2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

elif geçmiş olsun cnm Rüya bebeğe.umarım en kısa zamanda toplar kendini yavrum.benim oğlumda ilk 2 gün ara ara kustu doktora sordum sezeryan ile doğan çocukların ciğerleri tam temizlenmediği için kusarak yada hapşırarak ciğerlerini temizlemeye çalışır dedi,şimdi bir sıkıntımız yok Rabbime şükürler olsun ki.bende bebeğimi kimseye göstermek istemiyorum ve kesinlikle öptürmüyorum.ben bile öpemiyorumki başkası şöyle dursun çok hassaslar zaten.
zap-zup ve manolya geçmiş olsun kızlar.dikkat edin kendinize bolbol c vitamini alın.doğum arası zor olur hastalık :25:

Ne kadar zor günler geçirmişsiniz elifcim allah hastalıklardan nazarlardan korusun bir daha ayrı koymasın sizi ınşallah çabucak iyileşir yavrun

Kızlar sonunda bende hasta oldum ya bademciklerim iltihaplanmış aynada gördüm gözlerime inanamadım babanem gripti inatla gitmiyor hastaneye 2 haftadır hasta.Bebek doğunca onada bulaşıcak birşey değil.Yani sinirlerim nasil bozuk anlatamam ne uyuyabiliyorum ne yutkunabiliyorum doğum öncesi zorla hasta ettiler

Günaydın kizlar nasıl başardıysam yine hasta oldum tam dogum zamanı ...Boğazımın agrisiyla uyandım az önce ballı ıhlamur yaptım iciyorum Simdi ...Geniz akıntısı da cok rahatsız ediyo zaten iki hafta önce ilaç alamadım tAbii tam da geçmemiş heralde ki yine başladı :(

teşekkür ederim cnm rabbim senide bi avazda kurtarsın inşllah:16:
elfella çok geçmiş olsun bebeğine cnm çok üzüldüm yavrum daha dünyayı tanımadan iğne ilaçla tanışmış rabbim tez zamanda şifasını versin:71:
zapzupcum geçmiş olsun canım babaannende seni düşünmesi lazım cnm doğum önü hastalık çok zor inşllah hemen iyileşirsin bol bol dinlenmeye çalış nane limon iç cnm :70:
manolya sanada geçmiş olsun:71:
doğum yapan kızlar hayırlı olsun gelinde bi haber bırakın çok merak ettik sizi :3:

Sağolun kızlar bugün gittik iğneye başladık doğum yaptığım hastanedeki doktora da gittik bugün tedbir olsun diye tedavi doğruymuş herşeyi açıkladı uzun uzun anlattı içim rahatladı ptesi kontrole gitçez

Zapzup ve manolya geçmiş olsun

kızlarrrrrrrrr bi bebiş daha geldi suhan doğurmussssss hastanedelermis konustuk ikiside iyiymiş bi aksilik olmus normal dogum bekliyordu doktor sezeryana almıs tam anlatamadı iyi olunca giricek.massallahhhh bebeğine Rabbim saglıklı uzunnnnnnn ömürler versin canım arkadasımın bebeğineee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy suhanda doğurdu sonunda demek çok sevindim allah analı babalı büyütsün dün akşam arayacaktım arayamadım bugün arim kuşumu..

Artık günde ikişer doğum haberi almaya başladık kızlar maşşaaallah bize :)) Suhan ve Cemileyi kutluyorum çok...
Başakcım artık evdeymişssin keyfini çıkar ben de iki haftadır evdeyim kızım hemen tosbağa olmuş iki haftada maşallah...Artık kendimize zaman ayıralım biraz daha sonra bizim keyfimiz bitip bebişlerin keyfi başlıycak çünkü :))
Belgüncüm artık sona yaklaştın galiba iyice okuyunca sanki bana sen çok kolay doğum yapacakmışsın gibi geldi baksana sanci gelmiş de hissetmemişsin bile :) Şaka bi yana inşallah Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin...
Güldencim maşallah sana da yakın zamanda güzel haberlerini alıcaz sanırım :)
Dilekcim facedeki Melek kim ki diye sormuşsunuz benim Melek :)

evet hissetmiyorum çok ilginçtirki yani 3 gündür sancılarım var ama öle beni maffedecek gibi değil.hayırlısı inş hepimiz için. inş dediğin gibi kolay bir doğum olur.

