2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ama o mınık caydanlıgım benımmmmm sende aldın kucagına ne guzel bır duyguymus dımı mınnoslarla yasamak gece kalkmakta zorlanıyormusun nasıl gıdıyor uykusuzluklar alısabıldınmı canım:1:

benimki akşama kadar uyuyor uyandıramıyoruz gece oldumu uyumuyor :) gazı olmadımı sorun değil aglamadıktan sonra uyumasın kuşum otururuz beraber ama geçenlerde nerdeyse 1 kilo armut yedim akşam cocuk sabaha kadar aglamaktan helak oldu meger armut cok gaz yaparmış.. ama gazı olmadımı uslu uslu bakınıyor kızım.. gündüzleri o uyurken bende cogu zaman onla beraber uyuyorum böylece geceye hazırlanıyoruz:)))

Ayy hayrancim hayırlı doğumlar nasip etsin allah kolaylıkla alırsın bebislerini kucağına inşallah .Benim daha 24 günüm var bir tonda problem çıktı başıma stresten erkenden doğururum herhalde diyordum ama ne ağrı var ne sizi

benimki akşama kadar uyuyor uyandıramıyoruz gece oldumu uyumuyor :) gazı olmadımı sorun değil aglamadıktan sonra uyumasın kuşum otururuz beraber ama geçenlerde nerdeyse 1 kilo armut yedim akşam cocuk sabaha kadar aglamaktan helak oldu meger armut cok gaz yaparmış.. ama gazı olmadımı uslu uslu bakınıyor kızım.. gündüzleri o uyurken bende cogu zaman onla beraber uyuyorum böylece geceye hazırlanıyoruz:)))

ilkhafta benım kzı9mda gece hıc uyumadı ama sımdı yavas yavas alısmaya basladı gecelerı uyumaya dedıgın gıbı o uyuyunca gunduz bende uyuyorum onlar ıcın herseye deger

ayyyyyyyyy bısuru dogum yapcak arkadasım varrrrrr hadı bakalım kızlar hepınıze hayırlı olsun Rabbım hıc agrısız sızısız kucagınıza almayı nasıp etsınnnn dualarım sizlerleee kızımın kardeslerı gelsın bakalımmm suhanımda dogurdu cok şükür
evet canım insanı heyecan sarıyor iyice

Ayy hayrancim hayırlı doğumlar nasip etsin allah kolaylıkla alırsın bebislerini kucağına inşallah .Benim daha 24 günüm var bir tonda problem çıktı başıma stresten erkenden doğururum herhalde diyordum ama ne ağrı var ne sizi
amin canım canım hiç belliolmuyor ne zaman gelecekleri

cambaz ve hayran ikinizinde doğum yarınmış:)))))))))))) saglıkla alın bebişleri kucagınıza.. ne heyecandır şimdi zaman geçmiyordur size:))))) kızıma arkadaşlar geliyoooo:33:

kızlar slm nasılsnız giremyorum nete umarım hepiniz iisinizdir
ben koşuşturuyordum bugüne kadr şükür tüm eksiklerimiz bitti tek eksik kızım kaldı o da cuma günü kucağımda olacak inş

cambaz we hayran yarın doğum warmış sağlıkla alırsınız inş bebişlerinizi kucağınıza

selam kızlar... geçmişi okudum şimdi bi tuhaf hissettim.. daha bir hafta önce aynı heyecanı yaşarken simdi kızımın boncuk gözlerine bakıyorum:)))) gecmişi okudukca sizle beraber tekrar heyecanlanıyorum.. artık herkez gün saymaya başlamış..
belgüncüm sancılarında başlamış bugün yarın alıcaksın kızını kucagına ne güzel:)))))

sirvancım senin boncugunda coook tatlı.. çaydanlık benzetmenede bayıldım:)

dilek sen hla buralardamısın???? dogurmadınmı???

