- Konu Sahibi teknekazintisii
- #25.321
elif geçmiş olsun cnm Rüya bebeğe.umarım en kısa zamanda toplar kendini yavrum.benim oğlumda ilk 2 gün ara ara kustu doktora sordum sezeryan ile doğan çocukların ciğerleri tam temizlenmediği için kusarak yada hapşırarak ciğerlerini temizlemeye çalışır dedi,şimdi bir sıkıntımız yok Rabbime şükürler olsun ki.bende bebeğimi kimseye göstermek istemiyorum ve kesinlikle öptürmüyorum.ben bile öpemiyorumki başkası şöyle dursun çok hassaslar zaten.
zap-zup ve manolya geçmiş olsun kızlar.dikkat edin kendinize bolbol c vitamini alın.doğum arası zor olur hastalık![]()
Ne kadar zor günler geçirmişsiniz elifcim allah hastalıklardan nazarlardan korusun bir daha ayrı koymasın sizi ınşallah çabucak iyileşir yavrun
Kızlar sonunda bende hasta oldum ya bademciklerim iltihaplanmış aynada gördüm gözlerime inanamadım babanem gripti inatla gitmiyor hastaneye 2 haftadır hasta.Bebek doğunca onada bulaşıcak birşey değil.Yani sinirlerim nasil bozuk anlatamam ne uyuyabiliyorum ne yutkunabiliyorum doğum öncesi zorla hasta ettiler
Günaydın kizlar nasıl başardıysam yine hasta oldum tam dogum zamanı ...Boğazımın agrisiyla uyandım az önce ballı ıhlamur yaptım iciyorum Simdi ...Geniz akıntısı da cok rahatsız ediyo zaten iki hafta önce ilaç alamadım tAbii tam da geçmemiş heralde ki yine başladı![]()
teşekkür ederim cnm rabbim senide bi avazda kurtarsın inşllah
elfella çok geçmiş olsun bebeğine cnm çok üzüldüm yavrum daha dünyayı tanımadan iğne ilaçla tanışmış rabbim tez zamanda şifasını versin
zapzupcum geçmiş olsun canım babaannende seni düşünmesi lazım cnm doğum önü hastalık çok zor inşllah hemen iyileşirsin bol bol dinlenmeye çalış nane limon iç cnm
manolya sanada geçmiş olsun
doğum yapan kızlar hayırlı olsun gelinde bi haber bırakın çok merak ettik sizi![]()
Sağolun kızlar bugün gittik iğneye başladık doğum yaptığım hastanedeki doktora da gittik bugün tedbir olsun diye tedavi doğruymuş herşeyi açıkladı uzun uzun anlattı içim rahatladı ptesi kontrole gitçez
Zapzup ve manolya geçmiş olsun