2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar
negüzel tarihler belli olmuş
bizim daha doğmaya niyetimiz yok ama.
:):)
keyfimiz yerinde :)

biraz temizlik yaptım
yoruldum .
yılbaşı gelmiş neyime tek başıma bakıyorum öylee
aman evlendim evleneli heryıl böylee yaa.
kutlama falan yapmam zatende insan şöyle eşiyle falan bir yemek
yemek istiyor :((:

Kızlar herkese merhaba;

Bugün kontrolümüz vardı. Çatı muayenemiz de oldu sonunda..Hiç korktuğum gibi geçmedi...Ama pelvisim darmış çok :( Normal doğum yapmam mümkün değilmiş :( Mecburen sezeryan yapacağız dedi doktorum. 11.01.2011'de pamuk şekerime kavuşacağız Allah'ın izniyle...Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

***Şirvancım kızınla çoook ama çook şeker görünüyorsunuz :nazar:
***Begümcüm, ne zamandır ses seda çıkmıyordu kuzum senden...Muayeneden sonra sancıların olmuş; dikkat et kendine canım...Bu arada fazla sıcak duş ve küvet banyosu erken doğumu başlatabilir; aklında olsun...
***Sibelcim, tavsiyelerin için çok sağol, güzel kızını da benim için öp :16:
***Elifcim, ne güzel sende bebişinlesin artık...Uyku probleminiz de en kısa zamanda düzelir inşallah...
***Belgüncüm, bizim tarihimiz belli oldu, artık senden haber bekliyorum :))
***Deniz'den bir haber yok sanırım...Belki o da kızını kucağına almıştır :)
***Başak nasl oldu acaba ? İyileşti mi ?

******Aklımda kaldığı kadarıyla birşeyler yazdım, atladığım arkadaşlar varsa özür dilerim...Hepinizi öpüyorum...
cnmmmm çokkk teşekkür ederimm.biraz daha iyi gibiyim bugün.ama yeni yıla hasta girmek istemezdimm:((sen nasılsın cnm?bebişin doğacağı tarih çok güzel bu arada
kızlarr miğdem çok bulanıyor saatlerdir...uyumuşum yemekten sonra bir iki saat ama kalktığımda aynen devamdı.. ayıptır sölemesi sabahtan beri ishal olacakmışım gibi miğdemden sesler geliyordu ama bir türlü yapamadım tuvalete gidiyorum bişicik yok kabızlıkta yok ama miğdem felaket akşam yemeğinden sonra bulantı başladı ayran yaptı eşim bir iki yudum aldım bıraktım biraz zaman geçti sütlü tatlı yedim yokk banamısın demiyor açık bir çay içtim biraz ii gibi geldi ama hala miğdem bir tuhaf ağlıcammm böle tansiyonumda düşük galiba sanki hasta olcakmışım gibi bir bitkinlik üzerimde belimdeki ağrıda cabası amma şikayet ettim dimi ama inanın miğdem çok kötü napcam bilmiyorum..:((

bu arada mügecim normal doğum olamıcakmış olsun sağlıklı olsunda en azından günün belli oldu hadi gözün aydın olsun inş..sağlıkla sıhatle gelsin meleğin prensesin..üstelik tarih çok güzel bende sezeryanlık bir durumum olsa eşim annem düşünmüştük ya 01.01.2011 yada 11.01.2011 olabilir diye tarihler çok güzel..
belgünüm geçmiş olsun cnmm dikkat et kendine.biraz kola içiver cnm iyi geliyo bana
günaydın herkese,

ne zamandır topiğe girmeye fırsatım olmadı.annem ameliyat oldu yanına git gel falan baya yoğun günler geçirdim.doğum yapanlar olmuş baya hepsinin gözü aydın sağlıkla büyütsünler minişlerini..

