• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama bugün 2 doktora gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş yarın alacaklar çok üzgünüm

geçmiş olsun canım
ağrı sürekli mi oluyor?
bendede ağrı oluyor ama ara ara giriyor ağrı

ağrı hafif ve fisfisfisara ara oluyor...ayaklarımı uzatınca rahatlıyorum.. sürekli oturmaktan da olur mu acaba??
oturmaktan olduğunu sanmıyorum canım
çünki bende de ilk başlarda oluyordu
sopa yutmuş gibi oluyordum bide

merhaba arkadaşlar. öncelikle topiğiniz hayırlı olsun. bende 2010 ocak annesi olarak yola çıkıp oğlumun suyumu patlatmasıyla 2009 aralığında bebeğimi kucağıma alanlardanım. sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.
gözün aydın canım benim
inşallah hayırlısıyla büyütürsün

gözün aydın canım :nazar:
canım normalmiş o ağrılar rahim genişlediği için bende de ara ara oluyor oturmaktan da olabilir bende sürekli oturuyorum ama bazen kalkıp yürüyorum ofisin içinde

bugünde sanki vajinamdan kazık soktular birden karnıma kadar sanki o nasıl bir ağrıyda anlatamam krapm girdi sanırım kasıldı ya da
canım inşallah geçer
bebek hareket ediyor desene

kızlar göğüslerinizde ki hassasiyet devam ediyor mu benim bir kaç gündür yok ağrıda yok korkmaya başladım doğrusu doktora 24 ünde gideceğim 10 günüm var daha en son 18 mayıs da gitmiştik eyvahedigeldismile
bende devam ediyor canım ama benimki 8 haftalım daha
belki seninde 11 haftalık olduğu için bitmiştir.

kızlar merhaba çok fena kabızlık problemim var bundan kurtulmak için bi yönteminiz varmı ben hala dogru dürüst bişey yiyemiyorum yediğimdede midem yanıyo ve bulanmaya deam ediyo bide folik asidi ne zamana kadar kullanacaz doktor edişti ama unuttm
canım yiyebiliyorsan 2-3 tane kayısıyla birlikte su iç

kızlar merhaba söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama bugün 2 doktora gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş yarın alacaklar çok üzgünüm
canım ne diyecemi bilemiyorum çok üzgünüm :gitme:hakkında hayırlısı rabbim daha hayırlı evlat versin sana :teselli:

ahh canımmm çok üzüldümmmm
allah tekrarını yaşatmasınnn sende kendini çok yıpratmamaya çalış dr lar sağlıksız bebekler yaşamaz diyolar bidaha olur allahın izniyle

canım benim o kadar üzüldüm ki
hakkında hayırlısı olsun
inşallah bi dahakine daha sağlıklı bir hamilelik yaşarsın

elifff h.g canım yaa nerelerdesin sen kayıppp bağlattın mı eve az önce baktım ben diğer topiğe ama yoktun
yok canım yaa gelmedi hala neti bağliicak olanlar bu akşam kısmetse gelceklermiş internetsiz olmuyo çok sıkıldım
annemlere istanbula geldim dün gece bu akşam da köye gitçes
ewe döndüğümde inşallah bağlanmış olur
sen nasılsın canım nasıl gidiyo hayat,hamilelik?

Back
X