slm kızlar ben dün 13:15 de minik oğlumu dünyaya getirdim
normal doğum yaptım 3500 53 cm doğdu kuzucuğum
dikişlerim var kendimi toparlayayım ayrıntıları yazarım
öptüm sizi ve meleklerinizi
doğum yapacak olan tüm arkadaşlara allah kolaylık versin..

hadi gözün aydın allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda bekliyoruz hikayeniiii

kızlar geçmişe bakamadım
yarın sabah 7.30da doğuma giriyorum,bana dua edin nolur heyecandan ölmek üzereyim şuan.

kuzummmm dün konuştuk gerçi ama yine yazim gözün aydın olsunnn allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

kızlar slmm adilemir yani dilek arkdşımız hastanedeymiş sancıları 15 dk da birmiş dr bu gece kısmetse olucakmış bebişş haberiniz olsun banada elif msj gönderdi o hastanede olduğu için size ben bildiriyorum hepinize hayırlı kolay doğumlar

dilekkkk doğurdunnnn sonunda galibaaaaaaaaaaaaa ayyy hadi gözün aydınnnn çokkk sevindim çokkk şükür rabbime darısı başımıza..gelebilsende bir an önce anlatsan neler oldu

slm güzel annecikler :16:
yeni doğum yapmış arkadaşlar hepinize hayırlı olsun rabbim bebişlerinize sağlıklı uzun ömür versin :71:
ve doğum yapacak arkadaşlarım rabbim hepinizi bi avazda kurtarsın inşallah :52:
bende oğluşumu uyuttum bi bakıyım dedim size hepinizi çok özledim valla :29:
yine eskisi gibi ne zaman vakit bulupta bol bol konuşuruz bilmiyom bebikin gönlünü yapasıya kadar gün bitmiş oluyor uykuya hasret kaldım bu arada:37:klasik bi söz olucak ama henüz doğum yapmamış arkadaşlar son günlerinizin kıymetini bilin şimdiden uyku depolamaya bakın doğumdan sonra çok lazım olucak bu enerji:9:
kızlar göğüslerim çok kötü yara oldu krem sürüyorum hiç bir işe yaramadı emzirirken tepiniyorum resmen :50:önerebileceniz bi formül varmı allah düşmanıma vermesin bu acıyı doğumda bu kadar acı hissetmedim ne yapsamda geçmiyor ciğer gibi oldu uçları :53:

ayyy çitossss valla yaaa şöle herkes doğursa ele avuca gelsede yine toplaşsak bol bol sohbetleşsekkk özledim valla..bu arada kıyamam sana ya ayva çekirdeği ve gülsuyunu bende duymuştum bebişide senide öptüm..

kızlar yarın 9.30 da doğuma giriyorum çok heyecanlıyım
kavuşuyorum artık bebişlerime

ayyy hadi hayırlısı olsun gözün aydın olsun darısı başımıza..

kızlar slm nasılsnız giremyorum nete umarım hepiniz iisinizdir
ben koşuşturuyordum bugüne kadr şükür tüm eksiklerimiz bitti tek eksik kızım kaldı o da cuma günü kucağımda olacak inş

cambaz we hayran yarın doğum warmış sağlıkla alırsınız inş bebişlerinizi kucağınıza

yarın kucağında kızın ne güzel allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı doğumlar olsun şimdiden

kızlar günaydınn...
akşam pembe akıntı geldi, gece dzensiz ağrılarım vardı, ama sabah bişeyim kalmadı :26:
az önce de tuvalete gittiğimde akıntım çok geldi hem koyu kıvamlıydı hem de hafif koyu renkti :26:
ayy sabah sabah bahsettiğim konuya bakın, ama merak ettim...
sizce bu ne demek?? :26:

canım belirti işte nişan derler ama benimde geldi üç kere kahvemsi kırmızımsı bir kan ve daha sümükümsü şekilde oluyor ama herkesde farklı olabilir doktor nişanın gelmiş dedi. doğumun yaklaştı seninde galibaaa

kızlarrrrrrrrrrr bı haber daha canım arkadasım shirim gülnür dogurduuuuuu bır melek daha geldı aramıza aradım şimdi ikiside ıyıymıss aksama görmeye gıdıcem:D Allah analı babalı saglıklu uzun ömürler nasıp etsinnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

shrim gözün aydın olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.