bende p.tesi günü kontrolüm vardı normaldi herşeyimiz kızımın kafası daha yukardaydı.ama çarşamba günü çok sancı çektim kasıklarıma doğru yalancı sancı falandı galiba.dünde sağlık ocağına gittim ebe karnımı elledi ,bebek aşağı inmiş baya dedi 10 gün içinde doğum yaparsın dedi.gerçektende indi karnım dr.muda aramadım çarşamba günü kontrolüm ama gününde gelir kıızım inşallahh.
geçmiş olsun cnm ameliyat olmuş annen...demek yalancı sancılar başladı burcucum...bende tık yok daha:14:
iyi akşamlar
negüzel tarihler belli olmuş
bizim daha doğmaya niyetimiz yok ama.
:):)
keyfimiz yerinde :)

biraz temizlik yaptım
yoruldum .
yılbaşı gelmiş neyime tek başıma bakıyorum öylee
aman evlendim evleneli heryıl böylee yaa.
kutlama falan yapmam zatende insan şöyle eşiyle falan bir yemek
yemek istiyor :((:

cnm kusura bakma ben bilmiyorum ama eşin uzaktamı senden...kıyamam keşke bir arada olsaydınız.ama üzme kendini kalpleriniz bir arada olsun yeter cnm benim:16:

cnmmmm çokkk teşekkür ederimm.biraz daha iyi gibiyim bugün.ama yeni yıla hasta girmek istemezdimm:((sen nasılsın cnm?bebişin doğacağı tarih çok güzel bu arada

belgünüm geçmiş olsun cnmm dikkat et kendine.biraz kola içiver cnm iyi geliyo bana

geçmiş olsun cnm ameliyat olmuş annen...demek yalancı sancılar başladı burcucum...bende tık yok daha:14:

cnm kusura bakma ben bilmiyorum ama eşin uzaktamı senden...kıyamam keşke bir arada olsaydınız.ama üzme kendini kalpleriniz bir arada olsun yeter cnm benim:16:

işinden dolayı canım.
haftanın 7 günü 12 saat çalışıyor kendisi.::((:

Günaydın kizlar 2011in ilk mesajı benden olsun :) Yeni yıl hepimize saglık mutluluk huzur ve basarı getirsin ...Bebislerimizle zor ama bi o kadar da güzel anlarla dolu bir yıl bizi bekliyor umarım hersey gönlümüzce olur ...
Bu arada Deniz 29 Aralık gunü dogum yapmış Facebook'ta okudum Simdi iki gündür görünmemesinin sebebi belli oldu :) 4 kiloluk tosun bi kızı normal dogumla dünyaya getirmiş kutluyorum onu :)

Son düzenleme:
Günaydın kizlar 2011in ilk mesajı benden olsun :) Yeni yıl hepimize saglık mutluluk huzur ve basarı getirsin ...Bebislerimizle zor ama bi o kadar da güzel anlarla dolu bir yıl bizi bekliyor umarım hersey gönlümüzce olur ...
Bu arada Deniz 29 Aralık gunü dogum yapmış Facebook'ta okudum Simdi iki gündür görünmemesinin sebebi belli oldu :) 4 kiloluk tosun bi kızı normal dogumla dünyaya getirmiş kutluyorum onu :)

herkese mutlu sevgı dolu.saglıklı bır yıl dılerım...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
denız dgurmuşşşşşşşşşş...maşallh hemıde tosun gıbı bır kızzzzzzzzzzzzzzzzz...hemde normal dogum...
denızcıgım senı tebrık edyorum hayatım...allah saglık versın bebegıne ve sana..yenı yıla mınık kuzunla gırdın demek sende....

slm arkadaşalr öncelikle yeni yılınız kutlu olsunn...
sağlık, mutluluk, başarı, dilediğiniz ne varsa yeni yılda bulmanız dileğiyle :16:

maşşallah deniz bi tosuncuk doğurmuş :81:
başka doğuran arkadaşlar varmı bilmiyorum, günü belli olanlar var Allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin öncelikle :61: doğuranlarda gözünüz aydınn :16: Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömürler versinn :16:
bende bekliyorum arada ağrılarım oluyo ama düzensiz
nedense bugün kendimi çok enerjik hissediyorumm :52: eşime dedim çarşıya gideyim die hayırrrr dedi:37:
ewde olsaydı beraber giderdik ama tek başıma göndermedi
bugünde çalışıyolar :63: sayım filan yapılacakmış sanırım bitmesse yarında gidices dedi offf:36: her yıl böle oluyo :63:
bende birasdan ağdaya gidicem :17: komple temisleneyim de bekliyim...
salı gününe kadar gelmesse çatı muaynesine çağırdı doktorum..
neyse ben bu enerjiyle temizliğe girişeyimm :52: yılın ilk günü böyleyse ne güsell bütün yıl enerji dolu olucamm :52: :60:
arada yine uğrarım arkadaşlarr :79:
aaaaa zapzup annene gelmişsin hadi hoşgeldinn
kocanlada biras ayrı kalacakmışsın inş tez zamanda kavuşursunuz yine Allah kavuştursun cnmm :16: :29:
dilekcim hakkaten senin bebeğin keyfi yerinde, belki beraber doğururuss :52: hadi hayırlısı :16:

merhaba kızlar.biz yeni evimize geldik.oğlumda beşiğinde uyuyor canım benim bir tatlı maşaallah:nazar:aslında 1 gün kalıp çıkacaktık ama dün dikişlerimin acısıyla tansiyonum düştü doktorumda kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman çıkartalım dedi bir gece daha kaldık detayları daha sonra anlatırım ama şunu söylemeliyim ki ben şimdiye kadar böyle bir güzellik görmedim bundan sonrada göreceğimi sanmıyorum :nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar.biz yeni evimize geldik.oğlumda beşiğinde uyuyor canım benim bir tatlı maşaallah:nazar:aslında 1 gün kalıp çıkacaktık ama dün dikişlerimin acısıyla tansiyonum düştü doktorumda kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman çıkartalım dedi bir gece daha kaldık detayları daha sonra anlatırım ama şunu söylemeliyim ki ben şimdiye kadar böyle bir güzellik görmedim bundan sonrada göreceğimi sanmıyorum :nazar::nazar::nazar:

hadi cnmm gözün aydınnn iyi olmana sevindim :16: Allah ım biz o güzelliği ne zaman görüces acaba :97: Rabbim sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin...:16:

Son düzenleme:
geçmiş olsun annem iyidir umarım
bebeğinde zamanında gelir inşllh
sağol canım annem iyi allaha şükür.bnde vaktinde yaparım inşallah.
Burcucum, çok geçmiş olsun. Umarım annen şu anda iyidir. Doğum içinde hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım...10 güne kadar kızına kavuşacaksın yani :)) Bizim de doğum tarihimiz belli oldu. 11.01.2011 :))

Canım kaç haftalık bebeğin şu anda ? Canını sıkma. Kaşar peyniri, muz, süt tüketmeye çalış bol bol. Ultrasonda çıkan kilosu bebeğin doğum kilosu arasında yaklaşık 150-200 gr fark olabilir. Yani 200 gr daha az veya daha fazla olabilir....
mügecim çok teşekkür ederim canım.
bu hafta kesin belli olur ne zaman yapacağım seninde ne güzel tam 10 günün var benimkide o gün gelse ii olur aslında.
canım annene geçmıs olsun...
bebegın gelmesıne 10 gun mu kaldı..hayırlısı canım..

canım ben doktoruma sordum gecen hafta..100-200 gram fark olabılıyor dedı dogum kılosu ve usg de..

canım olan seyler sanırım herkeste..bendede herzaman olmasada arada sırada senın bahsettıklerın oluyor...baskı oldugu oluyor bazen..ama ertesı gun çok rahatlamıs oluyorum..bır gun sonra yıne sıkayetlerım oluyor..yıne gecıyor..
canım hoşgeldın annenlere ..allah kavustursun eşinle de canımmm..

kusmanız azalmıs çok sukur....
kaynanan cok ılgınç çıktı elıf..hem dogum öncesı yapmadıgı kalmamıstı..hemde kaçtı gıttı..allah allah..sımdıde bır heves mevlute merak saldı..aman sakın ona gore hareket etme elıf..gercı sende oyle yapıyorsun..aman kafana gore takıl..
sıze bez 2-5 kılo ancak olduysa bıze buyuk bıle gelebılır eliff :52:
bende alayım 2-5 kılo o zaman...
doktorada gıttım canım..benım bebek uzatmaları oynuycakmıs...
ustune gorme oldugu ıçın dpoktor halen beklıyor..panık yok..4 unde yanı salı gunu tekrar cagırdı...aç gel dedı..:26:

canım...
bencede denız dogurduuuu :49:

senın bebışte sabırsız anladım...:28:

