• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa 😍 bende tam tersi oldum
Turşuya bayılırdım görünce midem bulanıyor
Tatlı çikolata çok sevmezdim daha çok onlar aklıma geliyor
Önceden acı ekşi hastasıydım birazcık tersi oldum 😊 bide hamur işleri daha cok yiyesim geliyor sanırım bulantılardan dolayı.Salçalı yemekleri cok içim almaz oldu.bazen merak ediyorum bazen hiç aklıma gelmiyor 😊 10 hafta olacak yarın
Çok erken henüz kilo degişimim olmadı ama göğüslerim cok büyüyor benimde 🥲
Bizim sizinle belirtiler çok benzer, hadi bakalım 🙈

Evet ben kullanmıştım. Malesef bazen böyle şeylerr mecbur kalıyoruz

Ben de maalesef ki direndim ama bugün ayaklanamayacağımı hissedince başladım, Allah’a emanet artık, umarım herhangi bir problem yaşamam ve bi an önce toparlanırım, siz de herhangi bir sorun olusturmus muydu? 🥹

Çalışıyormasiniz kişisel fikrim çocuklarınızın sizin yanınızda kalmaktansa babaları ile kalmaları daha iyi bence hem siz şimdiki esinize karşı yük almamış olursunuz ne olursa olsun babaları ile kalmaları daha iyi,ama işte hasret evlat sevgisi değil mi,okullarına gidin görün çok sevdiginizi caresizliginizi söyleyin sizi anlayacaklardir ,herkes mutluluğu hak eder ,mutluluğunuz.daim olsun
Şu anda çalışmıyorum ama çok kez gittim. Okullarında müdürleri bile artık çocukların beni görmek istemediğini söylüyorlar. Ben yine de çağırmalarını rica ettim ama müdürleri yine aynısını söyledi. Yani ben onlar kendiliğinden görmek istiyorum deyinceye kadar mecburum hasret çekmeye biri 15 diğeri de 17 yaşında, genç delikanlı oldular artık inşallah beni de anlarlar.

Evet bende merak ediyorum cinsiyet öğrenen arkadaşlar nelere aşerdiniz?
Ben fetal DNA ile öğrendim geçen hafta, İnşallah bir kızım olacak açıkçası tatlıya düşkün birisi olarak canım ekşili şeyleri daha çok çekti turşu bol limonlu salata ekşi elma gibi :)

Back
X