- 11 Ağustos 2008
- 12.126
- 1.275
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #30.481
çok hoşsun canım ya hiç gülecek halim yoktu :))))kızlar biz 2 dişle kaldık bu gidişle takma diş yaptıracağız Arda'ya
hayır canım tam tersi,arkadaşın demir eksikliği varmış,bebeğe geçmiş.o yüzden sordum.kullanmak gerekiyormuşesra baktım mama sandalyenize,çok şeker,umarım kullanışlıdır ve işinize yarar.
bizde de 7 diş var,8 inciyi bekliyoruz,gece uyanmalarımızda bir düzelme yok,doğduğundan beri beni uyutmuyor.bu ara bir de kahvaltı sorunumuz başladı.önceden severek yerdi,şimdi kahvaltı yapmak istemiyor,acaba diş yüzünden mi yoksa değişik bişeyler mi yedirmeyi denesem?
dirim ben multivitamin içiyorum,içinde demir vardır heralde,oğlumu emziriyorum,emziren annelerin kullanmaması mı gerekliymiş?
iyi hadi kızının hoşuna gittiğine göre problem yokcancer,sağol canım geçmiş olsun dilklerin için,geçti gitti çok şükür.
mama sandalyemiz geldi ve bayıldıkkk:))kızım çok sevdi,ayyy diye okşuyor sürekli.bikaç defa mama da yedirdim üzerinde alışsın diye...bu sandalyeyi sırf kayınvalidemler ve annemlerde kullanmak için aldım.özellikle kayınvalidemler için,aynı şehirdeyiz,eşim sürekli gitmek istiyor ama kızım aç durduğu için ben gitmek istemiyorum dolayısıyla sürekli sorun yaşıyorduk.hoş şimdi sandalyemiz var hadi durmadan gidelim derse yine sorun yaşarız:))
dirimcim başka yerde yemiyor canım.ne kadar aç olursa olsun yemiyor.mama sandalyesinde de sadece önünde oyalanacağı bir şeyler olursa yiyor,yoksa yine yemez.ne bulacağımı şaşırıyorum valla,yemek bittikten sonra o fırlattığı oyuncak ya da benzer şeyler yüzünden mutfakta adım atacak yer olmuyor.bir leğen var mutfakta,içinde ilgisini çekebilecek bir sürü ıvır zıvır dolu.yemek yerken sırayla eline veriyorum,o da sırayla fırlatıyor:)
bana göre geç olmuşsun canım.6 aylıkken başladıben doğumdan bu yana ilk reglimi bu ay yaşadım,aslında reglisiz hayat güzeldi
bana göre geç olmuşsun canım.6 aylıkken başladı
iyi oluyo aslında vücut toparlanıyo
bu arada ben hala olmadım.bi oluyo gibi oluyo sonra geri gidiyo
ağrı varsa zor olur ama vücut için de şart,sanki oldukça dahada hafifliyorsun
1 haftadır olmaya çalışıyorum:)vücudum şişti resmen:)
bütün hayallerim de suya düştü:)
hayal derken?:112:
kızlar biraz geç oldu ama bizimki 4-5 gündür baba,mama,anne vs.gibi şeyler söylemeye başladı
ağzında bişeyler geveliyor.konuşuyor.sinirlendiği zaman sesi kalınlaşıyo
okadar komik oluyor ki,oyuncağını çekiştiriyorum elinden sinirleniyor.kızıyor bana:)))
hayal derken zayıflama hayallarim yani
sonunda oldum
kızlar biraz geç oldu ama bizimki 4-5 gündür baba,mama,anne vs.gibi şeyler söylemeye başladı
ağzında bişeyler geveliyor.konuşuyor.sinirlendiği zaman sesi kalınlaşıyo
okadar komik oluyor ki,oyuncağını çekiştiriyorum elinden sinirleniyor.kızıyor bana:)))
ahh o zayıflama...bende uğraşıyorum göbek gitsin,kilolar gitsin bakalım ne kadar başarılı olacağım.
hatırlıyorum canım seninki konuşmaya erken başlamıştı.maşallahbizimki uzun zamandır baba,mama,anne hatta anneanne diyor,bazen ditti diyor.kendi kendine dıgıldıgıl diye ses çıkarıyor,sinirlendiği zaman ayaklarını çırpıyor bağrıyor.
canım genelde vücut 1 senede toparlıyormuş kendiniahh o zayıflama...bende uğraşıyorum göbek gitsin,kilolar gitsin bakalım ne kadar başarılı olacağım.
gözünüz aydın canım. negüzel :):) bizimkinde daha bi numara yok. o kadar inatçı ki el salla diosun ıı-ııhh, gel gel yap diosun oda yok. canı isteyince yapıo. sadece ayyyy- uyyyy gibi şeyler sölüyo. emeklemedi de dahahalının üzerine koyuyorum yüzüstü dönünce başlıyor ağlamaya. etrafında dönüyor sadece . bide acaip reklam hastası yanlışlıkla reklam varken önünde dur kıyamet koparıyor böle 2 avucunu birden sıkıpp ııggggggg diyor sıpa..
ben doğumdan tam 25 gün sonra regl oldum. bide derlerki ne kadar erken olursan o kadar çabuk kilo verirsin. Hiçte öle olmadı valla, hala kilolarla uğraşıyorum..
sen kaç kilo aldın ve şimdi kaç kilosun canım ?
seninde az kalmış
yeni baktım çizelgene.çok değil yani
kıyafetlerin oluyordur rahat
gözünüz aydın canım. negüzel :):) bizimkinde daha bi numara yok. o kadar inatçı ki el salla diosun ıı-ııhh, gel gel yap diosun oda yok. canı isteyince yapıo. sadece ayyyy- uyyyy gibi şeyler sölüyo. emeklemedi de dahahalının üzerine koyuyorum yüzüstü dönünce başlıyor ağlamaya. etrafında dönüyor sadece . bide acaip reklam hastası yanlışlıkla reklam varken önünde dur kıyamet koparıyor böle 2 avucunu birden sıkıpp ııggggggg diyor sıpa..
ben doğumdan tam 25 gün sonra regl oldum. bide derlerki ne kadar erken olursan o kadar çabuk kilo verirsin. Hiçte öle olmadı valla, hala kilolarla uğraşıyorum..
sen kaç kilo aldın ve şimdi kaç kilosun canım ?
şimdiye kadar iyi vermişsin
inşallah 50 yide görürsün canım
55 ile hamile kaldım 68 ile doğuma gittim.3 kg doğumda gitti 5 kg da 1 hafta sonrası gitti 60 kg kalmıştım sonradan 2 kg daha aldım oldum 62 kg,şimdi 1 kg gitti 61 kiloyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?