ben doktordaydım...
soyle karnımın ustune bastırdı..karnımın ustu boş..zaten asagıdaydı bebek taa ılk bastan berı...
baktı..bebek kanala gırmemıs sanırım..hiçbırsey soylemedı cunku doktor....
4 unde yıne gıdecegım... aç gel dedı..belkı lavman yaparım.bagırsaklar bos olunca dogum baslayabılıyor..tetıklıyor falan dedı...:26:
sonra nst ye yıne sokmadı..sancın varmı dıye sordu..yok dedım..sanırım tecrubelı oldugum ıçın sözüme güvendı..
bebegın kalp atıslarınıda begendı..nst ye gerek gormedı...
bebek 3,500 gram.ama yanılma olabılır dedı..çunku mesanesı çok doluydu..her gıttıgımde çiş tutuyor bebegım...mesanesı kocaman balon gıbı...
işte uzatmalarıda beklıycez dedı...
boyle yanı...
ama hiç sıkıntım agrım yok..bende kendımden süphe eder oldum..sankı 2 ayım var dogumaaa...:84:
evet canım ebe öyle dedi artık bakalım doğru tahminni.
bu arada forumu her açtığımda aklıma sen geliosun acaba doğurdumu die:52:

başak çok saol canımm.
sorma canım ya karnım sancıyla birlikte kaskatı oluyo her defasında ödüm kopuyo doğuruyomuyum diye.

slm arkadaslar yeni yiliniz kutlu olsun.

27.12.2010 tarihinde oglum bekir berk 3630gr. 51 cm olarak normal dogumla dünya ya geldi.Biraz kendimi toplayayim insallah ayrintisiyla yazarim dogum hikayemi. görüsmek üzere

merhaba kızlar.biz yeni evimize geldik.oğlumda beşiğinde uyuyor canım benim bir tatlı maşaallah:nazar:aslında 1 gün kalıp çıkacaktık ama dün dikişlerimin acısıyla tansiyonum düştü doktorumda kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman çıkartalım dedi bir gece daha kaldık detayları daha sonra anlatırım ama şunu söylemeliyim ki ben şimdiye kadar böyle bir güzellik görmedim bundan sonrada göreceğimi sanmıyorum :nazar::nazar::nazar:[/QUOT

rabbim oğluna hayırlı uğurlu bi ömür nasip etsin.gözün aydın...

slm arkadaslar yeni yiliniz kutlu olsun.

27.12.2010 tarihinde oglum bekir berk 3630gr. 51 cm olarak normal dogumla dünya ya geldi.Biraz kendimi toplayayim insallah ayrintisiyla yazarim dogum hikayemi. görüsmek üzere

seninde bebeğin hayırlı uğurlu ömürlü olsun.ailenize bolluk bereket huzur getirsin cnm.seninde gözün aydın.

seninde gözün aydın deniz...denizde kızına kavuşmuş.onunda kızı uzun ömürlü sağlıklı olsun.raqbbim evlatlarımıza herşeyin en güzelini versin.

herkesin yeni yılını kutluyorum
doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun darısı bizim başımıza inşallah bakalım
bizim bebişler ne zamn gelecek

güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz kızlar.darısı sizlerin başına ben oğluma bakmaya doyamıyorum pamuk gibi teni var öpmeye bile kıyamıyorum.:nazar::69:Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
deniz'de doğum yapmış gözü aydın,tulbe seninde gözün aydın cnm.Rabbim analı babalı büyütsün evlatlarınızı.:nazar:

doğum yapan arkadaşlar varmış herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyütmek nasip olsun

ben yarın gidiyorum hastaneye doğum için birşey çıkmazise bebeğimi kucağıma alacağım. küçük askerim göz nurum dünyaya gözlerini açacak yaradana şükürler olsun ki bu güzel evlatlarımızı bizlere nasip etti:43:

doğum yapan arkadaşlar varmış herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyütmek nasip olsun

ben yarın gidiyorum hastaneye doğum için birşey çıkmazise bebeğimi kucağıma alacağım. küçük askerim göz nurum dünyaya gözlerini açacak yaradana şükürler olsun ki bu güzel evlatlarımızı bizlere nasip etti:43:

hadi gözün aydın cnm saatler kalmış yavruna kavuşmana.şuan çok farklı bir duygu içindesin eminim.ama yarın o küçücük varlığı sana gösterdiklerinde herşey unutuluyor.biranda bütün önceliğin haline geliyor.güzel haberlerini bekliyoruzz.Allah yardımcın olsun.:71:

Back
X