hemen hazırla diolar ama bana daha zamanı var gibi gelio hazırlamadım daha annemler de acele etme bayramdan sonra hazırlarıs diolar
bende önceleri çok tiksinirdim sütten hele sıcakkene ıyyyy nefret ederdim soğuk içmeye çalışırdım
şimdide biraz kahve ve bol ballı olarak içiyorum tabi ılık olacak
[/FONT

[[/COLOR][/I][/B]
]ben bugece utu yapamıycacagım kuşum..çok yorulmusum..hastanedn gec dnduk..

amannn dikkat et kendine inş bebiş vaktinde gelir evde boş kaldıkça bolca yat dinlen
4yaşında bile olsa abinin de zorlukları oluyo mutlaka
benim kızım da seninkinin yaşlarında ya anlayabiliyorum seni
bizimki 8-5 okula gidiyor.
okula gitmese dayanamazmışım bunu anlıyorum şu an evdeyim çalışmamama rağmen sabrım bazen çok tükeniyo ve çocuğa kızıyorum sonra da üzülüyorum ona haksızlık ettiğim için.bir de okulu çok seviyor ve orda gerçekten doyası oynuyo evde müsade etmekte zorlandığımız şeyleri orda rahatlıkla yapıyo onu mutlu görünce ben de mutlu oluyorum
canım..evet..ınankı ısteklerıne yetısmeye calıyorum..benım oglan yarım gun gıdıyor..sabah 8..oğlen 12 de alıyorum..ıdare edıyoruz çok sukur...

kızlar serra ve yüsra isimleri nasıl sizce
yüsra söylemesi çok mu zor olur?
çok guzell.ben begendımm

geçmiş olsun cnm havalar soğudu herkes hastalıktan kırılıyor aman dikkat et.kramplar için genelde magnezyum veriyor doktorlar halsizlik içinde kalsiyum :34:
vermedı magneyhum canım...soluna yat..bobreklerde svı kaıyor ..ondan agrın oluyor ded..

kızlar bende yemeklerımı pastamı yaptım esımı beklıyorum dogum gunu ya bugun:21:köstebek pasta yaptım bakalım nasıloldu gorucess

suyumuzda normalmiş

maşallah denızcım kızına..

oh maşallah..tombişine..
anne annesı cıcılermi aldı..gule gule kullan..

bende doktordaydım..soluna yat dedı doktor..agrılar geçer dedı..
bebek 1.870 olmus.. 42 cm..:nazar:
nst yede bagladı..hersey normal..
donuste kıpaya ugradık..lansınohs krem aldım..ındırımdeydı 56 gr.27 lıraydı..bırde lansınoh gogus pedı adım..oda 4 küsürdü..24 tane var ıcınde..
gogus kremı bana çok lazımdı..emırde 2 ay gecmedı gogustekı yaralarım..ne krem kullandysam olmadı..bu kremı herkes tavsıye ettı..ınşallh ıse yarar..

Son düzenleme:
bende doktordaydım..soluna yat dedı doktor..agrılar geçer dedı..
bebek 1.870 olmus.. 42 cm..:nazar:
nst yede bagladı..hersey normal..
donuste kıpaya ugradık..lansınohs krem aldım..ındırımdeydı 56 gr.27 lıraydı..bırde lansınoh gogus pedı adım..oda 4 küsürdü..24 tane var ıcınde..
gogus kremı bana çok lazımdı..emırde 2 ay gecmedı gogustekı yaralarım..ne krem kullandysam olmadı..bu kremı herkes tavsıye ettı..ınşallh ıse yarar..

canım maşallah bebişinee.. banada soluna yat hem sen hem bebek daha rahat edersiniz demişti doktor.. birde nst ye neden bagladı?? normal bi süreçmi yoksa kasılmaların filanmı vardı?? benimde pazartesi doktor randevum var ondan soruyorum...

canım maşallah bebişinee.. banada soluna yat hem sen hem bebek daha rahat edersiniz demişti doktor.. birde nst ye neden bagladı?? normal bi süreçmi yoksa kasılmaların filanmı vardı?? benimde pazartesi doktor randevum var ondan soruyorum...
agrım oluyor deyınce bagladı sanırım nst ye..
son 1 ay kala her hafta baglıyacak canım zaten kontrol ıçın..

Back
X