kızlarrrrrrrrr cemileyle msj.laştım bende (bebish22)herkese çokkkkkkkkkkk slmı varrrr.bebiş de kendide iyi....öpüyor herkesii:16:

cemoşşş gelde bir an önceee anlatt bizedeee çok öptümmm

Selam kızlaaar ne zamandır giremiyorum hiç.maaşallah bi çoğunuz doğum yapmış ben de hala bekleyenlerdenim.minik kuşum çok iyi şimdilik maşallah.dün gece biraz sancım oldu geliyo zannettik ama kandırdı bizi.iste böyle.umarım herkes çok iyidir

kızzz lolisss sen doğurmadın mı hala:) şaka bir yana rabbim vaktiyle sağlıklı sıhatli hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

Selam kızlar uykusuz bi gece daha kızımla başbaşa ilk gecemiz herkesler uyudu
bi haftadır hastanedeydik bugün taburcu olduk kızımın ciğerleri iltihap toplamış doğumda yada anne karnında yutulan pislikler kalmıştır bukadar kısa sürede bukadar çok üreyemez dedi doktor kakasını bi gece yaparken zorlandı ağladı, meme emerken tıkanmaya başladı diye götürdük ne çıktı iyiki gelmişsiniz dedi doktor yoksa zatüreye çevirebilirmiş. Minicik kollarına serum bağlandı, iğneler yapıldı, serumun etkisiyle içindekileri söküp atsın diye öksürüğü çok arttı, sürekli burnu tıkandı aspire etmek dedikleri şeyi yaptılar ki onda da çok ağladı yavrum. Çıktık ama tam iyileşmemiş iğne verdi doktor 4 gün sabah akşam minicik bacaklarından iğne olucak eşim de çalışmaya başladı bende tam iyileşmedim hastanede de dikişlerim iyice zorlandı gece gündüz uykusuz, ayakta iyileşme sürecim iyice uzadı havalarda çok soğuk mecburen arabayla ben götürücem iğne yaptırmaya inşallah kullanabilirim
Aman kızlar dikkat edin hastaneden çıkarken doktor sıkı sıkı tembihledi kış bebeği kolay değil heleki salgın var herkes grip çok dikkat ediceksiniz daha iyileşmedi ilerlerse çok kötü olur dedi kızımın uyuduğu odaya benden başka kimsenin girmesini yasakladı girenler de iyi de olsa maske takıcak, ellerini dezenfekte edicek ve çabucak da çıkıcak anneye de bebeğe de mümkün olduğunca temas edilmeyecek dedi o nedenle şimdi kızımla tamamen ben ilgileniyorum çok canım yanıyo bazen ama yapacak bişey yok

elifcim okumuştum dilek yazmıştı geçen gün çok çok geçmiş olsun allahım şifa versin neyseki evinize çıkmışsınız bundan sonrasınıda kolay atlatır inş.

Kızlar sonunda bende hasta oldum ya bademciklerim iltihaplanmış aynada gördüm gözlerime inanamadım babanem gripti inatla gitmiyor hastaneye 2 haftadır hasta.Bebek doğunca onada bulaşıcak birşey değil.Yani sinirlerim nasil bozuk anlatamam ne uyuyabiliyorum ne yutkunabiliyorum doğum öncesi zorla hasta ettiler

ayyyy hepimiz sırayla hastalanıp hastalanıp duruyoruz yaaa salgın varmış doktor bile diyor çok dikkat eidlmeli hele bebeğin tam kış zamanı geliyor şu anda hastalık salgını çok aman dikkat diye..çok geçmiş olsun canım

herkese merhaba buarada.. yoğun geçirdiğim iki gündü dün koca gün annemle temizlik yaptık yine kayınvalidemler gelecek diye akşamı zor ettik. bu sabahta kayınvalidemlerrr gelebildiler sonunda......kalktık sabah erkenden kahvaltı hazırladık beklemeye koyulduk bu arada üst komşumun oğlunun 40ıydı bugün annem akşamdan beri başladı hazırlıklara komşuma yardım için bu sabah kayınvalidemler gelene kadar çıktı pilavınıda pişirdi tavuklarınıda haşladı herşeyi hazırladı sonra kayınvalidemler geldi oturduk kahvaltı falan derken onlar dinlenmeye geçti biz toparlayıp yukarı duaya çıktık duaadan sonra ben indim annem yukarda servis tam gaz devam ya kıyamıyorumda arı gibi maşallah allahım sağlık sıhat versin anacıma tüm analarımıza gerçekten ana gibisi yok..kadın hepimize yetişiyor yetmiyor komşuyada yetişiyor allah razı olsun. duayıda bitirdik akşam yemeği faslı derken ancak oturdu anacım... şimdi hepimiz oturuyoruz bir girip bakim dedim ne var ne yok kim doğurmuş kim napıyor..

