slm kızlar,
bende bugün nst ye girim,perşembe günü de girmiştim ama doktorum nst sonucunu beğenmemişti daha doğrusu bazı yanlışlıklar yapılmış başka bir makinada girmemi söyledi neyse bende bugün başka bir makinada girdim,başlangıçta her şey normaldi sonra makina alarm gibi ötmeye başladı,hemşire geldi hemen,bebeğimin nabzı düşmüş,biraz çikolata yedim,duruşumu değiştirdim normale döndü çok şükür,sonucum çıkınca hemşire doktorumu aradı,konuştu,doktoum daha sonra beni aradı korkulacak bir şey yok ama seni pazartesi arayıp tekrar son kez kontrole çağırabilirim dedi ama sezeryan tarihinde şimdilik bir değişiklik yok dedi,inşallah her şey normal seyrinde devam eder.
Günaydın kizlar 2011in ilk mesajı benden olsun :) Yeni yıl hepimize saglık mutluluk huzur ve basarı getirsin ...Bebislerimizle zor ama bi o kadar da güzel anlarla dolu bir yıl bizi bekliyor umarım hersey gönlümüzce olur ...
Bu arada Deniz 29 Aralık gunü dogum yapmış Facebook'ta okudum Simdi iki gündür görünmemesinin sebebi belli oldu :) 4 kiloluk tosun bi kızı normal dogumla dünyaya getirmiş kutluyorum onu :)
maşallah

normal doğumla sonunda geldi demek eylul ,Allah bağışlasın,2010 bebeği oldu ,hayırlısı olsun inş.
canım ya Allah bağışlasın oğlunu,bende sabırsızlanıyorum perşembe günü alacağım inş kucağıma...
slm arkadaslar yeni yiliniz kutlu olsun.
27.12.2010 tarihinde oglum bekir berk 3630gr. 51 cm olarak normal dogumla dünya ya geldi.Biraz kendimi toplayayim insallah ayrintisiyla yazarim dogum hikayemi. görüsmek üzere
Allah analı babalı büyütsün,gözün aydın
doğum yapan arkadaşlar varmış herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyütmek nasip olsun
ben yarın gidiyorum hastaneye doğum için birşey çıkmazise bebeğimi kucağıma alacağım. küçük askerim göz nurum dünyaya gözlerini açacak yaradana şükürler olsun ki bu güzel evlatlarımızı bizlere nasip etti
Allah yardımcın olsun,hayırlı doğumlar
herkesin yeni yılı kutlu olsun...
bu yılbaşını oğluşumuzla kutladık :))))
25.12.2010 da 37+2 günlük 3530 gr olarak doğdu Altan Ege'm
darısı sizlere inş....biz 2011 bekleyemedik :))))
ay ne güzel bir doğum daha,az kaldık artık ,gözünaydın,Allah bağışlasın
herkese merhaba arkadaşlar..öncelikle hepinizin yeni yılı kutlu olsun bu yıl bizlere bebişlerimizle ve ailelerimiz sevdiklerimizle sağlık sıhat huzur mutluluk getirsin rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inş..
Öncelikle Cansev ve Başaktan sonra bende birden şifayı kaptım öksürmüyorum allahtan ama inanılmaz derecede birden nezle oldum..üstelik dışarı çıkmadığım ve ev sıcak olduğu halde..ilk gün hafif geçti anladım ve başladım vitamin almaya bol sıvı meyve portakal suları vs.. ikinci gün yani dün doktora gittik ve akşama dhaa kötü oldum vee bugün berbat haldeyim
( gözümden ve burnumdan gelen yaşların haddi hesabı yok.. kaç gündür olan miğde bulantım ve cırcır hallerim bundanmış meğer..inş en kısa zamanda iyileşirim hamileyken çok zormuş hasta olmak zaten ağırım birde bu ağırlık yapıyorrr tüm bedenime..
ikinci olarak dün doktorumuza gittik. önce yine nstde bakıldı..doktor sonucu görünce bir düşüncelere ve mrıldanmaya başladı.doktor kızımın hareketlerinin bu hafta az olduğunu ve her hareketinde nabzının düştüğünü söledi. nstde böle gözüküyormuş umarım kordon dolanmamıştır dedi. neyse sonucu başka iki uzmana daha gösterdi ve ikiside aynı şeyi söledi. sonra ultrasonda baktı kordom çenesinin altında gözüküyor ama tabi o ultrasonda ram olarak dolanıp dolanmadığını göremiyor diye beni doplere gönderdi. baş hekim yardımcısı baktı ve evet bebeğin başı dönmüş artık ve kordon dolanmış ama gevşek şu anda dedi. oksijeni bol normal kalp atışları normal ve suyun çok şu anda takibe alalım diye doktorumu ve bizi bilgilendirdi. okadar hareletliydiki bebeğin doğum pozisyonuna dönerken dolanmış olabilir dedi doktorum.. pazartesi tekrar gel şu durumda iki günde çok ani bişi olmaz pazartesi tekrar bir bakalım dedi. duruma göre tekrar konuşacağız. 15 günüm falan varmış açılmam artmışmı bakmadı gittiğimde bakılcak nstdede sancı çıkmadı..bu bir hafta içinde doğum yaparsam normali etkileyebilecek bir durum olmayacağını ama son güne kadar beklerde kordon çıkmazsa kiloda alacağından normal doğumun riskli olabileceğini izah ettiler. yürüyüş bol sıcak duş önerdi. ve dinlenicem hareketlerime dikkat edeceğim vs..pazartesi tekrar kontrollerden geçeceğiz durumu aynıysa bir kaç gün daha atacak ve sonra yine görecek böle takipte olcaz ama pazartesi günü durum daha zorsa ona göre sezeryanla doğumu yapacaklar.. allahım okadar çok normal istiyordumki ama şu saatten sonra sadece bebeğimin sağlıklı olması ve risk taşımaması benim için önemli olan..lütfen bizim için dua edin kızlar bebeğim ii olsun.. sorunsuz sağlıkla sıhatle kavuşayım bende bebeğime.. ahh yaramaza kızım benimmm ahhhhh... doktor bebeğin nabız düzensiz olduğundan nezle için ilaçta vermedi sadece bol sıvıı ve vitamin dedi nasıl atlatıcam bilmiyorum...
geçmişi okuyamadım gözlerimden yaşlar akıyor bu nezle yüzünden zor yazdım... şimdi biraz geçmişi okuyup dönerim..
belguncum öncelikle geçmiş olsun,aynen devam et vitamin takviyesine,ıhlamur da iç mutlaka,bugün senin yaşadıklarının bir benzeri benimde başıma geldi ama çok şükür herşey normal,pazartesi belki kontrole çağırabilir doktorum,hakkımızda hayırlısı olsun,bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah.
yeni bebekler geliyor ne güzel:) doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun Allah bebeklerinize uzun ömürler versin. darısı başımıza. artık tecrübelerini bizlerle paylaşırlar:) ben hasta bezi almadım bi arkadaşım mutlaka almalısın diyor annem normal ped yeterli diyor. almak gerekiyormu kullandınız mı? çok kanama oluyormu doğumdan sonra?
canım bende hasta bezi almayı düşünüyordum ama hastane kendi vereceği için almadım onun yerine normal ped koydum,belki doğum yapacağın hastane verebilir,sezeryanda pek fazla kanama olmuyormuş ilk 2 saat dışında ama normal doğumda kanama daha fazla olurmuş.