• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız-Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    21
Kızlar cybex bebek arabası için yurtdışından bir arkadaşımız burda da bakalım ne kadar demişti. Türkiyedeki indirimli fiyatından 10bin tl daha düşüğe aldık. Eğer avrupa ülkelerinden birinde arkadaşınız akrabanız varsa, almadan onlara da bir sorun isterseniz 🙏 10bin tl az fark degil. Belki diger marka modellerde de bu kadar degisiyordur
Acaba aldığın arabanın linkini paylaşabilir misin? Ben de Kasım sonu indirimlerinde almayı planlıyorum.
Chicco next2me forever beşiği de şuan burada 300€, Tr fiyatından 10bin aşağıda. Belki bebek dogana kadar imkanı olan olursa:)

Acaba aldığın arabanın linkini paylaşabilir misin? Ben de Kasım sonu indirimlerinde almayı planlıyorum.
Chicco next2me forever beşiği de şuan burada 300€, Tr fiyatından 10bin aşağıda. Belki bebek dogana kadar imkanı olan olursa:)
Tabii biz şunu aldık, 19bintlye geldi. Puseti arkadaşımızdan alacağız. 2bin tl gibi ücreti olan bir aparat var, ondan almamız gerekiyor puseti bağlamak için :)

Kızlar cybex bebek arabası için yurtdışından bir arkadaşımız burda da bakalım ne kadar demişti. Türkiyedeki indirimli fiyatından 10bin tl daha düşüğe aldık. Eğer avrupa ülkelerinden birinde arkadaşınız akrabanız varsa, almadan onlara da bir sorun isterseniz 🙏 10bin tl az fark degil. Belki diger marka modellerde de bu kadar degisiyordur

Sadece bebek arabası için değil menşei yurt dışı olan tüm ürünler için maalesef durum böyle 😕
Arabayla sınırdan Yunanistan’a geçip oradan Cybex alıp dönenler var
Bu şekilde bile fiyatı Türkiye’den ucuza geliyormuş
Skip Hop çocuk çantası, mama termosu mesela Amerika’da buranın yarı fiyatına
Oyuncak renkli manyetik bloklar Amerika’da 10 dolar, burada blok sayısına göre 2000₺ den falan başlıyor
Maalesef her şeyi pahalıya alıyoruz

Merhaba bizde arkadaşımdan istemeyi düşünüyoruz ama bebek arabası ve puset yer kapladığı için nasıl getirir diye düşünüyoduk tam yazınızı gördüm☺️ Nasıl getirecekler arabayı ayrı ekipman olarak mı uçağa vereceksiniz

Selam arkadaşlar. 2 gün sonra 13 hafta olacağım ama hala kahverengi leke sorunu yaşıyorum😔 Bugün işyerinde yoğunluk vardı sürekli ayaktaydım biraz yordum kendimi. Sanırım ondan çok hafif lekelenme oldu. Doktora gitmeme gerek varmı bilemedim. Progestan fitil kullandım bir tane uzandım. Yaşayan varsa hafif kahverengi lekelenmede ne yapıyorsunuz?🙈

Üniversite hastanesindeki doktorlar daha çok vaka gördükleri için daha bilgililer. Üstelik çoğu profesör ve doçent. Arkadaşım ünlü bir özele gidiyor ona doğumda bir komplikasyon olduğunu görürsek direkt üniversite hastanesine sevk ederim demiş. Özeller bile kendilerine güvenmiyorlar. Ben de özelde takipliyim ama bunları düşününce doğumda üniversite hastanesine güveniyorum sanki.
Univ. hastanelerinde doc. Prof oluyor evet ama cogu seyi de asistanlara yaptiriyorlar🙄onu da goz onunde bulundurun

Merhaba bizde arkadaşımdan istemeyi düşünüyoruz ama bebek arabası ve puset yer kapladığı için nasıl getirir diye düşünüyoduk tam yazınızı gördüm☺️ Nasıl getirecekler arabayı ayrı ekipman olarak mı uçağa vereceksiniz
Puseti türkiyedeki arkadaşımızdan alacağız. Arabayı ise paketinden çıkarıp uçakta normal bebek arabası gibi teslim edecek :) kendi çocukları da olduğu için sorun olmayacağını söyledi

Bir kaç arkadaş daha yazmış bende çok hassas lastik aslında farkındalığim arttı belki de,yakın olldigumu sandığım arkadaşlarımdan bir bir nefret ettim 😀 3 gün önce birini daha aradım onunda tek çocuk var ve inanılmaz zengin tamamen karı koca kendi konforlarindan odun vermedikkeri için tek de bıraktılar ,dondu kaldı isyerindeydi biraz konuştuk tuhaf yorumlar yaptı artık bir durun dedi küçümsedi beni,sonra dedi gelen oldu seni ararım yarıda kaldı konuşmamız ve 4.gun aramadı,bir başka arkadaşıma da söyledim o da 2 çocuğu var ,araba sürüyordu neredeyse kaza yapacaktı Allah korusun,o da bu yaştan sonra okula başlarsa ananesi babanesi Sanatlar sen ve kocani dedi şaka yapmış oluyor o şekilde kapadım.allah kalplerine göre versin ... Ne diyebilirim ne yapabilirim
Benim de en yakın arkadaşım keşke kız olsaydı zaten oğlun vardı tüh vah vah neyse yapcak bir şey yok dedi. Etkilendim biraz