bana gelince sancılar aynen devam aynı monotonlukta gidiyoruz ama öle abartı artmadı hala. her gün bir parça nişan dedikleri akıntı geliyor. bakalım yarınada sancılarım artmazsa cumartesi bekliyor doktorum.

Belgün sağol canım gözün aydın seninde kayınvaldenler gelmiş nihayet :1:
Evet Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin hamileliğimde we doğurunca daha da iyi anladım annemin kıymetini

Günaydın kizlar nasıl başardıysam yine hasta oldum tam dogum zamanı ...Boğazımın agrisiyla uyandım az önce ballı ıhlamur yaptım iciyorum Simdi ...Geniz akıntısı da cok rahatsız ediyo zaten iki hafta önce ilaç alamadım tAbii tam da geçmemiş heralde ki yine başladı :(

çok geçmiş olsun dikkat et kendine tamda doğum üstü bende nezle olmuştum ama üç gün yatıp sadece sıvı vitamin ıhlamur tüketerek iyileştim çok şükür. iişallah en kısa zmaanda iyileşirsin.

slm kızlar
sabah 10 da nişanım geldi kanama gibi başladı
annemle evde sancıların sıklaşmasını bekliyorum
akşama doğru hastaneye gitcem
kızım geliyor bizim için dua edin

naptın acaba gittinizmi doktora güzel haberlerin gelir inş belkide doğum olmuştur nişanında gelmiş hadi hayırlısı

merhaba kızlar..ben salı kontrole gıttım..gıderken duzensız sancılar arttı..nst ye baglanınca tavan yaptı...
kanamam geldı az...
yatışşşş 4:30 aşam ustu..
bebek gece 04 :10 da dunyaya geldı...normal dogum oldu...
3,620 gram, 52 cm.:nazar: dun oglen hastanden cıktık...

allah herkese nasıp etsın..bır avazda herkes kurtulır ınsallah...
daha ayrıntılar ınşallah sonra kızlar..hayırlı dogumlar herkese...

oleyyyy....gözün aydın olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.. kilosu boyuda çok güzel maşallah süpanallah. 12 saat beklemişsiniz neler oldu acaba meraklardayım öptüm dilekçim

Belgün sağol canım gözün aydın seninde kayınvaldenler gelmiş nihayet :1:
Evet Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin hamileliğimde we doğurunca daha da iyi anladım annemin kıymetini

evet geldiler nihayet sağol elif. aynen bende şimdi annemin kıymetini daha çok anladım doğuruncada böle olcak galiba.. şimdi nasıl kızın

iyi akşamlar kızlar.
buğün doktura gidecektik sabah yazmıştım.
gittik alttan muayene etti
buğünki çok agrıdı ya.
çatım darmış.normal doğum yapamıyacakmışım
salı günü sezeryanla alınacak Allah izin verirse.
11.01.2011 doğumlu olacak inş.
çok heyecanlandım.
içim kıpır kıpır nasıl geçer buğünler.

Elif ve belgun teşekkür ederim kızlar
elifcim meleğin bir an evvel iyileşir inşallah allah başka hastalıklardan korusun
belguncum seninde sancına rağmen ne kadar yoğun geçiyor günlerin allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

aa manolya da doğurmamışş :66: beraber doğururus belkiiii :52:
belgunum bende de durumlar aynı ağrım var ama az, gece 7-8 dk bi geldi 1 saat düzenli gitti bende panik oldum doktoru aradım ama çok şiddetli değildi biras daha bekle dedi sonra uyumuşum zaten..
şimdi aynı ağrılar yine var, arada alttan batıyo, akıntım devam ediyo ama paşamın yeri rahat gelmeye niyeti yok :1: inş bu durum çok sürmes, Rabbim en kısa zamanda kurtarsın hepimisii :97:
buarada annene maşşallah heryere yetişmeye çalışıo, Allah güç kuvvet versin...
zapzup cumm inş senin çabuk olur bu kadar streese karşı rabbim çok çektirmes inşş...
Rabbim cümlemizi bi avazda kurtarır inşş, sağlıcakla meleklerimizi alırıs kucağımıza inşşş :97:
neyse kızlar kayınvaldem burda fazla giremiyorum, ama takip ediyorumm...
hepiniz Allah a emanet olun, hepinisi öptümm k.i.b. :3:

