- Konu Sahibi teknekazintisii
- #22.381
shirlm doktor konusunun cozulmus olmasına cok sevındım ahmet bey ıyıdır sakın bır doktor.merak wtme bende sendede seker falan cıkmas ılk yuklemen nasıldı sorun yoktu dımı.ayrıca senın bebıste benımkı gıbı tospaga olmus ahmet beyın bebeklerı kocaman dogcak desene masallahhh
canım evet gayet memnun kaldım.sanada çok teşekkür ederim.ilgili ve çok sakin biri.hatta eşime keşke en başından beri ahmet beye gitseydim dedim.ama kısmet işte.ilk yüklememde şeker teşhisi konamaz ama dikkat et demişlerdi.bende ondan beri şekeri kesmiştim zaten.bakalım yarın sabah gidip yaptırcam şeker testimi.inşallah güzel haber alırım bende.sonuç ne kadar zamanda çıkıyo,bide yemek yedikten 2 saat sonra baktır dedi ahmet bey sendemi öle yaptırdın .tabii önce açken kan vercem ondan sonra.
slm kızlarr ya bu kasılmalar hepinizdemi var ya bende hiç olmadı şimdiye kadar
benimde hiç kasılmam falan olmadı cnm.nasıl bişiy benmi anlamıyorum diye bende düşünüyorum hep.
adilemir,mügecan teşekkür ederiz teyzeleri.bide sağlıklı haberini allım dahada mutlu olcaz şişko patates için :))
uyku sorunu bendede var kızlar heryerim ağrıyo sızlıyo.gecede 5 kez tuvalete kalkıyorum.yatakta biyerden biyere dönmek tam bi kabus zaten.o anda doğurcam zannediyorum.okadar canım acıyoki.allahım hepimize kolaylıknversin
dün bebek şekerlerine falan bakmak için biraz çarşıya çıktım kızlar.ama yorgunluktan hala kendime gelemedim.heryerim resmen sızlıyo.geçmişi okuyamadım.herkez iyidir umarım.şükürki siparişlerimizi verdik ve haftaya teslim alcaz.sepetimizi ve altın yastığımızıda hallettik.ve bursalı arkadaşlar sipariş verdiğim yerde fiyatlar çok uygun geldi bana.eğer bakan varsa cumhuriyet cd.koza davetiye.daha önce gezmiştim 2lira-1 75 lira falandı fiyatlar dahada yukarı çıkıyodu hatta.ama ben 1 50 ye verdim siparişi.