Benim de en yakın arkadaşım keşke kız olsaydı zaten oğlun vardı tüh vah vah neyse yapcak bir şey yok dedi. Etkilendim biraz
Sanki sipariş ile geliyor ,birde yanlış anlaşılmasın Sanki kız evlatların hepsi anne babayı başının üstünde taşıyor evlenip anne baba yaslaninca kız da oglanda aynı hemen hemen,bende bu yoruma kızıyorum,ne tüm kizlar anneye arkadaş,kızkardeşler inanılmaz iyi,bu düşüncede kiler uzayda mi.yasiyor,annelerle kizlar bir kavga ediyor ya da bacı bacı ile düşmandan beter ,ikisinde hayırlısı hayırlı hayirsuzi berbat,anne baba olarak güzel ahlak vercez birakcaz ,insan der Allah bağışlasın kucahinizda koysun gerçekten de çok itici bir yorum

Arkadaşlar bu arada,iyi markaların araba koltuğu kütüğü,puset bebek.arabasi,Park yatak 2.elde alinabilir,kullananda bir bebek sonucta yarı yarıya fark edecekse ne gerek var,yurt dışında hep böyleymiş hatta onlar kapı önüne koyuyirmus,lise arkadaşım dedi durumu iyi olanlar bile alıyor bana ilk başta tuhaf geldi ama onlar buna sürdürülebilirlik diyor ,israf edilmemiş doğa çöpe dönmemiş oluyor dedi ki çok çok mantıklı ,elektronik güven olmaz ama bu tarz ürünleri çok rahat alabilirsiniz.

Arkadaslar seker.yuklemesi icin 24-28 hafta yaziyor daha erken ama ayda 1 randevuya gidiyoruz ortalama ona gore simdiden plan yapan var mi? Yaptiracak misiniz? Benim ilk gebeligimde aclik tokluk baktik normal olunca yaptrmamistim ben bu sefer de oyle dusunuyorum bakalim doktora danisacagim

Arkadaşlar bu arada,iyi markaların araba koltuğu kütüğü,puset bebek.arabasi,Park yatak 2.elde alinabilir,kullananda bir bebek sonucta yarı yarıya fark edecekse ne gerek var,yurt dışında hep böyleymiş hatta onlar kapı önüne koyuyirmus,lise arkadaşım dedi durumu iyi olanlar bile alıyor bana ilk başta tuhaf geldi ama onlar buna sürdürülebilirlik diyor ,israf edilmemiş doğa çöpe dönmemiş oluyor dedi ki çok çok mantıklı ,elektronik güven olmaz ama bu tarz ürünleri çok rahat alabilirsiniz.
Kesinlikle aynı düşünüyorum. Biz de çevremize sora sora ilerliyoruz, puseti bulduk mesela 🤣 bizim arkadas cevremiz kendi arasinda surekli paylasarak buyutuyor bebisleri, cok guzel bisey 🙏🏻

Tabii biz şunu aldık, 19bintlye geldi. Puseti arkadaşımızdan alacağız. 2bin tl gibi ücreti olan bir aparat var, ondan almamız gerekiyor puseti bağlamak için :)
Çok teşekkür ederim 🙏

Biz ikizlere bebek arabası, mama sandalyesi ve park yatağı ikinci el aldık. Park yatağı verenler beşik yatağını da elden çıkarıyor zaten. Her şeyi güzelce silip yıkadık. Puseti, tekstil ve beslenme ürünlerini sıfır aldık. Oyuncakları çoğunlukla tanıdıklarımızdan topladık ya da hediye geldi. Kıyafetleri de sıfır aldık ama çevremizde birkaç yaş büyük erkek çocuğu olanlar var kıyafetleri gönderiyorlar şimdiden.

Kesinlikle aynı düşünüyorum. Biz de çevremize sora sora ilerliyoruz, puseti bulduk mesela 🤣 bizim arkadas cevremiz kendi arasinda surekli paylasarak buyutuyor bebisleri, cok guzel bisey 🙏🏻
Mama sandalyesi filan ,ortalama bir markaya 10 liraya alinacagina güzeline sağlam temizine 5 verip alırım işimi harika görür.bende çok yakın arkadaşım çanta,panduf ,elbise ,oyuncak 2 valiz verdi çocuklarıma seve seve kullandım ,bende vericem alması seçmesi bile bir sürü uğraş,

Biz ikizlere bebek arabası, mama sandalyesi ve park yatağı ikinci el aldık. Park yatağı verenler beşik yatağını da elden çıkarıyor zaten. Her şeyi güzelce silip yıkadık. Puseti, tekstil ve beslenme ürünlerini sıfır aldık. Oyuncakları çoğunlukla tanıdıklarımızdan topladık ya da hediye geldi. Kıyafetleri de sıfır aldık ama çevremizde birkaç yaş büyük erkek çocuğu olanlar var kıyafetleri gönderiyorlar şimdiden.
Çok çok iyi yapmissiniz,ki zaten sıfır alınsa da mutlaka yıkanıyor hatta kullanilan daha iyi tekstil zehiri bir gitmiş oluyor,biz Park yatağına varana kadar ilk çocukta yıkadık kuruttuk bebeği öyle koyduk,kutu oyunlari,kartları ,çok çok pahalli kitapları ben hepsini 2.el bir siteden alıp geçtim,bir tane alacağıma bir sürü aldım geçtim,Allah kaderlerini güzel eylesin ,israfa gerek yok

Back
X