- 25 Nisan 2009
- 34.385
- 39.879
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #24.281
yok canım bende tık yok..ben dogurmıyacagım galıba...dilek hergün doğum haberini okuycam die bakıyorum ama maşşallah hala tık yokinş kolay bi doğum olur Allah hepimizin yardımcısı olsunn
gercı hava bugun burda cok guzel orası nasıll...
canım benı doguma almadı doktopr...dilekcim sen dün gelmeyince bende doğumamı aldılar seni diye düşünmeye başlamıştım rüyama bile girdi bugece:90:
herşeyde yolundaymış maşallah bebişin kilosuda çok iyi
benimkinin kilosunu söylemedi dün ya herzaman ben sormadan söylerdi bu defa söylemedi bende o söyler diye sormadım kaldı öyle
haftaya soracam artık doğmazsa bebişim gerçi pek doğacak bi hali yok
annem geliyo pazartesi çoookk mutluyumm![]()
normal olcak..acelemızd yok...haftaya cuma kontrole gel dedı...nst ye bıle gerek gormedı..benım doktorum cok rahat doktor..
kılosu ıyı gorunuyor sımdılık..ınşallah boyle dogar...senın gecen seferd soylememıstı kılosunu demı..
benım dkto soyledı ama ultrason kagıdımı vermedıııııı..eve gelınce farkettım...
ben eve gelınce söyllee bı yarım saat bakıyorum kagıda...
olçumlerine resmıne...
benı ruyanda mı gordun kuşummmm
canım sen dogur..ruyanda gorursun alısverısı...bende vitrinleri gördükce deli oluyorum
felaket bi alışveriş yapma hissi var içimde
bi doğurayım bigün akşama kadar alışveriş yapacam![]()
bebekle anca baharda cıkarsın soyle rahat alısverıse..
ondada arada emzırme molası ıster bebegın...
yoksa cıyaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkklarrrrr
hahahahahahVücut bakımı diyince sen aklıma rüyam geldi.Ebru şallının yanına pilates yapmaya gitmişim.Şu kalçalarımın büyüklüğüne bak diye dert yanıyordum.Pilates yapacaktık birlikte![]()
ne degısık ruyaymıs......
gunaydıngüzel anneler nasılsınız ıyıdır ınsallah herkes dört gözle dogurmanızı ve bizekatılmanızı beklıyoruz kızımla:)dun gece sonunda yorgunluktan baygın düştüm resmen uykusuzluk cok fena hazırlayın kendınızı:)eşim ilgilendı saat 10 da yattım 2 ye kadar bakmıs melegımıze ek mamasını vermıs altını değiştirmiş ben bırazcık dinleneyım dıye baba kız takılmıslar bende saat 2 de kalkıp emzırdım tekrar popoya baktık calısmısmı dıye:) sonra uykuya yattık 4 bucukta tekrar emmeye kalktık alt actık 6 bucukta tekrar emmeye kalktık işte böle minikler herseyı degıstırıyor buarada bızım yarı kırkımız oldukayınvalıdemle annem Elifimle benım 40 yıkamamı yaptılar gecen günöptuk hepinizi
sıhhatler olsun ıkınızede canımmm