iyi akşamlar kızlar.
buğün doktura gidecektik sabah yazmıştım.
gittik alttan muayene etti
buğünki çok agrıdı ya.
çatım darmış.normal doğum yapamıyacakmışım
salı günü sezeryanla alınacak Allah izin verirse.
11.01.2011 doğumlu olacak inş.
çok heyecanlandım.
içim kıpır kıpır nasıl geçer buğünler.

canım aynı gün doğum yapacaz nasip olursa bende salı günü sabah 9:30 da sezeryana gircem..

geceden beri adet sancısı çekiyorum resmen ne ki buki ya :S neyse zaten saat 13 te randevum vardı bakalım ne diycek doktor. artık her randevuya belki doğururum diye gidiyorum. eve dönmeyecekmişim gibi çıkıyorum evden :D hadi hayırlısı bakalım :D:49:

Günaydın kizlar Bugun cok sakın burası :) Herkes bebislerine kavuştu vakit bulamıyor tAbii biz en sona kaldık...Aman sağlıklı olsunlar da günlerini doldurup Oyle gelsinler zaten ... Sabah esim de keyfine bak iste bu kadar rahat olamiycaksin sonra diyo ama ben cok sabirsizlaniyorum . Onceden kesin ben 36. Haftada doğururum diye düşünüyordum ama bu gidişle 40 i da tamamliycaz galiba :)

geceden beri adet sancısı çekiyorum resmen ne ki buki ya :S neyse zaten saat 13 te randevum vardı bakalım ne diycek doktor. artık her randevuya belki doğururum diye gidiyorum. eve dönmeyecekmişim gibi çıkıyorum evden :D hadi hayırlısı bakalım :D:49:

canım sen kaçıncı haftandaydınki

hadi bakalım bugünde br bebişimiz gelicek galiba.

mr kızlarrr..Su dogum sancısı ne tam olarak..şu 7-8 dk da 1 e düştü dediğinizde nereleriniz agrıyor genelde??Ben gece hiç uyuyamadım..Karnım taş gibiydi, ishal olcakmışım gibi agrıyordu ama ara ara degil işte gece boyunca 1 saat uyusam uyandıgımda aynı agrı devam ediyodu..lavobaya gidiom akıntı varmı diye ama yohktu..bu seferde kalkınca alttan bi batma, bi kasık agrısı başlıodu..işkence gibi geceydi..Bu sancılar ne ki böyle??:53:

slm kızlarr geçmişe çok gidemedim ama yavaş yavaş sancılar doğumlar artmaya başlamış

iyi dilekleriniz için hepinize teşk ederim

doğum yapan annelerinde gözü aydın olsun

benim miniğim sarılık oldu hastanede yatıyo dünden beri çok üzgünüm ama yeterki o iyi olsun diyorum sabredecem artık dualarınızı eksik etmeyin...

mr kızlarrr..Su dogum sancısı ne tam olarak..şu 7-8 dk da 1 e düştü dediğinizde nereleriniz agrıyor genelde??Ben gece hiç uyuyamadım..Karnım taş gibiydi, ishal olcakmışım gibi agrıyordu ama ara ara degil işte gece boyunca 1 saat uyusam uyandıgımda aynı agrı devam ediyodu..lavobaya gidiom akıntı varmı diye ama yohktu..bu seferde kalkınca alttan bi batma, bi kasık agrısı başlıodu..işkence gibi geceydi..Bu sancılar ne ki böyle??:53:

canım herkeste farklı oluyo bu doğum sancısı bendede ilk olarak kabız olmuşum gibi bi ağrı geldi
bikaç saat sonra düzenli sancılar girmeye başladı kasıklarıma endişelenme mutlaka ayırt ediliyo doğum sancısı olduğu

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr 37 hafta oldu bugün ve daha tam anlamıyla sancı yok ama ara ara var. ne zaman gelcek bu sancı ve nasıl merak ediyorum ne zaman doğurcam acabaaaaaaaa

Back
X