güldencim seninde maşallah acılman başlamış:)))

citos benimde gögüs uçlarım berbat.. her emzirme zamanı işkence gibi oluyor ayyy şimdi bile acıyorlar.. resmen sızlıyor.. ben sürekli lansinoh kullanıyorum ama bir işe yaramadı.. bugün doktoru aradım dayanamıyorum naapsam diye.. soguk su tut sakın ıslak yada nemli bırakma dedi.. bebek dogru emmeye alışana kadar bunu engellemek cok kolay değil dedi.. ama cözüm yok... biraz daha cekecegiz sanırım..
bende lansioh kullanıyorum cnm hiç faydası yok ayva çekirdeğini koydum gül suyuna olunca onu sürcem umarım faydası olur :26:
ahh o melek yüzünü görünce acıyı içime çekiyorum oğluşum mutlu olsun yeter :69:
bizim gecede gündüzde uykumuzun hayırı yok saat başı mızıl mızıl:37:

bende lansioh kullanıyorum cnm hiç faydası yok ayva çekirdeğini koydum gül suyuna olunca onu sürcem umarım faydası olur :26:
ahh o melek yüzünü görünce acıyı içime çekiyorum oğluşum mutlu olsun yeter :69:
bizim gecede gündüzde uykumuzun hayırı yok saat başı mızıl mızıl:37:

baharcımm cnm kıyamam sana...bende duydum bu ayva çekirdeği formülünü...bir de annem hep bepantene der durur...eskiden lansinoh falan yokken bepantene verirmiş dr...ama kremimi losyonumu bilemicem cnm.druna bi sor istersen cnm.inş.iyi olur...bende şimdiden sürüyrm lansinoh ama bakalım işe yaramıcak demek:14:

hayrancım senin bebiler de geliyomuş yarın.şimdiden gözün aydın cnm...

herkescikler doğuruyorrrr.heyecan basmaya başladııı beniii....eşimde erken doğurma sakın iznin yanar diyip duruyorrr.ama ben bebimin 23ünü bekliceğini sanmam:9::9:

:26: kızlar kaloriferin odadaki havayı kurutmamasi icin ne yapılabilir ?Bademciklerim perişan oldu gece kırk kere su içmeye kalkıyorum

hayrancım senin bebiler de geliyomuş yarın.şimdiden gözün aydın cnm...

herkescikler doğuruyorrrr.heyecan basmaya başladııı beniii....eşimde erken doğurma sakın iznin yanar diyip duruyorrr.ama ben bebimin 23ünü bekliceğini sanmam:9::9:

Ben de gününü geçirecek gibi hissediyorum .Günlerimiz yakın sen daha önce doğum yaparmissin gibi geliyor bana.Kızımı cok özledim ya boyle birileri doğuma gidiyoruz dedikçe bende istiyorum bende bende diye haykırmak geliyor içimden

Ben de gününü geçirecek gibi hissediyorum .Günlerimiz yakın sen daha önce doğum yaparmissin gibi geliyor bana.Kızımı cok özledim ya boyle birileri doğuma gidiyoruz dedikçe bende istiyorum bende bende diye haykırmak geliyor içimden

cnm bilmem ki bakalım ne zaman gelmek isticek bebişlerimiz....merak etme biz de dicez yakında doğurduk die:9:bu arada kalorifer benim de boğazlarımı aşırı kurutuyor.eşim peteğe takılan suluklardan aldı artık düzeldi durum.ama yoksa bi şişeye su doldur kaloriferin üstüne koy cnm işe yarar eminimm

O suluklardan bende aldım taktım her odaya ama nasil havasız kaldıysa babanemin evi bi de cok yüksek derecede yakıyorlar 2 tas daha koydum kalorifere.Gündüzde cami açıp havalandırdım bu gece daha iyi.Dudaklarım falan patlamış hararetten dün

zap_zup biz seninle aynı günlerdeyiz.aslında benim ki 27.de doğacak ama ben sezeryan olacağım için 21.de alacak doktor sanırım.sen normal doğumu mu bekliyorsun?

Kızım doğum kanalına girmiş . Kilosu da az olduğu icin normal doğum yaparsın dedi ama çatı muayenesi olmadım daha.Ben de normal doğum istiyorum

hayırlısı olsun senin ve bebeğin için.önemli olan sağlıklı olmanız tabii.benim ilk oğlumun kilosu fazlaydı ve kafası büyüktü.4.500 doğmuştu beyefendi.o yüzden sezeryan olmuştum ama bu oğlumun kilosu haftasıyla uyumlu gidiyor.

Maaşallah ne kadar kiloluymus benim kızım 2 400 suan hayırlısı olsun dediğin gibi zor olacağı varsa sezeryanda da zorlanıyor insan normal doğum da da allah hepimizi bir nefeste kurtarsın

Back
X